reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ok spadam, bo jutro o 7 jedziemy do Piły.
A w piątek zapisałam sie do dentysty, ciekawe czy tym razem coś mi nie wypadnie i tam nie dotrę.

Pa , dobranoc.

reklama
Agulka wspólczuję sprawy z J i nie dziwię się że jesteś wściekła ja bym chyba swojego rozszarpała za takie coś:crazy: że nie wspomnę co bym zrobiłam tym gliniarzom gdyby wpadli w moje ręce:wściekła/y: Trzymam jutro kciuki za Adaśka oby się skończyło jak najlepiej:tak:
Dabids ja też pooglądałam zdjęcia super aż Ci zazdroszczę może kiedyś i nam się uda wybrać do Paryża ale ja to bym musiała minimum na tydzień a i to nie wiem czy nie byłoby za mało na zwiedzenie tego pięknego miasta:tak:
Co do mycia włosków u nas to nigdy nie stanowiło to problemu mała się nie złości robi tylko taką dziwną minę jak cała woda scieka jej na twarz i oczy a po chwili się śmieje:tak: mam nadzieję że już jej tak zostanie.

Idę spać, dobranoc. Udało mi się dziś w ońcu zrobić jeden rozdział z książki z kursu Photoshopa. Idzie mi ta nauka jak po grudzie, tylko P we mnie wierzy i mnie to motywuje :-)

Ja również się żegnam bo coś mi się oczka kleją a jutro rano o 8 na chatę wjeżdża mi hydraulik więc sobie nie pośpię. MIŁEJ NOCY KOCHANE!

Witam z rana! Myślałam że będę miała tu co poczytać od wczoraj a tu ja skończyłam ja zaczynam:-D U nas zaczyna się sajgon i zaraz zabieram sie z małą bo nie chce tu siedzieć jak kują w ścianie. Miłego dnia dziwczynki!

Czesc
U nac nocka fatalna, ranek ciut lepszy - mam glowe jak sklep:baffled:
Carioca - kiedy pojdziemy do Edwarda? ( musze tez odebrac spodenki Staska:sorry:)?Jutro? w piatek?

Melduje sie i ja.
U nas bialo_Od ponad 3 lat sniegu tu nie widzialam a dzisiaj jest super.Oki lece za obiad sie brac bo dzidziaj jagniecinka i roboty z tym wiecej.

Witam Bebonki!

Hruda - chyba zaraziłam Staśka opryszczką, choć tak uważałam. Może pojedziemy do Edwarda jakoś po weekendzie, dobrze? Wolalabym, zeby mu najpierw zeszło. Spodenki są całe i zdrowe :-pBardzo fajne zresztą.

reklama
Witam sie i ja.
Myślałam, ze jak będę na urlopie to będę miała więcej czasu na BB a tu nici. Zaczyna mnie denerwować , ze tylko wpadne, napisze dwa słowa i tyle mnie było:crazy: Ale cóz siła wyższa i obowiązki wzywają. Mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie:sorry:.
Pa życzę miłego dnia i ide Was poczytać bo chociaz w czytaniu nie chce mieć mega zaległosci.

Do góry