reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Bry o poranku :-)

Hruda - jak ja to znam. Czasem mnie cierpliwość opuszcza, mój Staś ma chyba jakieś macki w opuszkach palców, chwyta rzeczy w moment. Mam go na rękach, zrobie półobrót a ten już złapał i zrzucił żelazko :baffled::baffled: Chyba J niebawem przyjezdza?
Doti - hehehhehe, ja juz 4 testy zrobiłam ciążowe, już wysikałam wszystkie zamówione na allegro, zostały mi tylko owulacyjne, ale że ponoc w ciazy owulacyjne wychodzą to je też wysikuję :) Poza tym zrobiłam test chmurkowy. Trochę niesmaczny: więc sika się do słoiczka, wkłada na 30 min do zamrażarki, potem się ogląda czy zrobiła się chmurka, jesli jest powyżej połowy to test pozytywny, jesli ponizej to negatywny. Wyszedl mi pozytywny:happy:.
Anetasa - oj wczoraj to Twoj mąż przydałby mi się w mojej kuchni :laugh2:

A w Mam Talent podobał mi się bardzo ten Merkel Ball, jakoś nie potrafię napisać dlaczego, jakoś mnie zahipnotyzowali. To co człowiek potrafi zrobić za pomoca koncentracji i siły woli ze swoim ciałem pokazuje mi jaka jestem maluczka, ze nie potrafię zrzucić tych tłustych boków.

reklama
Anetasa - oj wczoraj to Twoj mąż przydałby mi się w mojej kuchni :laugh2:
A w Mam Talent podobał mi się bardzo ten Merkel Ball, jakoś nie potrafię napisać dlaczego, jakoś mnie zahipnotyzowali. To co człowiek potrafi zrobić za pomoca koncentracji i siły woli ze swoim ciałem pokazuje mi jaka jestem maluczka, ze nie potrafię zrzucić tych tłustych boków.
:tak::tak::-):-):-D:-Dja mam takie same odczucia! A co do męża to niestety nie pożyczam:-D choć nieraz moja przyjaciółka jak byli u nas po wizycie żarła się ze swoim że widzisz M to zrobi to zrobi tamto a Ty nic :tak: ale nie myślcie sobie że to taki chodzący ideał bo swoje za uszami też ma i nieraz potrafi wyprowadzić z równowagi:sorry:

Bry bry

Hruda - jak ja to znam. Czasem mnie cierpliwość opuszcza, mój Staś ma chyba jakieś macki w opuszkach palców, chwyta rzeczy w moment. Mam go na rękach, zrobie półobrót a ten już złapał i zrzucił żelazko :baffled::baffled: Chyba J niebawem przyjezdza?
Oj z tymi mackami to chyba cos jest na rzeczy heheh A j wraca w polowie grudnia:-)

:tak::tak::-):-):-D:-Dja mam takie same odczucia! A co do męża to niestety nie pożyczam:-D choć nieraz moja przyjaciółka jak byli u nas po wizycie żarła się ze swoim że widzisz M to zrobi to zrobi tamto a Ty nic :tak: ale nie myślcie sobie że to taki chodzący ideał bo swoje za uszami też ma i nieraz potrafi wyprowadzić z równowagi:sorry:
Moj tez ma swoje ogromne plusy ale nadrabia takimi tez minusami hehehe

Dzis z tata jedziemy po farby do pkoju bo mierzi mnie ten smutny kolor. I jakies kolorowe bordery pionowe jak takowe znjadne - wszystko w kolorze amarantowym:-)

Hrudzia to udanych zakupów u mnie jutro zaczyna się remont kuchni i jak jeszcze było daleko to się cieszyłam a teraz jak o tym pomyślę to mi się odechciewa. Ale cóż coś za coś na Święta be\ędę już miała swoją wymażoną kuchnię:tak:

Cześć dziewczyny dopiero teraz jak pracuje widze jak ciężko znaleźć czas na BB :zawstydzona/y: więc szacunek dla wszystkich pracujących
o dziwo jak mam mniej czasu to lepiej udaje mi się zoorganizować teraz dopiero widzę ile jest wszędzie niedoróbek jak siedziałam w domu to chyba tego nie zauważałam :zawstydzona/y:
wczeraj byliśmy na imprezie urodzinowo-andrzejkowej ale średnio mi się podobało wróciliśmy do domu ok 2 ale najchętniej pojechałabym z tamtąd już o 11 :sorry:
na szczęście Zuzka zrobiła dzisiaj mamusi prezent i spała do 9.15 więc luz ;-)
wczoraj pojechaliśmy po prezent urodzinowy i przy okazji kupiliśmy telewizor :rofl2: i jeszcze namówiłam W na nowe spodnie bluzkę czapkę i szalik
we wtorek jadę jeszcze po kurtke bo w sklepie była jakaś loteria i W wylosował bon na 100 zł :-) więc trzeba go zrealizować ;-)
mam nadzieję że u was wszystko ok chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia no i trzymajcie się babonki
aaa i Doti Carioca życzę dwóch kresek a teście (czy tam chmurek;-))

