Nie ma za co;-) świetnie Cię rozumię Tuśka ostatnio przechodziła właśnie taki okres ciągle ktoś musiał się nią zajmować, bawić się z nią itp na koniec dnia padałam na nos. Naszczęście jej takie okresy przychodzą falami potrwa to tydzień i potem wraca wszystko do normy oby z Maciusiem też tak byłoPrzepraszam za pomyłkę. Zmęczenie
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam kobietki!!!
dzis dzionek spedzilysmy u tesciow.
teraz p kapie mala, a ja mam chwilke dla was:-)
Agulka, czyli bedziecie miec to w miare szybko za soba i spokoj
a swoja droga, to sie dziwie ze nie zechcialas spedzic wigilii na oddziale zartowalam
gabids, jak maz?
jakos dacie rade
a dlaczego wlasciwie nie szli do szkoly??
widzialam ten film w Rozmowachw toku. uwazam, ze to nie moze byc prawdziwe, tylko labo macha lalak, albo jakis montaz.
slyszalakm, ze na slasku koleda jest tak wczensie, a dla mnie to baaardzo dziwny zwyczaj, bo bez swiatecznego uroku.
brawo dal stasia
moze mama zaplonie wielka miloscia do wnusi??
dzis dzionek spedzilysmy u tesciow.
teraz p kapie mala, a ja mam chwilke dla was:-)
Jednak Adaś ma tą dodatkową kostkę na dużym paluszku z boku i trzeba wycinać, tzn lekarz chciał jeszcze poczekać az ta kość będzie większa. Ja jednak na to sie nie zgodziłam i powiedzia łam, że chcemy jak najszybciej to załatwic. On an to, że może nas przyjąć dzień przed Wigilią, głupi normalnie i święta byśmy spędzili w szpitalu. Kojeny raz się nie zgodziłam, więc mam zadzwonić w poniedziłek, aby mi podał konkretny termin. Na pewno w styczniu.
A resztę niespodzienek dzisiejszego dnia na zamkniętym
Agulka, czyli bedziecie miec to w miare szybko za soba i spokoj
a swoja droga, to sie dziwie ze nie zechcialas spedzic wigilii na oddziale zartowalam
Ja spalam dzisiaj z dwojka moich szkrabow i jeszcze z kotem
I co chwila wstawalam do meza.Na wieczor zrobil sie taki rozpalony i normalnie zaczol majaczycPierwszy raz widze go w takim stanie no i jeszcze to ze nie wstal do pracy
Ide Fabka zaprowadzic do szkoly.
gabids, jak maz?
Agulka wykorzystuję wszystko co mi zostało za ten rok czyli aż 6 dni co oznacza że w przyszły piątek wracam do pracy. A wypoczynek raczej trudno to tak nazwać w chałupie syf a ja u rodziców i prawde mówiąc już mi się płakać na myśl o tym chce. Mam nadzieję że się z mamą nie pozabijamy
jakos dacie rade
Nie dziwie sie
Ale mnie Fabian wkurzyl.
Poszlismy do szkoly a tam drzwi zamkniete.Pomyslalm ze pewnie sie spozniismy i dlatego.Dzwonie,dzwonie wkoncu wozna otworzyla i ze zdziwionymi oczami mowi.Dzisiaj szkola zamknieta.
Fabian twierdzi ze mi powiedzial wczoraj ale wiecie jak?
Rozmowa z wczoraj,
Fabian nie pij tego soku bo jutro go wezmiesz do szkoly
Ale ja jutro nie ide do szkoly
Dlaczego przeciez jest sroda
Eeee nooo tak.
a dlaczego wlasciwie nie szli do szkoly??
Dla widzów o mocnych nerwach Tatuś roku II - Joe Monster
widzialam ten film w Rozmowachw toku. uwazam, ze to nie moze byc prawdziwe, tylko labo macha lalak, albo jakis montaz.
ja tylko się witam i żegnam:-)
wzielam sie za generalne porządki, wlaśnie myje okna bo w sobote już mamy kolędęno a po poludniu idę dziś zaś do dentysty
slyszalakm, ze na slasku koleda jest tak wczensie, a dla mnie to baaardzo dziwny zwyczaj, bo bez swiatecznego uroku.
No i Stas mi wyrwal literke W z lapka, s_ietnie
brawo dal stasia
Też mam taką nadzieję;-) narazie zapowiada się nie źle mama snuje plany jak będzie fajnie mieć mnie znów w domu no i Tuśkę tak non stop ale ja z natury pesymistka wolę się przygotować na najgorsze
U nas z tą kolędą jest tak samo jednego roku w czasie Adwentu a w kolejnym po Świętach i nasz proboszcz mówi że to nie kolęda tylko wizyta duszpasterska u mojej mamy np. był wczoraj nam w tym roku wypada po Świętach.slyszalakm, ze na slasku koleda jest tak wczensie, a dla mnie to baaardzo dziwny zwyczaj, bo bez swiatecznego uroku.
