prawie na płasko, jak mam rozłożone to za chiny zakupów z koszyka nie wyciągnę nawet chlebaagulka, ale on chyba sie nie rizklada calkiem na plasko?
reklama
Carioca ja mam saturna i jestetm bardzo zadowolona także z czystym sumieniem polecam mój jest czerwony.
Monia z tego co kojarzę to ten bunny nowy jest nie wiele droższy od tego używanego co wrzuciłaś link za to moim zdaniem ten który podała Agulka praktycznie niczym się nie różni tylko ceną co w tym wypadku wypada na jego plus
Monia z tego co kojarzę to ten bunny nowy jest nie wiele droższy od tego używanego co wrzuciłaś link za to moim zdaniem ten który podała Agulka praktycznie niczym się nie różni tylko ceną co w tym wypadku wypada na jego plus
Ja tez nie skumalam...ze stal pod oknem i ze brudny? ...u mnie to standardhehehehe
Mnie chyba cos umknelo, bo nie kumam czemu samochod Ci sie tak szybko ubrudzil?
Hruda - zakupilas kurtkę?
A kurtke...sama nie wiem...mam cisnienie na bialy plaszczyk ale szkoda mi kasy 100-200 zika na cos co teraz moze kilka razu ubiore a na wiosne nie wiadomo co mi bedzie w duszy grac...?
A ja myslalam ze dziecko moze w nim siadac...bo skadze taka nazwa?Pomysłodawca Krzesełka Uczydełka nie przewidział jak dziecko może "siadać" na nim. Siadacie czasami tak jakby na nodze? To Mateusz tak właśnie obmyślił sobie pozycję siedzącą. Ledwo się mieścił, noga co chwila mu się zsówała,ale był dzielny
dlatego podałam link takiego samego tylko po korzystniejszej cenieMonia z tego co kojarzę to ten bunny nowy jest nie wiele droższy od tego używanego co wrzuciłaś link za to moim zdaniem ten który podała Agulka praktycznie niczym się nie różni tylko ceną co w tym wypadku wypada na jego plus
donkat
Fanka BB :)
Oczywiście kurtka w moim typie też nie jest,ale rozbawiła mnie i ciekawa byłam waszych opini Ale takie coś to zawsze chciałam mieć, na serio * Super Krótkie Brązowe Futerko ! (477701559) - Aukcje internetowe Allegro
na podpuche, taaak??
co do futerka, to jakos kojarzyly mi sie do niedawna ze starszymi leciwymi paniami. jednak przekonalam sie widzac na mlodych osobach, ze wygladaja bardzo fajnie.
Mi sie ten podoba, ten jasny
PL03 PLASZCZ TRENCZ GUZIKI KRATA JASNY WELNA! M (479008262) - Aukcje internetowe Allegro
PL03 PLASZCZ TRENCZ GUZIKI KRATA JASNY WELNA! M (479008262) - Aukcje internetowe Allegro
monia_l
Wrześniowe mamy'07
myśllam o tym wózeczku ale on nie rozklada się na plasko
reklama
AsiaKC
Just mama
Donkat! cieszę się że bioderka w porządku!
Bardzo łądny wózek - wybrałabym chyba pomarańczowy (mam pomarańczową fazę od jaiegoś czasu :-))
Będzie miała! Zobaczysz, niedługo zacznie zupełnie inaczej chodzić i od razu nóżki będą prościutkie!
A co do niskiego stolika, to zawsze możesz usiąść i jeść razem z nią ;-)
Hruda, a któe zajęcia Ci się spodobały? Te z "Kluchy" czy z "Edukado"? Bo w Edukado zajęcia fajniejsze (bo grupa bardziej dzielona wiekowo) ale cena :? 29zł za jedne (45 min). Może na próbę pójdę? Zresztą i "Klucha" nie jest tania... dziś za jedne zajęcia zapłaciłam 25zł. Więc jakbym chciała czaaasem przyjść to musiałąbym płącić tyle a nie tą cenę karnetową.
