reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

. Gdybym kąpała go bez kontroli to zrobiłabym po swojemu, na chama i tyle.

kapanie kontrolowane!!!! tesciowa czuwa:-D:-D:-D

Hej ja wpadłam tylko powiedzieć Wam cześć i że jestem z Wami codziennie na bieżąco ale nie zawsze jest czas żeby coś od siebie napisać no i tak żebyście o mnie nie zapomniały;-):-):-) poZdrawiam

pamietamy, pamietamy:tak:

Witam z rana! Myślałam że będę miała tu co poczytać od wczoraj a tu ja skończyłam ja zaczynam:-D U nas zaczyna się sajgon i zaraz zabieram sie z małą bo nie chce tu siedzieć jak kują w ścianie. Miłego dnia dziwczynki!

troche balaganu, a potem jaki efekt!!
powodzonka!!!

Melduje sie i ja.
U nas bialo_Od ponad 3 lat sniegu tu nie widzialam a dzisiaj jest super.Oki lece za obiad sie brac bo dzidziaj jagniecinka i roboty z tym wiecej.

:szok::szok: a u nas wiosna:-D:-D

my juz po spacerku. dzis chlodniej niz wczoraj.
ostatnie nocki nie naleza do najlepszych, bo mala sie budzi czesto na jedzenie!! malo je w dzien i w nocy sie domaga!!!

reklama
Witam Bebonki!

Hruda - chyba zaraziłam Staśka opryszczką, choć tak uważałam. Może pojedziemy do Edwarda jakoś po weekendzie, dobrze? Wolalabym, zeby mu najpierw zeszło. Spodenki są całe i zdrowe :-pBardzo fajne zresztą.
Ja też taka ogroszkowo-opryszczkowa jestem. Latem od nadmiernego słońca dostaję, a zimą przeziębienie mi wyłazi. Aktualnie mam. Ale 1 raz od zeszłej zimy. Też nie caluję małego. Mogę Ci polecić maść Vratizolin, dobra jak zovirax(w zasadzie to nie miałam go nigdy),a o wiele tańszy.
Byłam w PUP i juz po sprawie. Praca kaszaniasta. Jakieś prezentacje itd, ja do tego się nie nadaję. No i wogóle nie chciałam. Pojechałam z małym,bo Lucyna wczoraj teściowej zleciła Mikolaja (nie wiem na jak długo) poza tym szaleją majstry na klatce więc nie chcialam jej jeszcze Mateusza dorzucać. Ona nic nie zapytała się, to ja też nic nie wspominałam.

hellouu...prawdopodobnie w niedziele wracamy..aktualnie siedze w tureckiej kafejce internetowej i dzieki bogu ze taka istnieje bo normalnie w okolicy ani widu ani slychu jezeli chodzi o net...:-):-) pan przy ladzie calkiem interesujacy jest na czym oko zawiesic:-D boze gdyby on rozumial co ja tu wypisuje:baffled: fotelik dotarl teraz czekam na wozek i dosc dlugo to trwa tak wiec wielka proyba do klavell bo widze ze jest dostepna o przetlumaczenie tekstu:sorry: trzymajcie sie cieplutko bede miala co nadrabiac jak wroce

oj, dzis chyba pobilysmy rekord, bo tak dlugiej przerwy we wpisach na glownym po poludniu to nie bylo:szok::szok:

chyba wszystkie na NK siedzicie?

nic sie nie wydarzylo za caly dzien, ze nie chcecie pogadac?

oj, dzis chyba pobilysmy rekord, bo tak dlugiej przerwy we wpisach na glownym po poludniu to nie bylo:szok::szok:

chyba wszystkie na NK siedzicie?

nic sie nie wydarzylo za caly dzien, ze nie chcecie pogadac?
Ja mam humor zwazony przez te akcje na NK...nie mam weny do pisania:baffled:. Najchetniej wyrzucilabym caly ten laptop i inetrenet w cholere...choc wiem ze i dobre duszyczki TU sa:-p:-)

reklama
Ja tez jestem jakas rozbita przez to wszystko.
Zaraz napije sie winka z przemytu francuskiego zreszta:sorry:

Do góry