reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Puki Pamiętam.
Córcia teraz do mnie mówi: mamusiu dlaczego wy mnie ciągle wykorzystujecie????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Ja w szoku.... pytam: do czego? A ona mi na to: do sprzątania pokoju i bawienia się z bratem:baffled::baffled::baffled::baffled:
Mała mądralińska.

reklama
mam pytanko bo od 1 stycznia zostalam bezrobotna tzn.skączyła mi się umowa i szew przyslal mi do domu świadectwo pracy a czy nie powinien mi jeszcze wystawić opini?:dry:no i czy do urzędu pracy mam jakiś określony czas żeby się zarejstrować ?:confused:

ja rejestrowałam się zaraz jak skończyło mi się chorobowe,bo im prędzej się zarejestrujesz tym prędzej kuronia dostaniesz,ale nie wiem,czy jest na to jakis czas.
Agulka jeszcze trochę to podpieprzy Was do opieki,czy czegoś takiego:-D:-D zabawa z bratem,ale męka:-D:-D

mam pytanko bo od 1 stycznia zostalam bezrobotna tzn.skączyła mi się umowa i szew przyslal mi do domu świadectwo pracy a czy nie powinien mi jeszcze wystawić opini?:dry:no i czy do urzędu pracy mam jakiś określony czas żeby się zarejstrować ?:confused:

Monia
masz 7 dni - jak dobrze pamiętam

Justa
:-D:-D:-D i odbiorą nam prawa rodzicielsie

reklama
OK ja zmykam bo D się upomina o komputer robimy zmianę:crazy:
a ja myślałam, że o co innego;-) się upomina:tak::tak:

a ja zmykam, bo mój właśnie o to coś innego się upomina;-);-);-)

W niedzielę jest kulig z pracy J , jak moi rodzice nie idą to my tez nie, bo J będzie miał jazdy i nie da rady, Oni razem pracują dla nie wtajemniczonych:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry