reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Pomysłodawca Krzesełka Uczydełka nie przewidział jak dziecko może "siadać" na nim. Siadacie czasami tak jakby na nodze? To Mateusz tak właśnie obmyślił sobie pozycję siedzącą. Ledwo się mieścił, noga co chwila mu się zsówała,ale był dzielny

hehehehe
Mnie chyba cos umknelo, bo nie kumam czemu samochod Ci sie tak szybko ubrudzil?

Hruda - zakupilas kurtkę?

reklama
ale tu dzis ruch!! az trudno nadazyc z czytaniem :-D:-D:rofl2:

Donkat super, że z bioderkami wszystko w porządku. Może mały piłkarz Ci rośnie?

Mały dziś za wszelką cenę chciał siedzieć przy biurku. Jak Maja siedziała to ją popychał i ciągnął za ciuchy. A ta wściekła , bo nic rysować nie mogła. Więc postanowiliśmy złożyc małe biureczko plastikowe po Mai. Adaś na razie zadowolony, ale za to teraz Maja chciała przy nim siedzieć i kłótnia i przepychanki od nowa. Jestem ciekaw czy ten nowy mebel dla Adasia się sprawdzi a jak nie to znów pójdzie na strych.

problem w tym, ze wolalabym zeby dziewczynka miala proste nozki:sorry2:

oj, masz z tymi dzieciaczkami sto pociech a dwiescie utrapien!!!:-D

my do karmienia mamy drewniane krzeselko, zktorego mozna zrobic stolik i krzeselko. tak wlasnie kilka ni temu uczynilismy. najpierw maialm opory moralne, ze jak bedziemy razem ejsc, to julitka bedzie siedziala tak sama nisko, jakby na gorszej pozycji i nie z nami. jednka ostatnio ona tylko zaczyna jesc u siebie a konczy biegajac albo u P na kolanach. rozmontowalismy wiec to krzeselko na dwie czesci i teraz latwiej jest mio ja sadzac, wyjmowac co sekunde, a czasem juz nawet sama siadzie.

pomaranczowy chyba najlepszy. ja mam oba wzoki czerowne, wiec jzu mi sie znudzil. fajny jest tez ten z zielonym, ale na miescie co drugi to zielony:sorry2:

Fajny ten wózek, też go miałam na uwadze, ale kupiliśmy taki. Myslę, że podobny i zadowoleni też jesteśmy
MICHELLE PETIT 7,5kg.OKRYCIE+FOLIA+WYSYŁ + GRATIS (476789402) - Aukcje internetowe Allegro

agulka, ale on chyba sie nie rizklada calkiem na plasko?

justyna, julitce stolik edukacyjny sluzy do wchodzenia na lozko:-D nasze dzieci sa bardziej pomyslowe, niz ustawa przewiduje:rofl2:
co do kurtki, to calkiem nie w moim typie:no:

a co myślicie o tym wózeczku?
NOWOŚĆ BUNNY PLUS,BABY DREAMS , GWARANCJA (480529537) - Aukcje internetowe Allegro

a ten co podala Agulka to rozklada się na plasko:tak:jest ladny

monia, ja mam podobny, tylko innej firmy i bez palaka.
to jest taka typowa parasolka bez zadnych ulepszaczy typu miekka wysciolka, jakies bajery przy raczce itp itd. jestem zadowolona, choc na dlugie spacery, to nie wiem czy taki wygodny, bo julitka jaos sie dziwnie zsuwa. my go wozimy w samochodzie i uzywamy tylko na wyjazdach

reklama
hehehehe
Mnie chyba cos umknelo, bo nie kumam czemu samochod Ci sie tak szybko ubrudzil?
Ogólnie nie był myty 2 tygodnie więc trochę brudu na nim było,ale po tej nnocy na masce wyglądał jakbym przejechała po kurzącej drodze,a później trochę pokropił deszcz. Nie wiem dlaczego
Oczywiście kurtka w moim typie też nie jest,ale rozbawiła mnie i ciekawa byłam waszych opini:-p Ale takie coś to zawsze chciałam mieć, na serio * Super Krótkie Brązowe Futerko ! (477701559) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry