reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Widzę, że nikogo tu nie ma, bo piękna pogoda i zapewne wszystkie korzystacie z tej pogody.:tak:
My już po spacerku, bo obiadek na 15:30 musimy ugotować, tzn nie musimy, ale chcemy hihihih:happy2: Wyciągnęłam wczoraj z beczki kapustę kiszoną, mniam, mniam;-):-).
Po dzieciaczka juz nic nie widać, że były chore. ;-)Rozłożyłam im namiot w pokoiku i robią sobie biwak.:-D:-D:-D

reklama
No to zazdroszczę tej pogody bo u nas pochmurno, szaro i wogóle ble miałam jeszce wyjść z Tuśką bo rano byłyśmy tylko na zakupach ale jak patrze za okno to mi się odechciewa. Pije kawkę może ona mnie jakoś docuci;-)

Hrudzia ja po ostatnim zakupie jestem wrażliwa na rzeczy typy JapanStyle tu akurat nie ma negatywnych opinii ale w moim przypadku kilka było i ja w pełni nie byłam zadowolona, bo często przysyłają co innego niz na zdjęciu

A druga jest niczego sobie

butki zakupione. Granatowe, jakos mnie ostatnio w granat i czerwień rzuciło w sprawie staśkowych ciuszków.

W Realu paka jumbo Pampersów z paczką chusteczek nasączanych za 43 zł i skarpeto-łapcie za niecałe 8 ziko (mam juz jedna pare i są trwałe i nie ślizgają się).

Hrudzia ja po ostatnim zakupie jestem wrażliwa na rzeczy typy JapanStyle tu akurat nie ma negatywnych opinii ale w moim przypadku kilka było i ja w pełni nie byłam zadowolona, bo często przysyłają co innego niz na zdjęciu
A czy ty nie zamowilas identycznego tylko w kolorze czerwonym?:szok:
Fakt - na fotce wyglada porzadnie ale na zywca moze byc...ChinaStyle:baffled::crazy:

reklama
Do góry