reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzieciaczki moje załapały jakiegos wirusa. Mai minęła gorączka, ale zaczęło boleć gardło i ma migdałki czerwone a Adaś dziś przez cały dzień zjadł 1/4 kromki chleba z masłem , obiadu nawet nie powąchał a na kolację się zrzygał. Pił za dnia wodę a przed snen wcisnał 60 ml mleka. I to wszystko co dziś wrzucił na ruszt.
Jutro z samego rana dzwonię zarejestrować je do lekarza. Ciężka noc mnie czeka. Głodne dzieciaki poszły spać kilka minut po 19.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieciaczki moje załapały jakiegos wirusa. Mai minęła gorączka, ale zaczęło boleć gardło i ma migdałki czerwone a Adaś dziś przez cały dzień zjadł 1/4 kromki chleba z masłem , obiadu nawet nie powąchał a na kolację się zrzygał. Pił za dnia wodę a przed snen wcisnał 60 ml mleka. I to wszystko co dziś wrzucił na ruszt.
Jutro z samego rana dzwonię zarejestrować je do lekarza. Ciężka noc mnie czeka. Głodne dzieciaki poszły spać kilka minut po 19.

Szkoda maluszków! Mam nadzieję że to łagodny i szybki wirus i jutro rano będą lepsi a pojutrze w ogóle zdrowi!:happy:

Cały dzień mi pokazywał, ze go brzuszek boli. Rączką dotykał brzuszka i mówił, boli, boli.
Uczycie swoje skarby pokazywac co boli?
Ja zawsze się pytam jak się np. uderzy, albo przytrzaśnie, gidze Cię boli i pokazuję te miejsce gdzie się uderzył i mówię : tu boli, a on daje mi do pocałowania i mówi: boli pokazując na bolące miejsce.

Witam wieczornie :)
Agulka - obu noc była jak najłaskawsza, życzę dzieciaczkom duzo zdrówka.
Nuśka, Hruda - ja dawno nie bylam na wyjsciu w Sopocie, ale kolezanka mi mowila że w Papryce jest fajnie i w nowej knajpce Stary Rower. O ktorej w Sopocie i gdzie?

Agulka życze zdrówka dla dzieciaczków bo najgożej sie patrzy jak dziecko choruje a co dopiero jak 2 naraz:-(

No i mielismy przerywnik w spaniu. Mały płakał i się wił z bólu brzuszka, mozliwe, że to głod, albo ten wirus. Maja spocona, aż ja musielismy przebrać. Teraz Adaś wypił 120 ml i po ciężkich wiercenieniach usnał.

reklama
Do góry