reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

B]Anetasa[/B], czasami takie prezenty na ostatnią chwilę są najlepsze :tak: Chociaż te tłumy w sklepach mnie przerażają :baffled: Nie cierpię.

Tygrysek, dasz radę, nie bój się :tak: Nie stresuj się :tak:

Ja napiekłam mnóstwo ciasteczek i prawie skończyłam jedno ciasto, jutro ciąg dalszy. Lubię piec, ale sprzątać po tym nie cierpię :crazy: Na szczęście już skończone na dzisiaj.

reklama
Dzien dobry wszem i wobec:-)
a ja myslalam, ze jest super kolorowo, bo nas baaardzo zaniedbujesz:-(
jakis czas musicie ze soba "powalczyc" jak dwa lwy na jednym terytorium;-)
oby sie obylo bez strat mateiralnych i duchowych:-)
Zaniedbywalam bo czas 'marnowalam' na klotnie ale juz ok...na szczescie:baffled:
hej, tylko na chwilę,żeby wziąść prysznic, zosatwilam w sobotę opis na gg,ale s przyjechal i go zepsuł. Mateusz na odoskrzelowe zapalenie płuc, jesteśmy od soboty w szpitalu i najprędzej wyjdziemy w wigilię rano. mam nadzieję,że u was wszystko ok i wesołych świąt wam życzę siostry.
Duuuuzo zdrowka dla Mateuszka. W srode bedziecie w domku:tak::tak::tak:

My tez idziemy na gotowe ale rybe musialam zrobic...i z calym szcunkiem dla tego zacnego dania ale smorodu gotowanej ryby w mieszkaniu nie cieprpie:wściekła/y:. Od wczoraj az skwiercza kadzidelka:-D Musze ja jaeszcze zalac galerata i zrobic schabik.
Spadam zaraz do Ikei po pokrowiec na sofe bo sie caly porwala i az mnie skreca na mysl o tych tlumach:crazy:...a chlopaki ida wspolnie do Galerii szukac mikolaja dla mamy i zony;-):-D

Hej.....

Miało mnie tu nie być, ale siła wyższa. Wszystko co nie brudne porobione, bo wody u nas nie ma od ponad godziny.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a pranie też w pralce

Majandra ja za często nie robię ciast gotowych, ale jak już to zawsze wychodzą jak na opakowaniu. ;-)

Hrudzia
niech chłopaki się postarają i z tego Mikołaja jak najlepszy prezent dla Ciebie wycisną:tak::-):-):-)

My z J w tym roku nie robimy sobie prezentów, bo jeden duży stoi w garażu:tak::-D:-D:-D
Dzis jeszcze muszę jechac kupić i założyc opony zimowe.:baffled:

Pogoda u nas piękna ( za oknem) . Słoneczko i bez chmurne niebo, temp tez na plusie, więc idealna na spacer,ale.... po pierwsze dzieciaki jeszcze nie są zdrowe, by mogły wyjśc , a po drugie to STRASZNIE wieje, więc gnijemy w domciu

wiitaaam!!!!

ja dzis robie rybke, warzywka juz obrane, tylko pokroic i udusic. mialam ja robic na wigilie do mojej mamy, ale na sczescie przed drobota zadzwonilam spytac co i jak , a ona mi mwoi, ze rybke po grecku juz robi:szok::szok: zapomnialal, ze to ja maialm przygotowac:rofl2:
zrobie wiec do tesciow, choc tesciowa moiwla, ze oni nie lubia, ale ja podejrzewam, ze po prostu nie znajja tej potrawy, wiec niech sprobuja:-D

Ach nie lubię takich zakupów na ostatnią chwilę ale cóż skoro tak wyszło.

ja tez :no::no: musze miec wszystko wczesniej zaplanowane i zalatwione

a mnie strach ogarnia czy zdąże ze wszystkim eh szkoda gadac to juz świateczna gorączka a choinki brak buuuuuuuuuuuuu

to juz wszystko wykupili?????????:szok::szok::szok::szok: niemozliwe! pewnie dla tygryska czai sie gdzies piekna choineczka i czeka....:-)