Może to prawda, że w miastach jest więcej zajęć i zabaw ale ja koło siebie nie mam prawie nic, mieszkam w dość "starej" dzielnicy. Tu było dużo małych dzieci jak ja byłam mała... W zw z tym pewnie będę jeździć z Łukaszkiem gdzieś, bo on bardzo by chciał i potrzebuje. To co robi w przedszkolu żeby nie wychodzić....
A u nas dziś byli znajomi z córeczkami. Iga jest w wieku Pawełka a Pola ma 2 tygodnie Mmmmmmm cuuudo! Śliczna jest! Ach, Och, Ech!!!
Łukasz był zafascynowany dzidzią!!! Ale zdjęcia z nią nie chciał ;-)
Dlatego my mamy stolik i dwa krzesełka (i tak z reguły chcą siedzieć na tym samym ) A Paweł jak chce rysować to ucieka na duży stół i musi tylko pilnować żeby kredki i kartki nie były na samym brzegu.Mały dziś za wszelką cenę chciał siedzieć przy biurku. Jak Maja siedziała to ją popychał i ciągnął za ciuchy. A ta wściekła , bo nic rysować nie mogła. Więc postanowiliśmy złożyc małe biureczko plastikowe po Mai. Adaś na razie zadowolony, ale za to teraz Maja chciała przy nim siedzieć i kłótnia i przepychanki od nowa. Jestem ciekaw czy ten nowy mebel dla Adasia się sprawdzi a jak nie to znów pójdzie na strych.
Hruda, Asia, Monia - byłam w sklepie ze spacerowkami i wybrałam! Udalo sie, bo się decyduje juz ze 3 miesiace na jakis wozek. Jest w dobrej cenie, ma wszystko na czym mi zalezy (bo chce zrezygnowac wogole ze spacerowki, uzywac tylko parasolki) i producent ma dobry serwis.
Tylko teraz jaki kolor????? Myślę powaznie o pomarańczowym.
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA SATURN CONECO BONUSY$ (472705166) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo łądny wózek - wybrałabym chyba pomarańczowy (mam pomarańczową fazę od jaiegoś czasu :-))
problem w tym, ze wolalabym zeby dziewczynka miala proste nozki
my do karmienia mamy drewniane krzeselko, zktorego mozna zrobic stolik i krzeselko. tak wlasnie kilka ni temu uczynilismy. najpierw maialm opory moralne, ze jak bedziemy razem ejsc, to julitka bedzie siedziala tak sama nisko, jakby na gorszej pozycji i nie z nami. jednka ostatnio ona tylko zaczyna jesc u siebie a konczy biegajac albo u P na kolanach. rozmontowalismy wiec to krzeselko na dwie czesci i teraz latwiej jest mio ja sadzac, wyjmowac co sekunde, a czasem juz nawet sama siadzie.
Będzie miała! Zobaczysz, niedługo zacznie zupełnie inaczej chodzić i od razu nóżki będą prościutkie!
A co do niskiego stolika, to zawsze możesz usiąść i jeść razem z nią ;-)
Hruda, a któe zajęcia Ci się spodobały? Te z "Kluchy" czy z "Edukado"? Bo w Edukado zajęcia fajniejsze (bo grupa bardziej dzielona wiekowo) ale cena :? 29zł za jedne (45 min). Może na próbę pójdę? Zresztą i "Klucha" nie jest tania... dziś za jedne zajęcia zapłaciłam 25zł. Więc jakbym chciała czaaasem przyjść to musiałąbym płącić tyle a nie tą cenę karnetową.
Może to prawda, że w miastach jest więcej zajęć i zabaw ale ja koło siebie nie mam prawie nic, mieszkam w dość "starej" dzielnicy. Tu było dużo małych dzieci jak ja byłam mała... W zw z tym pewnie będę jeździć z Łukaszkiem gdzieś, bo on bardzo by chciał i potrzebuje. To co robi w przedszkolu żeby nie wychodzić....
A u nas dziś byli znajomi z córeczkami. Iga jest w wieku Pawełka a Pola ma 2 tygodnie Mmmmmmm cuuudo! Śliczna jest! Ach, Och, Ech!!!
Łukasz był zafascynowany dzidzią!!! Ale zdjęcia z nią nie chciał ;-)
Podziel się: