reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuska - no wiec Stasiowi zaczelam podawac normalne mleko (zamaist Pepti) jakos na koniec lipca - przez miesiac bylo zupelnie cacy, wiec dalam mu kakako wlasnie :) Wysypalo go jak cholera i od tamtej pory przestal tolerowac zwykle mleczko modyfikowane. Wrocilismy na Pepti, ale raz na tydzien daje mu zwykle modyfikowane mleko, powoli mu wprowadzam.
Czy samrujesz mu czymś te nóżki? Np Alantanem Maścią, albo Balneum? Pamietaj zeby nie smarowac kremem ktory ma w skladzie cynk (Zinc) bo on dodatkowo wysusza. A kupy sadzi normalne czy zielone?

Właśnie u nas też tak było aż po czasie wróciły plamy.
A co do smarowania to smaruje albo balsamem albo takim zwykłym kremem z ziajki ale dzięki za rady na pewno się zaopatrzę w jeden z tych kremów co podajesz a który lepszy????
A kupy są "wzorcowe" nigdy nie były zielone no chyba że dawno dawno temu jak Igor był malutki (ale to brzmi dawno temu:-D:-D).

mi na katar pomagają tabletki acatar 8 godzin mialam spokój od kataru:tak:i po ośmiu godzinach następna tabletka itd,...

dzięki juz zostały zakupione :-)

Agulka "no dlaczego wy ją tak wykorzystujecie" :-D:-D:-D:-D

A Donkat chyba miała iść do kina na Madagaskar II ? tak mi się coś wydaje że wspominała.

Wpadłam Was podczytać żeby zaległości sobie nie robić ale weny niestety dziś brak. Wybaczcie! Niestety moja kuzynka już nie musi lecieć do Polski dziś poroniła:-(

mialo mnie już nie być ale D na chwilkę gdzieś poszedl więc korzystam:-p
dzięki juz zostały zakupione :-)
a zadzialaly na ciebie te tabletki poczulaś jakąś ulgę?

Wpadłam Was podczytać żeby zaległości sobie nie robić ale weny niestety dziś brak. Wybaczcie! Niestety moja kuzynka już nie musi lecieć do Polski dziś poroniła:-(
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

kurcze w takich sytuacjach to nie wiadomo co powiedzieć:-(
a dla nas kiepskiego czasu cd. S złapali na prędkości i zakazie dla tirów, miał dostać 500+6pkt,ale wzieli 50. A kasy nie ma. Ja mam w portfelu ostatnie 50,które miały być jakby co na te czopiki których nigdzie nie ma. Jutro muszę kupić pampersy,bo zostało mi 15,ale to chyba do soboty nie starczy. Któraś z was chyba kupuje te Dada z Biedronki, więc i ja się pokuszę,bo muszę:crazy:

Anetasa, bardzo mi przykro. Podświadomie wiedziałam, że tak będzie. :-(Oni tam nie ratują ciąży do 3 miesiąca.:wściekła/y:

Justyna, ja kupuję DADA od wielu, wielu miesięcy i moim zdaniem są porównywalne do PAMPERSÓW. Kosztują 30 zł za 54 szt.

reklama
Do góry