reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Miałam dzisiaj przedsmak tego co będę czuła jak na tydzień wyprowadzę się do rodziców zabrali mi komputer w pracy do serwisu niespodziewanie to było zaraz po 13 i do 22 wiłam się na krześle jak narkoman na głodzie bez niego myśląc byle do domu byle do domu:-D lecę podczytać co tu dziś naklikałyście:tak:

anetas jakś ty bidulka
wiem coś o tym co innego samemu nie zaglądac co innego jak zabiorą

Carioca wyniki będą dobre
ja mam grupę a rh minus a B a rh plus i nasze dzieci też mają plus więc ja na szczęście dostałam szczepionkę ale teraz są leki i już to nie jest takie niebezpieczne jak kiedyś

Carioca przestań się martwić konfliktem serologicznym moja siostra też ma z mężem konflikt serologiczny i mają dwójkę dzieciaczków bez żadnych komplikacji i u Ciebie też tak będzie .

Ja też mam rh- ale mój mąż również więc na szczepionkę po porodzie też się nie załapałam (robili badania)

Monia trzymam kciuki żeby jak najszybciej było po zabiegu i rozumiem Twój niepokój każda z nas by to tak samo przezywała więc trzymam kciuki bo nie będę pisała abys się nie martwiła bo i tak to będzie silniejsze od Ciebie .

A co do kościoła to chodzimy z małym i on zawsze zasypia (pewnie ksiądz przynudza;-):-D)

Ostatnia edycja:
anetas jakś ty bidulka
wiem coś o tym co innego samemu nie zaglądac co innego jak zabiorą

Carioca wyniki będą dobre
ja mam grupę a rh minus a B a rh plus i nasze dzieci też mają plus więc ja na szczęście dostałam szczepionkę ale teraz są leki i już to nie jest takie niebezpieczne jak kiedyś
No wlasnie! Wiec dobrze slyszalam. :happy2:Ale oczywiscie zycze ci Carioca zeby wyniki byly najpomyslniejsze.

Ostatnia edycja:
No podczytałam.
Monia trzymam kciuki za sprawny i szybki zabieg i na pewno wszystko będzie dobrze myślami będę z Wami:tak:
Carioca nie martw się nad wyrost napewno na wyniku będzie przeciwciał nie stwierdzono a wtedy do dzieła bo ile Staś ma czekać na to rodzeństwo:-)
Agulka to jutro szoruj do dentysty nie zazroszczę bo sama nie nawidzę tam chodzić:zawstydzona/y::-(
Poodpisywałam i spadam się kąpać do jutra dziewczynki miłej nocy!

ja też nie lubię dentysty ale ze względów finansowych
co jak co ale na naszych zębach nfz nie powinien oszczędzac a tak idziesz na nfz i znieczulenie 20 wypełnienie 50 i takie tam więc jak się boisz i nie chodzisz co 6 miesięcy to potem taka seria to bezmała 1000

B w pracy a ja nie mogę zasnąc nie lubię tak

reklama
Do góry