reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa kochana liczyłam własnie na Ciebie dzis, bo wiem, że inne BB-ny zajmują sie domkiem, dziećmi i mężami.
Nie zapominaj o hrudzi - plaszczykowej kusicielce hehe:-D
Moj Stasiek dzis dla odmany drze japke i napierdziela taka polka do kalwiatury ktora mnie skutecvznie uderza w biodro:crazy::wściekła/y::szok:oszaleje...:baffled:
A chlopy tak juz maja ze jak im sie nie ukalda to humory maja zwazone i udziela sie to wszystkim wkolo, a ze kobieta a tym bardziej zona czula jest na nastroje ukochanego...efekt taki ze jest ogolnie dym. Spokoju zycze Agulka.

reklama
No i kochana córa Ewy ( hihi) Hrudzia jest dzis ze mna i Anetą.
A co do spokoju to Maja juz ze dwa razy opr dostała a i Adasiowi też się dostało ( nie dosłownie, jeszcze, wrrrrrrrrrrrr)

A tu jak zwykle pustki cisowskie w weekend...:crazy::sorry2:
Moje dziecko podjadlo i padlo..a ja przy kawusi licytuje kombinezony i spodenki - 3 sztuki hehe Jak wygram Stasko bedzie obkupiony na cacy:-)...ale mama ogolocona do zera:-(
Jutro jade do rodzicow a wieczorem z mama na koncert Raz Dwa Trzy...lubie wszelakie koncerty choc samej tej kapeli nie szczegolnie. Ale skoro mama prosila...

Witam, byłam w sklepie z wózkami i wybrałam zupełnie inny. Ostatecznie Chicco C.04. Ostatecznie bo już zakupiony stoi na dole. Stasio w nim pojeździł po domku i sprawiał wrażenie zadowolonego. A ten p*^#y Coneco V3 jutro idzie na allegro i za ile wylicytują za tyle won.

Moniu - baw się dobrze!

Hruda - ale fajnie tak z mamą na koncerty chodzić. Za kombinezonem dla Staśka muszę się rozejzec na allegro, jednoczesciowym, jakbys cos widziala fajnego (uzywanego) - w odcieniach granatowy, szary, niebieski itp - to zapodaj linka, ładnie proszę :-) rozm jakoś 92-98, żeby przyszłościowe było.

Agulka - współczuję nastrojów. Nie dawaj się. Ma gorączkę Adaś?

Anetasa - miłej pracki.

Wy mi tu dzielnie towarzystwa dotrzymujecie a ja sobie poszłam ale miałam młyn przywieźli meble nowe a że szefa nie ma to musiałam sama wszystkiego dopilnować żeby wnieśli tam gdzie trzeba i to co to trzeba. Narobili mi przy tym syfu więc zaraz muszę jeszcze przynajmniej pozamiatać korytarz:crazy: no ale przy najmniej się poruszam bo tak to mi tyłek do krzesła przyrasta na tej recepcji.

Ja też bym chciała zmienic wózek bo ten co mam mnie strasznie denerwuje ale strasznie ciężko sprzedać używany na allegro czy gdziekolwiek indziej

Hruda - ale fajnie tak z mamą na koncerty chodzić. Za kombinezonem dla Staśka muszę się rozejzec na allegro, jednoczesciowym, jakbys cos widziala fajnego (uzywanego) - w odcieniach granatowy, szary, niebieski itp - to zapodaj linka, ładnie proszę :-) rozm jakoś 92-98, żeby przyszłościowe było.
Malo jest jednoczesciowek w tym 'duzym' rozmiarze. Tylko takie znalazlam.
ZIMOWY KOMBINEZON LADYBIRD JAK NOWY 6-12 MIES (482916024) - Aukcje internetowe Allegro
Ladybird 18-23 m 92 96 kombinezon j.nowy zima (483211715) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER KOMBINEZON na zime 1cz.NOWY r.92 -BLUE- (480581282) - Aukcje internetowe Allegro
KOMBINEZON ZIMOWY- STAN DOSKONAŁY- 86/92 (476949451) - Aukcje internetowe Allegro
NIKE :: kombinezon + rekawiczki + buciki z USA 18M (479750844) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też jestem nie było sadzenia drzew (tylko maliny) bo nie mogliśmy się zdecydować co kupić i postanowiliśmy że zamówimy u kogoś projekt ogrodu(nawet już jesteśmy umówieni z projektantem na przyszły tydzień)
Zuzka jest nieznośna dzisiaj usnęła na popołudniową drzemkę na mnie... i spała tak z pół godziny aż mi ręka zdrętwiała i w końcu ją przełożyłam na łóżko :crazy:
jedyne pocieszenie to że to przejściowe bo winowajcą są ewidentnie zęby (podejrzana jest górna trójka) cały czas pakuje rączki do buzi i się ślini
strasznie jest mi jej żal bo jest taka smutna pozwoliłam jej nawet na 10 minut włączyć teletubisie :zawstydzona/y: a za chwilę jedziemy do takiego jakby figloparku ale nie tego co ostatnio bo było tam okropnie :angry:
no nic chyba dość tych teletubisiów chociaż Zuzka chyba jest innego zdania bo siedzi jak zaklęta i tylko od czasu do czasu macha ręką i woła hejooo
albo bisie hejo :-D a i zapomniałabym nie ma pampersa i tylko pieluchę tetrową i na razie nie było wpadki :-p

reklama
Proszę wszystkie mamy o głosy na 3 zdjęcia mojej córci Oliwki. Jej zdjęcia biorą udział w konkursie bobovity.
Nie trzeba wiele, wystarczy zagłosować. Głosować można codziennie, czas jaki musi upłynąć od ostatniego głosu to 24h.
Oto linki do zdjęć mojej córci:
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Nie trzeba się logować ani zakładać żadnych kont, wystarczy wejść na podane przeze mnie linki i oddać głos.
Każdy głos się liczy.
Proszę pomóżcie drogie mamy.
Z góry dziękuję !!!!!! Pozdrawiam

zaglosowalam:tak:

Witam, byłam w sklepie z wózkami i wybrałam zupełnie inny. Ostatecznie Chicco C.04. Ostatecznie bo już zakupiony stoi na dole. Stasio w nim pojeździł po domku i sprawiał wrażenie zadowolonego. A ten p*^#y Coneco V3 jutro idzie na allegro i za ile wylicytują za tyle won.

Moniu - baw się dobrze!
.
jak będziesz wystawiać ten coneco na allegro to wrzuć linka chętnie popatrzę może akurat mi przypadnie do gustu;-)
no i dzięki mam nadzieję że będzie fajnie bo wcale mi się nie chce iść:no:jakoś siebie nie widze na tej dyskotece no i nie mam tych szortów i srebnego staniczka:-p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry