reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

majandra, jak nastroj przed weselem? to juz zakilka dni jesli dobrze pamietam, tak? idziecie?
Idziemy obowiązkowo, bo to siostry ciotecznej i będzie cała rodzina mamy, której wiele lat nie widziałam. A nastrój do d...., bo pojeść nie mogę:wściekła/y::zawstydzona/y::-:)sorry2:

Ja od męża dostanę czerwoną skórzaną portmonetkę, a mąż ode mnie elektryczną maszynkę do golenia.

reklama
dupa dupa dupa u mnie syfilois i dalego w lesie ze wszystkim dzieci mnnie wykańczają są tak nieznośnie do potegi słów mi brak ................................

ale choinka jest no i ajk na kiepski wybór to jest łądna zwykly swierk za 30 zika ale piękny i pasuje na długośc i szerokosc
dobra ide dalej w kierat domowych spraw

Życzę Wam Bebonki aby wszystkie wigilijne wypieki i potrawy wszystkim bardzo smakowały, żeby wrześniątka mało rozrabiały. Samych trafionych prezentów, sniegu do zrobienia bałwana, żeby nie tylko dzieci, ale i rodzice długo wspominały nadchodzace święta z radością i rozżewnieniem. Ale przedewszystkim życzę zdrowia i spokoju (a najbardziej zyczę tego Mateuszkowi i Justynie).
Wesołych Świąt!

Kochane WESOLYCH SWIAT w cieple rodzinnym!Gwiazdki z nieba i spelnienia marzen!Zadowolenia z meza i naszych kochanych maluszkow!

Zabieram sie dalej do pracy. Pierogi ruskie, z kapusta ,sledzie, kapusta z grzybami, krokiety, ciasto juz zrobione. Ide gotowac warzywa na salatke. M wygonilam na piwo do sasiadow :-) Oczywiscie wzial corcie ze soba, wiec mam spokoj :-) Jeszcze raz wesolych swiat!!!

Idziemy obowiązkowo, bo to siostry ciotecznej i będzie cała rodzina mamy, której wiele lat nie widziałam. A nastrój do d...., bo pojeść nie mogę:wściekła/y::zawstydzona/y::-:)sorry2:

Ja od męża dostanę czerwoną skórzaną portmonetkę, a mąż ode mnie elektryczną maszynkę do golenia.

a czemu nie pojesz/ dieta? oczyszczanie?
oj, to czas niefortuny sobie wybralas:-D

fajne niespodzianki z prezentow:rofl2::-D

dupa dupa dupa u mnie syfilois i dalego w lesie ze wszystkim dzieci mnnie wykańczają są tak nieznośnie do potegi słów mi brak ................................

ale choinka jest no i ajk na kiepski wybór to jest łądna zwykly swierk za 30 zika ale piękny i pasuje na długośc i szerokosc
dobra ide dalej w kierat domowych spraw

tygrysku, dasz rade. jutro wpadniesz na BB pochwal;ic sie, ze wsyzyyystko masz zrobione na glanc;-):-)

Kochane WESOLYCH SWIAT w cieple rodzinnym!Gwiazdki z nieba i spelnienia marzen!Zadowolenia z meza i naszych kochanych maluszkow!

Zabieram sie dalej do pracy. Pierogi ruskie, z kapusta ,sledzie, kapusta z grzybami, krokiety, ciasto juz zrobione. Ide gotowac warzywa na salatke. M wygonilam na piwo do sasiadow :-) Oczywiscie wzial corcie ze soba, wiec mam spokoj :-) Jeszcze raz wesolych swiat!!!

a kto tyle zje?:szok::szok:

a czemu nie pojesz/ dieta? oczyszczanie?
oj, to czas niefortuny sobie wybralas:-D

fajne niespodzianki z prezentow:rofl2::-D
Nie pojem, bo to wesele mamy, a nie chcę iść z brzucholem "ciążowym":no:

A co do prezentów to w tym roku bez niespodzianek, bo akurat tego potrzebujemy: męża maszynka aż skrzypi przy goleniu:-D, a ja chodzę bez portmonetki, bo już była tak dziurawa, że pieniądze z niej wypadały:sorry2:

Witam się;-)
Poczytałam ale nie dam rady pisać bo padam na cyce. Wielkie G zrobione a styrana jestem na maksa:-( i idę lulać.
Wpadłam dać znak życia i złożyć życzenia (bo nie wiem czy jutro będę miała kiedy włączyć kompa):

"Z opłatkiem pojednania
Zstępuję na niziny...
Dobroć Bożą odsłaniam,
Wszak ona gładzi winy.
Darujcie zatem wzajemnie
Sobie brak serca, urazy,
A niebo - rozświetli ciemnie,
Gwiazdą pojednań obdarzy."

(Cz. Wolniewiczówna)

Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, radości i ciepła w bliskich gronie. W Nowym Roku natomiast samych słonecznych dni, pogody ducha oraz sukcesów na każdym kroku.

Dobranoc.

czesc wszystkim bbholiczkom!
nawet nie czytam. wpadlam tylko zyczyc wam wesolych swiat, wielu wielu spokojnych chwil i odpoczynku od codziennego pospiechu.
mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko gra i ze tak bedzie caly rok.
sciskam was mocno!

no i na dziś tzn 23 grudzień koniec, powiedzmy ze ogsrnełam chaos w domku i jest juz znośnie chociaz trochę lipe odwaliłąm bo nie na glanc ale sama jestem z tym wszystkim a do tego marudne i wredne dzieciaczki maskara ja ubrałam z szymkeim choinkę a przyszła wiki i ciach ściąga co sie da i rozrzuca eh

ja za pomsłem klavell zrobiłam ręcznie kredkami talony dla B na coś tam ;) i dołożyłam mu to do zestawu kosmetyków ciekawa jestem czy on mnie jakimś drobiazgiem zaskoczy

reklama
Witam i ja niestety z pracy ale tylko do 17:30.
Kochane Bebonki życzę Wam z całego serca aby te Święta były spokojne i radosne w gronie rodziny i bliskich!Abyście po nich nie musiały diet stosować:-p a na nadchodzący Nowy Rok życzę Wam i naszym dzieciaczkom dużo zdrówka!
Ja niby na gotowe idę ale z kuchni wyszłam wczoraj o 23 a jeszcze choinka była nie ubrana:-( W efekcie skończyliśmy po 24 i padłam na nos a żeby było śmiesznie to Tuśka rano nawet nie zwróciła uwagi na choinkę potraktowała ją jak kwiatka który zawsze w tym miejscu stoi czyli zignorowała:-(

Do góry