A co do mamy to już jakiś czas temu pisałam że przejrzała lekko na oczy i faktycznie ostatnimi czasy nie mam co narzekać. Bardzo chętnie zajmuje się małą
Gabdis jak zaczelam wczoraj cyztac te ostrzejszą wersję plakatu, to mało co nie zwymiotowalam i natychmiast wyłączyłam net i komp. Dzis caly dzien mi chodzi po glowie te brednie. Mysle, ze zbok cieszylby sie ze moze sobie jeszcze poczytac, male dziecko nei zakuma ale cos mu bedzie w glowie kołatać, a normalna osoba jak mysle ja mało co nie zwymiotuje. Rozumiem cel, ale moze zastanow sie czy chcesz miec ten plakat na swoim profilu.
Przepraszam Bebonki, ale spadam, coś mnie bierze chyba, trzymajcie się.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Gabdis jak zaczelam wczoraj cyztac te ostrzejszą wersję plakatu, to mało co nie zwymiotowalam i natychmiast wyłączyłam net i komp. Dzis caly dzien mi chodzi po glowie te brednie. Mysle, ze zbok cieszylby sie ze moze sobie jeszcze poczytac, male dziecko nei zakuma ale cos mu bedzie w glowie kołatać, a normalna osoba jak mysle ja mało co nie zwymiotuje. Rozumiem cel, ale moze zastanow sie czy chcesz miec ten plakat na swoim profilu.
No tak kolejna aluzja pod moim adresem od Cioci Cariocy
Przepraszam ale czy Tylko ja w Twoich oczach wychodze z szeregu?Czy tylko ja mam ten plakat w swoim profilu?
I po raz drugi mam prosbe prosze takie sprawy zalatwiac przez priva a nie pokazywac swoje inteligentne wypociny.
Moj apel odnisl ogromny sukces,masa ludzo go skopiowala.Pozatym zostaly dzisiaj zablokowane tysiace pedofilskich profili ktore pozglaszalam na NK.
Moze rzeczywiscie COS CIE BIERZE.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Z innej beczki. Moje dziecię ostatnio wali się po głowie. Piąstką, telefonem,a nawet wali główką o łóżeczko. Powód? Nie wiem, może chęć zwrócenia na siebie uwagi,bo najczęściej robi tak jak ma spać,a chce żebym wyjęła go z łóżeczka. Co Wy na to??
Gabdis - przepraszam, faktycznie poniosło mnie, naprawdę nie chciałam Cię urazić. Proszę zrozum, że plakat zrobił na mnie ogromne wrazenie, jakiego dawno nie odniosłam, nawet nie zdawałam sobie sprawy że istnieją wampiry.
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Kochane...pewnie mnie nikt tu juz nie pamieta.... wpadam do was w potrzebie...
czy ktoras zna sie na tych pomiarach tym term dousznym... ?
Moja mala ma 39.2 w jednym i w drugim uchu.... po godzinie od podania paracetamolu miala 39.1... wiec ma 39 czy iles sie odejmuje stopni ???? Powiem jedno...zwalilo ja z nog....
Pytam bo zmierzylam tez jej tym elektronicznym pod pazka (staralam sie jak najdokladniej) i wyszlo ze 37.8... (moze ten jest zepsuty ?? ) ... i nie wiem jaka ma temp :-(
Pomozcie , prosze
czy ktoras zna sie na tych pomiarach tym term dousznym... ?
Moja mala ma 39.2 w jednym i w drugim uchu.... po godzinie od podania paracetamolu miala 39.1... wiec ma 39 czy iles sie odejmuje stopni ???? Powiem jedno...zwalilo ja z nog....
Pytam bo zmierzylam tez jej tym elektronicznym pod pazka (staralam sie jak najdokladniej) i wyszlo ze 37.8... (moze ten jest zepsuty ?? ) ... i nie wiem jaka ma temp :-(
Pomozcie , prosze
reklama
Powiem Ci tylko że mój Igor od jakiegoś tygodnia mnie kopie i to tak mocno (jak mu zmieniam pieluszkę) i i myśli że to zabawne mało tego dzisiaj podszedł i uderzył mnie w rękę ale się zdziwiłam bo my nigdy go nie bijemy ani nie klepiemy nawet po "łapkach" a on tu cos takiego no i zadzwoniłam do mamy żeby zapytac czy u niej tez tak robi i się okazało że on tak nie robi ale córcia (3,5 latka) mojego kuzyna ciągle klepie swoja babcie po rękach jak jej się coś nie podoba i dzisiaj tez tak robiła przy Młodym i........ są efektyZ innej beczki. Moje dziecię ostatnio wali się po głowie. Piąstką, telefonem,a nawet wali główką o łóżeczko. Powód? Nie wiem, może chęć zwrócenia na siebie uwagi,bo najczęściej robi tak jak ma spać,a chce żebym wyjęła go z łóżeczka. Co Wy na to??
Carioca a jak testownie ? bo się zagubiłam już ???? Robiłaś test???
Podziel się: