reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń,
przychylności wszechświata,
siły w ramionach i czystego ognia w sercu,
co zapali wszystko wokół Was szczęściem i radością.
Niech wszystko czego się dotkniecie,
stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,
a każda najdrobniejszą nawet czynność
przybliża Was do bycia najszczęśliwszą
i najbardziej uśmiechniętą osobą
spośród wszystkich ludzi.
Wesołych Świąt!!

reklama
"Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,
oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały"...
Błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku życzę Wam, kochane BBony.:-)

Ostatnia edycja:
Kochane BBony, my też Wam życzymy, żeby te Święta były dla Was wyjątkowym czasem pełnym radości, spokoju, dobrego nastroju, rozwiązywania konfliktów. No i zdrowia, zwłaszcza dla małych chorujących.

reklama
Wpadłam zameldować że my już po Wigilijnym obżarstwie i ledwo chodzę. Tuśka padła zaraz po kąpaniu chyba z nadmiaru wrażeń i też z przejedzenia:rofl2: W sumie było całkiem fajnie i wszystkie moje obawy okazały się bezpodstawne :tak: na szczęście. Mąż się spisał i dostałam swój wymażony nowy telefonik i jeszcze super koszulkę nocną z tym że to prezent chyba też dla niego:dry: Tusia miała trochę mniej szczęścia bo ciocia zapobiegliwa okazała się praktyczna i dostała chusteczki do pupy 2 bodziaki i płyn do kąpieli ale za to od dziadków super wow wow czytaj psa którym jest zachwycona. Dobra pochwaliłam się i uciekam na świąteczne testowanko prezentu oczywiście tej koszulki bo telefon już przetestowałam:-D. Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego naj naj lepszego z okazji Świąt!

Do góry