reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja.Ugotowala pyszny obiadek,poprasowalam,Naomi spi i maz tez.Wiec mam chilke dla was.
Wczoraj przezylam chwile grozy.Pisalam juz wam ze maz mi sie rozchorowal,tylko ze myslalam ze to zwykle przeziebienie wylezy je z aspirynaw lozku i bedzie dobrze.A on wczoraj wieczorkiem dostal 40 stopni goraczki i mi splywal-byl praktycznie nieprzytomny.Do tego flegma mu sie odrywa caly czas i strasznie go dusi przy kaszlu(az biedaczek wymiotuje)Dalam mu pozadna dawke lekow na zbicie goraczki,antybiotyk odrazu,robilam mu zimne oklady na czolo i jak siedzialam tak przy nim to sie poplakalam ze strachu ze on w takim koszmarnym stanie jest.Naszczescie ta pozadna dawka lekow szybko zaczela dzialac i szybko mu zeszla goraczka.Dzisiaj rano mowil ze czuje sijuz o wiele lepiej ale nadal go starsznie meczy ta flegma z kaszlem i jeszcze sie poci.

Carioca,Doti zycze dwoch kresek na tescie.
Justyna zycze szybkiego powrotu do zdrowa synka.
Agulka taki zastrzyk kasy to swietna sprawa.Tez tak chce.
Anetasa oby remont szybciutko sie skonczyl i z jaknajbardziej pozytywnym efektem.

ODDAJCIE GLOSIKI NA NAOMI!!!

reklama
witam i ja:-)
Mati śpi, D też Ola się bawi więc korzystam z wolnnej chwilki, bo później jedziemy do Teściów na kakwę:tak:
Dzieci już lepiej się czują tylko Mateuszowi ciągle leci z nosa a tak to już ok.
Donkat jak tam po imieninach do której balowaliście?
Carioca jeśli test chmurkowy wyszedl pozytywny tzn. że możemy już gratulować:-)No więc GRATULUJĘ:-)
Anatasa na początku przy remoncie jak wiadomo będzie balagan ale później jaka kuchnia będzie piękna:tak:
Agulka te bony i do tego ta premia to super zastrzyk gotówki i akurat na święta pieniążki się przydadzą:tak:
Asia jak Pawełek dalej ma tą wysypkę?byliście u lekarza?

a no i mam pytanko bo chce wystawić na allegro książki i niewiem jak się mam za to zabrać, bo nigdy nic nie wystawialam,który kod do zdjęcia mam wkleić z Image Shack?

a no i mam pytanko bo chce wystawić na allegro książki i niewiem jak się mam za to zabrać, bo nigdy nic nie wystawialam,który kod do zdjęcia mam wkleić z Image Shack?
Zaden kod. Pomniejsz fotki( jesli sa zbyt pojemne) i potem przy wystawianiu przedmiotu na allegro, idac wg wytycznych jest moment w ktorym dodajesz zdjecia - sciagasz je ze swojego kompa-> Browse

Zaden kod. Pomniejsz fotki( jesli sa zbyt pojemne) i potem przy wystawianiu przedmiotu na allegro, idac wg wytycznych jest moment w ktorym dodajesz zdjecia - sciagasz je ze swojego kompa-> Browse

ale takim sposobem mniej zdjęć wkleisz i chyba musisz za nie płacić

a ja tam wkleiłam jakiś kod w którym pisało allegro:baffled:zaraz zobacze co mi z tego wyszło?
Monia wklejasz 3 kod pod zdjęciem z Image Shark
Musi się zaczynać i kończyć ten kod < a href.........</a>

Ostatnia edycja:
Nie wiedzialam ze jest inna opcja ale ta to i tak nie wielka roznica - za fotki chyba 14 groszy od jednej. A ilosc? Nie pamietam ale przy przedmiocie i tak gora 4 wystarcza. Reszte mozna przeslac mailem ( np przy wystawianiu auta)

Nie wiedzialam ze jest inna opcja ale ta to i tak nie wielka roznica - za fotki chyba 14 groszy od jednej. A ilosc? Nie pamietam ale przy przedmiocie i tak gora 4 wystarcza. Reszte mozna przeslac mailem ( np przy wystawianiu auta)
no niby tak ale jak ja robiłam pakiety to wklejałam 15 zdjęć .
Spróbuj kiedys kodem:tak::tak::tak:

Oglądamy finał Tańca z gwiazdami?
Po wypłacie lecę do dentysty,bo wczoraj tak napierdzielał mnie ząb,że myślałam,że umrę. dzisiaj już mniej. A we wtorek muszę stawić się w PUP, bo dostałam wezwanie:crazy: Znowu jakąś ofertę dostanę

Monia wklejasz 3 kod pod zdjęciem z Image Shark
Musi się zaczynać i kończyć ten kod < a href.........</a>
wlaśnie ten kod wkleiłam:tak:

Justyna pewnie jak zapiszesz się już do dentysty to ząb przestanie boleć,ja zawsze tak mam:sorry:właśnie ja teraz w środe ide do dentysty dalej leczyc żabki a konkretnie mam mieć leczoną kanałowo 8:baffled:

reklama
Ja nigdy nie miałam leczonego kanałowo, S miał i mówi,że nie boli,ale oczywiście ja osrana jestem. Bo ten ząb nieciekawie wygląda. Już był leczony i bląba mi się ukruszyła:confused2:brrrr

Do góry