K
kitty86
Gość
a u nas już lód na drodze poprostu slizgawka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za wyniki!Jakiś mam głupi dzień, bo jutro będa wyniki, czy wytworzyłam przeciwciała RH. Oczywiście już na zapas martwię, bo jeśli wytworzyłam, to pomysł rodzeństwa dla Stasia pada.
Tygrysku - a może jak się ładnie odstawisz i zrobisz sobie zdjęcie to się nam zaprezentujesz, hę?
A masz Rh-?moja lekarka przez całą ciążę nawet nie zapytała jaką S ma grupę krwii myślałam,że jakby co to trzeba tylko powiedzieć i przy porodzie coś tam dają albo przed i jest ok. Ale mam wiedzę Mój synulek najsłodszy właśnie obudził się jak mamusia wzięła się za przzepyszną kolację
No to nic innego,kochana, jak igla w raczke, nitka i zszywaj kochanemu mezusiowi kurtke co by chlopina nie zmarzl:-)Tuśka też już wskoczyła w kombinezon bo u nas było rano -3 a musiałyśmy lecieć na ten targ kolegi nie było więc i kurtki nie ma jakoś ten mój M będzie musiał przeżyć najwyżej pochodzi w tej którą ma jako wyjściówkę tylko cholera mnie weźmie jak ją wymaże w pracya znając jego to pewnie tak będzie
Wrrr ja tez tego nie lubie...zawsze przed kapiela jest wielkie sprzatnie rozpirdziuchy domowej i najgorzej jest z kompletowaniem calej trzody chlewnej - zawsze brakuej albo swinki albo kurczka...zazwyczaj kurczak jest taki 'zagubiony' w akcjiZgubiło mi się parę klocków z sortera i jeden drewniany - ach jak ja tego nie lubię i co najdziwniejsze 2 książki dziecięce... dość duże Gdzie one są????
Przyznam ze..schozole. Ja ze Staskiem wyszlam na spacer jak mial 5 dni a po pokojach to non toper przesiadywal. Powinni zobaczyc angielskie male noworodki jak w nie za upalny dzien siedza w wozkach bez czapek i z golymi nozkami.Wogóle jacyś schizole,a w zasadzie ciotka,bo jak któraś z S kuzynek była w ciąży (w tym roku urodziły 3 + Kubuś) to snuła morały i pouczała we wszystkim. A teraz małego chciałam wziąść do doużego pokoju,a Tinka (mama Kubusia) mówi :nie,bo mama jeszcze nie każe Myślę se nie karze bo co?? Nakryłam główkę pieluchą i poszłam z nim do wszystkich. Ale oczy zrobiła
My byliśmy dziś u ortopedy, a tam jak w saunie, bo niby noworodki i trzeba grzać Maciuś od razu się spocił i policzki czerwone miał, więc go rozebrałam do rajstop i krótkiego body, a jedna z mam: "O, widać, że w Anglii chowany"Powinni zobaczyc angielskie male noworodki jak w nie za upalny dzien siedza w wozkach bez czapek i z golymi nozkami.