AsiaKC
Just mama
Asia - a jakie zajęcia? Dla Łukaszka czy Pawełka?
Stasiek padł, mam nadizeje ze pospi ze 2 godziny, moglabym poprasowac. Potem zbieramy sie po buty dla Staśka. Chciałąbym obejżeć wózki, bo koniecznie musze kupic mu parasolkę, bo ta spacerówka którą mamy doprowadza mnie do szału.
Myślę o takiej:
WÓZEK GRACO SPREE, OCIEPLACZ, FOLIA 2 ROLETKI Waw (472902149) - Aukcje internetowe Allegro
lub ten:
Wózek parasolka GRACO Mosaic + folia + osłona (477141951) - Aukcje internetowe Allegro
Życzę bebonkom miłego dzionka!
Zajęcia dla Łukaszka, PAweł chodzi do przedszkola w tym czasie. Chociaż i jego bym zapisała na ang np. Tylko Łukasz musi podrosnąć żeby móc chodzić też.
Bardzo podobny wózek do graco spree jest chicco ponee (teraz się nazywa jakoś inaczej). Jest super -mamy go już 2,5 roku i się sprawdza bardzo. I co najważniejsze dla mnie jest bardzo lekki bo cały waży 5,5 kg.
Cieszę się że już u Was lepiej! Znaczy jakiś wirus Was dopadł i szybko poszedł! Oby na zawsze!!!Witam.
W końcu Was nadrobiłam.
U nas już lepiej, Maja tylko migdałki zawalone i do piątku w domu, Adaś nie zwraca już ( Maja też) ale za to dostał jakiejś wysypki na brzuszku, pojawiła się jak rozbierałam go u lekarza i torche ma na policzkach. Od czego???? NIe mam pojęcia.
W nocy bolał go brzuszek, wiercił się w kółko, nie chciał pić ani wody ani mleczka. Dałam mu NoSpe i po 15 min usnął ,ale rano zrobił rzadką kupę. Jak do tej pory to tylko jedną.
Na szczęście obyło sie bez antybiotyków
Ja jeszcze dzis w nocy całowałam kibel, ale dzis rankiem jakby mniej mnie żołądek bolał.
Dieta przymusowa, suchy chleb i herbata.
Tak strasznie źle się czułam wieczorem, że nie miałam siły do Was zajrzeć, spałam juz o 21:30. Jak dla mnie to coś nieprawdopodobnego.
Dziękujemy, że się martwiłyście.
A jaki masz program pocztowy?jak to zrobić, bo ja leser jestem w tych sprawach
A kupiąłś te pierwsze? Jaki nosisz nr? Znaczy ile cm ma wkładka, to może odkupięPrzyszły kozaki. fajne. Obcas troszkę wyższy niż myślałam,że będzie w realu,ale to nic,bo....qrwa za duże wzięłam Jak ostatnia kretynka,bo to nie pierwszy raz kupuję za duże buty. Zawsze jak są idealne to boję się,że będą za małe
oj, najgorszy chyba jest ten spacer z rana. w dodatku wyszykowac siebie i 2 lobuzow
faaajnie wam!!
a to znaczy, ze Lukasz sie swietnie aklimatyzuje w nowych sytuacjcach , a ze uwielbia zabwaki, to wiemy, wiemy
super to zabrzmialo!!!
No nie jest tak źle z tym wychodzeniem. Łukasz wstaje wcześnie więc tylko moja kondycja poranna spowalnia nasze działania ;-)
Zajęcia bardzo fajne ale niestety są dla dzieci 1-3 i większość jest dwulatków (a raczej dwulatek bo są same dziewczynki). Łukaszkowi się bardzo podobało, pani fajna ale wolałabym żeby było więcej dzieci w jego wieku to pani organizowałaby więcej zabaw odpowiednich dla maluszków.
A zajęcia są tutaj (www.klucha.com.pl)
Ale chyba pomyślę nad zajęciami tu: Zajęcia dla dzieci - Edukado - zajęcia edukacyjne są bardziej dzielone wiekowo grupy więc nie będę ryzykować że większość dzieci będzie za "stara" ;-)
Tylko musiałąbym jeździć autem...
Paweł tak mówił mając 15 m-cy. Mimo że wcześniej mówi poprawnie to nagle okazało się że ma tatę i tatę Śmieliśmy się że jesteśmy pierwszym małżeństwem homo które ma całkiem własne biologiczne dzieckoMoje dziecko mnie dobija,bo mówi na mnie TATA
O! Może się wybiorę?butki zakupione. Granatowe, jakos mnie ostatnio w granat i czerwień rzuciło w sprawie staśkowych ciuszków.
W Realu paka jumbo Pampersów z paczką chusteczek nasączanych za 43 zł i skarpeto-łapcie za niecałe 8 ziko (mam juz jedna pare i są trwałe i nie ślizgają się).
Dobra, nadgoniłam cały dzień to pojawię się wieczorem i napiszę co u nas bo teraz czas na akcję kolacja-kąpiel x2