A my w mamy:-p S oddelegowałam w trasę, dziadostwo z wnusiem na spacerku,a ja wiadomo;-)
A my nie mielismy za fajnej nocy - Stas sie budzil kilka razy i plakal okrutnie, moze za smokiem:baffled:...a dzis ma katar:-( - pierwszy raz w zyciu:szok:. Zadnej teperatury czy gorszego nastroju. Co mu dac?
Nie pamiętam nazwy więc jak pojadę do domu to napiszę. Taki psikacz homeopatyczny jest, AsiaKC też tego używa, to może będzie szybsza i mnie wspomoże

J wczoraj przyniósł bony ( 700zł) i wypłata na konto wpłynęła z 600 zł premią , jupi
Nieźle, tylko pozazrościć

anetas to podrzuc tego chłopa do mnie, bo mój to taki leń domowy tylko jedno mu w głowie ciągle by chciał skakania na ogonie a dzieci się kłócą lezy na kanapie i ogląda tv
mówisz o moim S?

Poza tym zrobiłam test chmurkowy. Trochę niesmaczny: więc sika się do słoiczka, wkłada na 30 min do zamrażarki, potem się ogląda czy zrobiła się chmurka, jesli jest powyżej połowy to test pozytywny, jesli ponizej to negatywny. Wyszedl mi pozytywny:happy:.
Nawet nie słyszałam o takim

Mam pytanie znacie jakąś fajną stronę gdzie możnaby podpatrzyć wnętrza chodzi mi konkretnie o sypialnie którą mam zamiar radykalnie zmienic bo jakaś taka zupełnie bez wyrazu jest i nawet nie chce się w niej zbytnio przebywać
:-(Są dość duże skosy i trzy pary drzwi więc nie łatwo coś dobrać chyba że umieszcze na zamkniętym parę zdjęć i wy mi coś doradzicie :-p

Witam sie i ja.
U nas luzik, nie mam weny więc spadam. Pa
Spać mi się chce ale nie chce mi się iść położyć. I jak tu dogodzic babie, ach.....

Mam pytanie znacie jakąś fajną stronę gdzie możnaby podpatrzyć wnętrza chodzi mi konkretnie o sypialnie którą mam zamiar radykalnie zmienic bo jakaś taka zupełnie bez wyrazu jest i nawet nie chce się w niej zbytnio przebywać
:-(Są dość duże skosy i trzy pary drzwi więc nie łatwo coś dobrać chyba że umieszcze na zamkniętym parę zdjęć i wy mi coś doradzicie :-p
Ja sie przylaczam do prosby Luandzi:-)...sama szukam takich stron. Jak cos sensownego znajde to dam znaka. Mi chodzi glownie o oswietlenie, kinkiety itp
Carioca - ja tez nie znalam testow chmurkowych ( a myslalam ze taaaka oblatana jestem w te klocki a tu dupa:baffled:) Powodzenia ...w osiagnieciu 'przestworzy";-):-D
Justyna - bede dzwieczna;-) za podanie tego psikacza nosowego bo widze ze katar Stasiowi co raz bardziej dokucza. A do homopatii jestem bardzo pozytywnie usposobiona:-)
Anatasa - oj remont kuchni to rzeczywiscie 'rozpirducha" - nie to co malowanie scianek w jednym pokoju. Ale zycze szybkiego pozytywnego przejscia przez ten sajgon...bo na swieta bedziesz miala sliczna, czysciutka przepiekna kuchnie. Az tylko wigile w niej urzdadzic:laugh2::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Anatasa - oj remont kuchni to rzeczywiscie 'rozpirducha" - nie to co malowanie scianek w jednym pokoju. Ale zycze szybkiego pozytywnego przejscia przez ten sajgon...bo na swieta bedziesz miala sliczna, czysciutka przepiekna kuchnie. Az tylko wigile w niej urzdadzic:laugh2::-p
Ja na ten czas remontu wyprowadzam się do rodziców ale to dopiero w czwartek bo do tej pory damy jeszcze jakoś radę;-) Wigilia u rodziców już zaplanowana ja bym nie dała rady bo pracuję i prosto z pracy pojadę na gotowe:tak:

Do góry