reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A mi dzis wcale nie lepiej.:no::no::no::no::no:

Nie dziwie sie

Ale mnie Fabian wkurzyl.
Poszlismy do szkoly a tam drzwi zamkniete.Pomyslalm ze pewnie sie spozniismy i dlatego.Dzwonie,dzwonie wkoncu wozna otworzyla i ze zdziwionymi oczami mowi.Dzisiaj szkola zamknieta.
Fabian twierdzi ze mi powiedzial wczoraj ale wiecie jak?
Rozmowa z wczoraj,
Fabian nie pij tego soku bo jutro go wezmiesz do szkoly
Ale ja jutro nie ide do szkoly
Dlaczego przeciez jest sroda
Eeee nooo tak.

reklama
Majandra nie wiem śmiać się czy płakać. Ale nie wierzę że normalnie coś takiego byłoby możliwe to jakiś fotomontaż przecież połamał by to dziecko w drobiazgi.:baffled:

ja tylko się witam i żegnam:-)
wzielam sie za generalne porządki, wlaśnie myje okna bo w sobote już mamy kolędę:tak:no a po poludniu idę dziś zaś do dentysty:crazy:
Gabids zdrówka dla mężusia
Agulka glowa do góry napewno niedlugo zaś zaświeci sloneczko i u was:tak:

Hej Babony!
Czesc dziewczynki,
Nowy dzien,nowe nadzieje,nowe perspektywy.

Ja spalam dzisiaj z dwojka moich szkrabow i jeszcze z kotem:baffled:
I co chwila wstawalam do meza.Na wieczor zrobil sie taki rozpalony i normalnie zaczol majaczyc:szok:Pierwszy raz widze go w takim stanie no i jeszcze to ze nie wstal do pracy:szok::szok::szok:
Ide Fabka zaprowadzic do szkoly.
A tu szkola zamknieta:-D:-D:-D
Zdrowka dla meza:tak:
A coz to za piekna sentencja jak na nowy rok a nie dzien?:-):tak:

. A wypoczynek raczej trudno to tak nazwać w chałupie syf a ja u rodziców i prawde mówiąc już mi się płakać na myśl o tym chce. Mam nadzieję że się z mamą nie pozabijamy:sorry:
Ooo ja i moja mama tez lepiej nie wchodzimy sobie w droge:angry:...ala jak musialam u nich mieszkac ( remont) to akceptowalysmy nie pisane reguly, omijajac sie jak dwie lwice:-p:-D...i jak widac zyjeMY! Wiec i u was bedzie ok!:tak::-)

wzielam sie za generalne porządki, wlaśnie myje okna bo w sobote już mamy kolędę:tak:no a po poludniu idę dziś zaś do dentysty:crazy:
Koleda???Juz??? Ja nie przyjmuje w tym roku bo i tak jestem wykleta przez proboszcza po ostatnich akcjach z chrzcinami:wściekła/y:
Powodzenia u denta!!!

A mi dzis wcale nie lepiej.:no::no::no::no::no:
Agulka - glowa do gory, usmiechnij sie!!!

Jak mam ustawic kompie Online a nie Off line? bo ciaz sie wlacza ze jest offline:-(No i Stas mi wyrwal literke W z lapka, s_ietnie:baffled:

Ooo ja i moja mama tez lepiej nie wchodzimy sobie w droge:angry:...ala jak musialam u nich mieszkac ( remont) to akceptowalysmy nie pisane reguly, omijajac sie jak dwie lwice:-p:-D...i jak widac zyjeMY! Wiec i u was bedzie ok!:tak::-)
Też mam taką nadzieję;-) narazie zapowiada się nie źle mama snuje plany jak będzie fajnie mieć mnie znów w domu no i Tuśkę tak non stop ale ja z natury pesymistka wolę się przygotować na najgorsze:zawstydzona/y:

Wiecie co wkurzylam sie tym ze tylko jedna osoba skopiowala to zdjecie do swojej galerii i pojechalam po bandzie.Skopiowalam zdjecie Majandry i dodalam opis stsowny.I wiecie co juz sa rezultaty!!!

Majandra to ten film to cos okropnego, powinni tego faceta zamknąć.

A mój książe raczył się obudzić po 3 godzinnej drzemce. Jemu obiadek i zmykamy na spacerek bo śliczna słoneczna, bezchmurna pogoda.

Mam nadzieje że to jest tylko foto-vide-montaż nie wiem jak to nazwac ale straszne to jest nie moglam tego obejrzec do końca nie lubie pisać z pracy ale tak jakos tu zajrzałam i nie mogłam sie powstrzymać
Okropieństwo jak tak mozna anetas ma racje gdyby ktos tak wywijał maluchem to wylamałby mu rece to na pewno jakach podpucha ...........

Przez te ostatnie afery nie napisałam Wam że okazało że jednak z fasolką mojej kuzynki coś jest nie tak:-( lekarz w Irlandii napędził jej stracha i przyleciała dzisiaj do Polski. Umówiłam ją z moim lekarzem także trzymajcie kciuki dzisiaj o 20:30 i miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze.

reklama
Anetko, trzymamy kciuki. A swoją drogą to współczuję koleżance, że jest w ciąży na wyspach. Tam jest fatalna opieka nad kobietą w ciąży:wściekła/y:
To moja kuzynka a czasem pomimo że tyle kilometrów nas dzieli mam wrażenie że jest mi bliższa niż siostra:sorry: właśnie w tym że tam opieka zdrowotna jest taka beznadziejna pokładam nadzieję że mój lekarz powie że jest wszystko ok:tak:

Do góry