reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

chcialam pocytac, co naprodukowalyscie, ale czuje z enie zdaze:sorry2:

julitka sie wlasnie kapie z tata:szok: jak dla nas to nienormalna pora, ale dziecko nie chcialo wyjsc z lazienki, tylko sie zywcem domagalo kapieli:-D moze szybciej zasnie, bo zawsze po kapaniu sie ozywia i nie chce od razu spac.
dzisiejssza nocka byla superowa: bez jedzenia!!! ostatnio mala ni je mleka na noc(nie chce) wiec wczorja zjadla pozadna kolacje z kanapek i spala jak susel:tak:

reklama
Carioca Adaś nie ma gorączki ale za to SRACZUCHNĘ....... oj jaką wielką.
Majandra będę.

Ja jeszcze nie puszczałam Adasiowi teletubisiów, ale jutro.....:sorry2:
Właśnie znów się przepychają i wyrywają laptopa. Ta chce pisać literki a on grać muzykę, oj matko dobrze, że już J wrócił i mogę chociaz tego posta napisać.

Oooooooooooooooo ryk.............................. ugryzł ją w plecy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i J zaniósł go do łóżeczkaq

siedzi jak zaklęta i tylko od czasu do czasu macha ręką i woła hejooo
albo bisie hejo :-D a i zapomniałabym nie ma pampersa i tylko pieluchę tetrową i na razie nie było wpadki :-p

rozbraja mnie jak piszesz o Zuzi jak mowi:-D:-D

Agulka, bądź wieczorem na gg, teraz nie mogę, bo piekę szarlotkę(Asia z chłopakami jutro przyjeżdża, trzeba ugościć, mam nadzieję, że mi wyjdzie)

wyjdzie, wyjdzie, byleby nie przez okno:-D;-)
fajnie Wam, znow pogadacie

Oooooooooooooooo ryk.............................. ugryzł ją w plecy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i J zaniósł go do łóżeczkaq

ooo, Adas sobie niezle radzi!:szok:

Agulka u nas jest tak samo co chwila wojna o jakąś zabawkę:wściekła/y:no i Mateusz też gryzie Olę a później jest placz bo ona mu niechce dawac zabawek to on ją gryzie:crazy:
ok spadam już bo o 19 jedziemy zawieźć dzieciaki do mojej mamy a oni jeszcze nie gotowi:no:
Miłego wieczorku życzę:-):-):-)

Donkat, ja ją wyrzucę sama przez okno jak mi nie wyjdzie:-D

Monia, miłej zabawy. Tylko nie próbuj podrywać innego na nowe ciuchy:-D Albo i próbuj, mężulek będzie miał o co być zazdrosny;-):-)

reklama
Niby sobota ale taka dość płodna... w posty :tak:

Ach te kredyty!No cóż ale bez niego nie było by mowy o własnym mieszkanku:no:

No niestety :-(

.
No w końcu dokończyłam piać tego posta sprzed ponad godziny. Mały sie obudził z płaczem, Maja płakała, że już wstał , bo teraz to już sobie nie pogramy w gry planszowe, i ogólnie dziś RYK na całego. Jedno tulę to drugie ryczy, i tak na przemian, ach szkoda gadać, juz w końcu kawę wypiłam, bo nerwowo nie wytrzymuję.

Znam, znam... jak od rana tak się zaczyna to ja o 10tej już chcę uciekać z domu. Znajome stosują melisę. Kawa tylko może podnieść ciśnienie.

Anetko, bys na tej recepcji nie usnęła. Wiem jak czasami tam za :ladą" jest spiąco jak roboty nie ma.
No roboty trochę się znalazło? A ruch jakiś jest?

Witam, byłam w sklepie z wózkami i wybrałam zupełnie inny. Ostatecznie Chicco C.04. Ostatecznie bo już zakupiony stoi na dole. Stasio w nim pojeździł po domku i sprawiał wrażenie zadowolonego.

Hruda - ale fajnie tak z mamą na koncerty chodzić. Za kombinezonem dla Staśka muszę się rozejzec na allegro, jednoczesciowym, jakbys cos widziala fajnego (uzywanego) - w odcieniach granatowy, szary, niebieski itp - to zapodaj linka, ładnie proszę :-) rozm jakoś 92-98, żeby przyszłościowe było.

Pokaż wózio! Dobrze że Staś zadowolony :tak:
Ja dziś wieczorem rzucę się na allegro i poszukam czegoś dla chłopaków...

ja ją wyrzucę sama przez okno jak mi nie wyjdzie:-D

Ty nic nie wyrzucaj!!! Twoja ocena jest nieobiektywna :-p

Do góry