.a chlopaki ida wspolnie do Galerii szukac mikolaja dla mamy i zony;-):-D

jak to fajnie brzmi, pewnie jestes dumna z takiej zgranej pary mezczyzn;-):-)

No to i ja wpadłam się przywitać. Mała śpi ostatnie zakupy zrobione. M dostanie sweter mnie się bardzo spodobał a przy okazji zaszalałam i kupiłam sobie jeszcze bluzeczkę i Tuśce spodnie. A teraz się zastanawiam jak dożyję do 1:baffled: chyba znów karta kredytowa pójdzie w ruch:zawstydzona/y:

No to i ja wpadłam się przywitać. Mała śpi ostatnie zakupy zrobione. M dostanie sweter mnie się bardzo spodobał a przy okazji zaszalałam i kupiłam sobie jeszcze bluzeczkę i Tuśce spodnie. A teraz się zastanawiam jak dożyję do 1:baffled: chyba znów karta kredytowa pójdzie w ruch:zawstydzona/y:

czyli lepiej by bylo, jakbys sie na te zakupy nie wybieralal:-D:-D:-D:-D

a jak mala wczoraj spala, pozno poszla na noc spac? julitka przed 22:szok::szok:

majandra, jak nastroj przed weselem? to juz zakilka dni jesli dobrze pamietam, tak? idziecie?

lece prasowac, bo nie chce zostawiac na swieta sterty prania

Donkat mała wczoraj obudziła się po 15 ale na szczęście przed 21 już dziecka nie miałam:tak: a normalnie też zasypia ok 20:30 także nie było tak źle;-)

witam:-)
ja też już jedną rybkę zrobilam jeszcze planuje zrobić ciasto i rybę po grecku(ryba od rana się odmraża):tak:
Mati poszedl dziś spać zdrowy tzn z samym katarkiem który go męczy już tydzień a obudzil się z gorączką 38,4:-:)crazy:a mialam iść do sklepu po pieczarki:wściekła/y:
My w tym roku też sobie prezentów nie robimy tylko dzieciom kupiliśmy i mamie damy do koperty 100zl bo będzie u nas na wigilii i w 1 dzień świąt no i chrześnicy D kupiliśmy klocki
Ciekawe jak tam Justyna i Mateuszek ?mam nadzieję że Matuś czuje się już dużo lepiej i jutro z samego rana wrócą do domku i na BB:tak:
Donkat glosik oddany

Ostatnia edycja:
Baboniki -korzystajac z 'wolnej' chwili...:-)
Chcialabym wam życzyc cytujac Gałczyńskiego...
Aby te Swięta były Bliskością i Spokojem
a nadchodzący Nowy Rok
Dobrym Czasem

reklama
Mati poszedl dziś spać zdrowy tzn z samym katarkiem który go męczy już tydzień a obudzil się z gorączką 38,4:-:)crazy:a mialam iść do sklepu po pieczarki:wściekła/y:
My w tym roku też sobie prezentów nie robimy tylko dzieciom kupiliśmy i mamie damy do koperty 100zl bo będzie u nas na wigilii i w 1 dzień świąt no i chrześnicy D kupiliśmy klocki
Ciekawe jak tam Justyna i Mateuszek ?mam nadzieję że Matuś czuje się już dużo lepiej i jutro z samego rana wrócą do domku i na BB:tak:
Donkat glosik oddany

oj, czyzby cos bralo Mateuszka?:-(

my tez w tym roku bez prezentow dla nas. mam nadziejje, ze za rok nie tzreba bedzie oszczedzac:tak:

monia, dzieki za glosik
nie bylam pewna, czy ten link jest dobry, bo mnie sie jakas dziwna zakladka otwieralal, ale skoro dalas rrade, to znaczy ze ok:-)

hrudzia,dziekujemy za zyczonka

ja talentu do zyczen nie mam, :-(
zycze Wam kobietki, aby ten czas byl radosny dla Waszych rodzin, wasnie i spory odeszly na bok, a na twarzach zagoscil usmiech i pozostal jak najdluzej...

Do góry