reklama
Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążam a tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłujNo roboty trochę się znalazło? A ruch jakiś jest?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Zgodnie z waszymi prośbami ;-) link do konkursu powrócił. Monia, wracaj głosować;-) Na disco pójdziesz kiedy indziej;-)
Ten mi sie podoba, tylko trochę sporo jak na używany
Dzięki za linki, jakby Ci cos ewentualnie jeszcze w oko wpadlo to wiesz co :-) Aha - czerwony chyba też moze być?
a i zapomniałabym nie ma pampersa i tylko pieluchę tetrową i na razie nie było wpadki
Tzn - cały czas udaje się jej mieć suchą pieluchę?
jak będziesz wystawiać ten coneco na allegro to wrzuć linka chętnie popatrzę może akurat mi przypadnie do gustu;-)
Podam Ci linka, ale przyznam że nie polecam tego modelu. Beznadziejnie ciężko się go prowadzi i ma "kubełkowe" siedzonko.
dzisiejssza nocka byla superowa: bez jedzenia!!! ostatnio mala ni je mleka na noc(nie chce) wiec wczorja zjadla pozadna kolacje z kanapek i spala jak susel
oby i dzis ładnie pospała
No, ledwie dogoniłam a idę kąpać Łukasza bo właśnie skończył kolację... Lecę bo zaraz talerz zbije.
Do zoooooo
baaaaczeeeee...
Asiu jakbys jakies fajne kombinezony wyhaczyla to wklej linka
Uwaga, chwalę się wózkiem. Przepraszam, ze nie na odpowiednim wątku, ale skoro tutaj tak smęciłam o tym wózku to, tu juz temat zakończę (kupiłam w kolorze granatowym, mam nadzieje ze nie wyblaknie):
Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążam a tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłuj
dzięki Bogu jest internet
Ja sie powolutku zmywam, bo za 20 minut gosci mamy, ale juz gotowa jestem na ich podjecie.
Bez niego bym umarła!A tak mam Was a jak znikacie allegrodzięki Bogu jest internet
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja też chyba dzisiaj z wami posiedze miałam iść do koleżanki ale wszystkie nianie do Zuzi się wykruszyły i zostaje mi siedzenie w domu
co do pieluch to dwie kupy zrobiła na muszle i kilka razy sikała więc nie zmoczyła pieluchy ale przed samym wyjściem do figloparku zrobiła wielką kałużę na podłodze (była tylko w rajstopach) no ale cóż nie od razu Rzym zbudowano
co do pieluch to dwie kupy zrobiła na muszle i kilka razy sikała więc nie zmoczyła pieluchy ale przed samym wyjściem do figloparku zrobiła wielką kałużę na podłodze (była tylko w rajstopach) no ale cóż nie od razu Rzym zbudowano
reklama
Podziel się: