reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa powem Ci kochaana ze wczesniej moze bym sie nad tym nie zastanawiala.. ale naprawde ten necik wciaga.. juz chwilami nie wiedzilam co mam ze soba robic ;/

reklama
No widzisz a ja już o tym rozmyślam bo normalnie jestem uzaleniona od kompka. Może uda mi się chociaż coś na klikać jak będę u siostry na kawie tylko tak glupio przyjść na kawę i zasiąść do komka:zawstydzona/y: ale może chociaż Was będę podczytywać bo później napewno nie dam rady nadrobić:tak:

Mały śpi od 15, druga pralka się kończy. Szwagierce na gwiadkę dajemy zegar z Villa Italia. W Poznaniu nie było akurat,ale jak są to ok70zł. Na allegro za 61+przesyłka,a w głupim Mogilnie za 58zł dostałam. Chociaż jakiś plus dzisiejszych zakupów. W zasadzie to nic nie kupiłam,a straciłam w pip kasy.
bylam raz w zyciu i wiecej nie chce!!!
w ogole mi ten sklep nie przypadl do gustu. rzeczy sa wg mnie tandentne i drogie
To ja nie lubię tego sklepu z innego powodu. Sposób urządzenia:wściekła/y: Ogólnie ceny są bardzo przystępne, można kupić najmniejszą pierdołę do domu, fajne rozwiązania proponują... Tylko to łażenie po strzałakch, wszędzie pełno wszystkiego. Doszliśmy do 2/3 sklepu i stwierdziliśmy,że ominęliśmy pudła tekturowe. To mówię do S,żeby poczekał z małym przy zbawkach,a ja po drodze widziałam pudło to zobaczę gdzie ich szukać. No i poszłam. I prawie zgubiłam się:-D:zawstydzona/y: Uwielbiam te ic pudła, pojemniki za naaprawdę śmieszne pieniądze,a jak ułatwiają człowiekowi organizację w domu.
Mam takie pudełka IKEA | Przechowywanie płyt CD i DVD | Pudełka na akcesoria audio/video | KASSETT | Pudełko na CD z pokrywką, naprawdę super wyglądają. I takie do zabawek, teraz mojej mamie przywieźliśmy IKEA - błąd 404 pudła do Mateusza za dużych ciuszków. Już myślę o kolejnym zakupie... IKEA | Pudełka | Pudła na ciężkie przedmioty | FLAJ | Pudełko czasami wyniosłabym coś do piwnicy,ale boję się,że może jakś mycha się dostanie,a tak będę spokojna. W kartonie nie wyniosłabym.

Widzisz Justyna ja też uwielbiam rozwiązania które proponuje Ikea i wogóle uwielbiam ich asortyment praktycznie w każdej postaci ale podobnie jak w Twoim przypadku szlak mnie trafia jak mam łazić po tych ich strzałakch:wściekła/y:

reklama
Do góry