reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jednak Adaś ma tą dodatkową kostkę na dużym paluszku z boku i trzeba wycinać, tzn lekarz chciał jeszcze poczekać az ta kość będzie większa. Ja jednak na to sie nie zgodziłam i powiedzia łam, że chcemy jak najszybciej to załatwic. On an to, że może nas przyjąć dzień przed Wigilią, głupi normalnie i święta byśmy spędzili w szpitalu. Kojeny raz się nie zgodziłam, więc mam zadzwonić w poniedziłek, aby mi podał konkretny termin. Na pewno w styczniu.
A resztę niespodzienek dzisiejszego dnia na zamkniętym

Witam z rana!Ja w pracy i powiem że dziś nie narzekam perspektywa urlopu od jutra działa pocieszająco ale jak pomyślę że nie będę mieć dostępu do kompa to już mi się odechciewa:-( Postaram się do Was zaglądać wpadając do domu i będąc u siostry na kawce ale nie wiem jak mi to wyjdzie. Mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie:zawstydzona/y:

Anetasa nie martw sie na przymusowym odwyku od BB da sie przezyc:-)I nie zapomnimy.

Czesc dziewczynki,
Nowy dzien,nowe nadzieje,nowe perspektywy.

Ja spalam dzisiaj z dwojka moich szkrabow i jeszcze z kotem:baffled:
I co chwila wstawalam do meza.Na wieczor zrobil sie taki rozpalony i normalnie zaczol majaczyc:szok:Pierwszy raz widze go w takim stanie no i jeszcze to ze nie wstal do pracy:szok::szok::szok:
Ide Fabka zaprowadzic do szkoly.

Gabids to zdrówka dla męża życzę! A z moim odwykiem to tak nie do kończ jak znam siebie to wykorzystam każdą możliwą okazję żeby zajrzeć do Was:-D;-):tak:

reklama
Agulka wykorzystuję wszystko co mi zostało za ten rok czyli aż 6 dni:-D co oznacza że w przyszły piątek wracam do pracy. A wypoczynek raczej trudno to tak nazwać w chałupie syf a ja u rodziców i prawde mówiąc już mi się płakać na myśl o tym chce. Mam nadzieję że się z mamą nie pozabijamy:sorry:

Do góry