reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No roboty trochę się znalazło? A ruch jakiś jest?
Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążam :-Da tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłuj:wściekła/y:

Ten mi sie podoba, tylko trochę sporo jak na używany :angry:
Dzięki za linki, jakby Ci cos ewentualnie jeszcze w oko wpadlo to wiesz co :-) Aha - czerwony chyba też moze być?

a i zapomniałabym nie ma pampersa i tylko pieluchę tetrową i na razie nie było wpadki :-p

Tzn - cały czas udaje się jej mieć suchą pieluchę?

jak będziesz wystawiać ten coneco na allegro to wrzuć linka chętnie popatrzę może akurat mi przypadnie do gustu;-)

Podam Ci linka, ale przyznam że nie polecam tego modelu. Beznadziejnie ciężko się go prowadzi i ma "kubełkowe" siedzonko.

dzisiejssza nocka byla superowa: bez jedzenia!!! ostatnio mala ni je mleka na noc(nie chce) wiec wczorja zjadla pozadna kolacje z kanapek i spala jak susel:tak:

oby i dzis ładnie pospała :tak:

No, ledwie dogoniłam a idę kąpać Łukasza bo właśnie skończył kolację... Lecę bo zaraz talerz zbije.
Do zoooooo

baaaaczeeeee...
Asiu jakbys jakies fajne kombinezony wyhaczyla to wklej linka :happy:
Uwaga, chwalę się wózkiem. Przepraszam, ze nie na odpowiednim wątku, ale skoro tutaj tak smęciłam o tym wózku to, tu juz temat zakończę (kupiłam w kolorze granatowym, mam nadzieje ze nie wyblaknie):
chicco_ct04.jpg

Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążam :-Da tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłuj:wściekła/y:

dzięki Bogu jest internet :happy2:

Ja sie powolutku zmywam, bo za 20 minut gosci mamy, ale juz gotowa jestem na ich podjecie.

Ja też chyba dzisiaj z wami posiedze miałam iść do koleżanki ale wszystkie nianie do Zuzi się wykruszyły i zostaje mi siedzenie w domu
co do pieluch to dwie kupy zrobiła na muszle i kilka razy sikała więc nie zmoczyła pieluchy ale przed samym wyjściem do figloparku zrobiła wielką kałużę na podłodze (była tylko w rajstopach) no ale cóż nie od razu Rzym zbudowano :sorry2:

Anetasa - to jakbyś fajny, niedrogi kombinezonik jednoczęściowy zobaczyła to zapodaj :-)

Luandzia - to i tak rewelacyjnie!

Ja się odmeldowywuję, miłego wieczorku!

No i wszystkie się odmeldowały a ja zostałam sama:-( ale przed chwilą sprzedałam pokój więc jednak nie tak na darmo tu dziś siedziałam:-D o i właśnie jeszcze jeden.

reklama
Luandzie , Carioca chyba któraś z Was miała matę do tańczenia. Z jakiego materiału jest wykonana i czy ( mając wykładziny na podłodze), będzie użyteczna?????

Do góry