reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja myslalam ze dziecko moze w nim siadac...bo skadze taka nazwa? :oo::huh:

siada na siedzonku normalnie, a Mati wymyslil inny sposob siadania , ktory tam sie ledwo miesci:-D
dobrze skumalam, justyna?

ladny, choc teraz gdzie nie spojrzec to kratka. lubie taki kroj. tylko czy on aby jest cieply i gruby bo na tej modelce to wyglada jak koszula:sorry2:

reklama
Idę po piwo,bo mnie nie rozumiecie dzisiaj... Już mam:-)
a co myślicie o tym wózeczku?
NOWOŚĆ BUNNY PLUS,BABY DREAMS , GWARANCJA (480529537) - Aukcje internetowe Allegro

a ten co podala Agulka to rozklada się na plasko:tak:jest ladny
Ten nasz jest właśnie taki prościutki. Koszyk pod spodem, osłonka na nóżki i sztywne rozkładane oparcie prawie na płasko.

Justyna to kup sobie takie na święta, ja gdybym innych potrzeb nie miała to szafa pełna byłaby takich szmatek
No ja też mam inne potrzeby niż takie futerko:-(

Ja tez nie skumalam...ze stal pod oknem i ze brudny? ...u mnie to standard:baffled::-p

A ja myslalam ze dziecko moze w nim siadac...bo skadze taka nazwa? :oo::huh:
U nas amochody wprowadza się do garażu. A,że brudny to skandal,bo S to taki samochodowy pedant i zawsze mnie wyzywa,że samochodu nawet po swoich przejażdżkach nie umyję. No i był otwarty całą noc z niewyjętym panelem od radia i mamy jeszcze CB.
A Uczydełko to krzesełko ma akurat na małądupkę i Mateusz za chiny nie chce na nim siedzieć,a dzisiaj na nim stanął nóżkami po czym zaczął się wiercić, kombinować, mościć żeby zmieścić się na nim po swojemu.

Osobiście wolę jednokolorobe,bo zawsze możesz je urozmaicić na więcej sposobów,a do wzorków niewiele dodasz

Ja to już myślę o płaszczu na zimę solidnym i ciepłym ale ceny mnie powalają więc narazie się wstrzymuję może szef będzie miał jakiś dzień dobroci dla zwierząt i da jakąś premie czy cuś na święta to sobie kupie a narazie muszę się zadowolić swoim staruszkiem zwłaszcza że już powoli robię prezenty na święta i z kasą krucho:-(

Witajcie :)
dzisiejszy dzień spędziłam w kuchni. Miałam ochotę na żeberka do tego wymyśliłam sobie ciasto krówkowe z masą budyniową :baffled: Oliwka coś nie bardzo chce mi jeść. Chyba ząbki ją męczą.

Pisałyście wcześniej o Ikea. Mam kilka mebli z tego sklepu. Jakościowo hmm.. takie sobie. Ale meble z Black Red White są takiej samej jakości. Z resztą takie meble można bez wyrzutów sumienia wyrzucić i kupić nowe.
Teraz kupowałam szafe z serii Pax. O tak wygląda:
0093102_PE230108_S4.JPG

Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Niestety nie mam swojego M, więc zabudowana szafa z komandorze odpada.

Lepiej tą 2 sprawdzona firma . Te Japan Style to zdecydowanie odradzam.

Ja na zimę mam krótki płaszczyk z Vero Moda. Kupiłam go w outlecie. Cena nie jakaś straszna 149 zł. Nie wiem po ile są w regularniej cenie dawno nie odwiedzałam sklepów.

justyna, ale z tym otwartym samochopdem i radiami w srodku to przegielas:-D:-D oj, mialas kobieto szczescie, wiec nie kus wiecej losu:rofl2:
ja akurta na brud samocghodu nie jetsem tak wrazliwa:no: w poprzedniej pracy robilismy dziennie 100km, wiec nie bylo sensnu wiecznie myc bo po jednym dniu byl brudny

ja jestem bardzo praktyczna osoba w wielu dziediznach zycia. tak jest i w ubraniach. dlatego nie kupuje wierzchmniego okrycia w kol. bialym, bo wiem, ze dlugo sie nim nie naciesze.

Witajcie :)
dzisiejszy dzień spędziłam w kuchni. Miałam ochotę na żeberka do tego wymyśliłam sobie ciasto krówkowe z masą budyniową :baffled: Oliwka coś nie bardzo chce mi jeść. Chyba ząbki ją męczą.

Pisałyście wcześniej o Ikea. Mam kilka mebli z tego sklepu. Jakościowo hmm.. takie sobie. Ale meble z Black Red White są takiej samej jakości. Z resztą takie meble można bez wyrzutów sumienia wyrzucić i kupić nowe.
Teraz kupowałam szafe z serii Pax. O tak wygląda:
0093102_PE230108_S4.JPG

Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Niestety nie mam swojego M, więc zabudowana szafa z komandorze odpada.

Lepiej tą 2 sprawdzona firma . Te Japan Style to zdecydowanie odradzam.

Ja na zimę mam krótki płaszczyk z Vero Moda. Kupiłam go w outlecie. Cena nie jakaś straszna 149 zł. Nie wiem po ile są w regularniej cenie dawno nie odwiedzałam sklepów.

My mamy taką - 1,5 m szer z czarnymi szklanymi drzwiami :tak: A te są lustrzane? Czy to jest białe szkło?

Ja to już myślę o płaszczu na zimę solidnym i ciepłym ale ceny mnie powalają więc narazie się wstrzymuję może szef będzie miał jakiś dzień dobroci dla zwierząt i da jakąś premie czy cuś na święta to sobie kupie a narazie muszę się zadowolić swoim staruszkiem zwłaszcza że już powoli robię prezenty na święta i z kasą krucho:-(
ha! mnie sie udalo bo rok temu kupilam porzdana ciepla kurtke/plaszczyk. I dalje mi sie podoba a to...wazne;-):-D
A ta? sorki ze takie plytkie konsumpcyjne emocje mnie tragaja ale musze i juz.:-p:rofl2:
Geber - Płaszcz 028-rozm.40-OCIEPLANY SEZON: ZIMA (481046982) - Aukcje internetowe Allegro
Agulka- widzialm ten plaszczyk...kroj ok ale ten material jakis dziwny, plastikowy taki?
Tmadzik - ja tez mam meble z BlackRedWhite i rzeczywiscie jakosc taka jak w ikei ( rodzice maja) - srednia. Ale cena, stylistyka i funkcjonalnosc mi odpowiada.

reklama
ja jestem bardzo praktyczna osoba w wielu dziediznach zycia. tak jest i w ubraniach. dlatego nie kupuje wierzchmniego okrycia w kol. bialym, bo wiem, ze dlugo sie nim nie naciesze.
Ja może nie jestem praktyczna,ale jestem realistką i wiem co będzie... Przed Mateuszem mogłabym chodzić na biało,a teraz? Mam fajne spodnie na lato. Ledwo wsiadłam pod blokoiem do samochodu to już byłam brudna. Uroki macierzyństwa można znaleźć wszędzie:-D
Lecę pod prysznic póki mały śpi, o 22.30 będę na bank

Do góry