luandzia1
Entuzjast(k)a
Doti znajomi mają dość prężnie rozwijającą się firmę reklamową i wiem że szukają grafików więc jak już się wyszkolisz to daj znać ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrysku - i jak? lepiej juz? Wspolczuje bolu bo to chyba gorszy bol od porodu. trzymaj sie!hej
a ja cierpię
byłam u dentysty i musiałam się rozprawic z korzonkiem po ząbku i przeżyłam gehenne do tej pory mi huczy w głowie a boli że hej ale no cóż lepiej teraz niż później a wszystko przez to że ząb był leczony kanałowo i korzonki się przyspawały do kości dostałam antybiotyk i kolezanka oiecała p[ójś mi di u nas czynna do 17 a ja wyszłam przed 18 ale zna aptekarkę i moze mi da ten lek dziś
ja też niemiałam dziś wolnego i w pracy kierat dużo spraw na wczoraj
a o piciu to mogę sobie pomarzy przez tydzień
Powodzenia Doti i brawo za odwage podjecia nowych wyzwan!Atru, jeszcze miesiąc temu przyznałabym Ci rację, że zmiana kursu zawodowego w tym wieku to już późno. Ale już teraz nie Ja właśnie szukam dla siebie nowego kursu zawodowego, bo praca w przemyśle jako logistyk już mi po ostatnich zdarzeniach nokiem wyszła. Wymyśliłam żeby nauczyć się programów graficznych i do składu tekstów i pójść w tym kierunku. Już byłam dziś na pierwszej lekcji, mam pełno książek tylko zamiast się uczyć zasiadłam na forum.. Nigdy nie jest za późno. Mój tato też właśnie kilka miesięcy temu rozpoczął całkiem nową działalność, a on jest trochę starszy niż my :-)
To wy sie do M wybieracie? Na dlugo?A ja znow po nocach pisze... przez te wszystkie dni siedzialam na ebay i w koncu kupilaaaaam!! ale ile mnie to kosztowalo...juz mam tylek splaszczony od fotela..w kazdym razie zaraz lece sie chwalic na watek o fotelikach... Najgorsze jest to ze kupilam to na ebay.de moja pierwsza transakcja i to jeszcze w jezyku ktorego nie znam patrz. niemiecki wplacilam eurasy babka nie odpisuje jak narazie, ma wyslac na adres mojej babci, jak bedziemy wracac do Polski to juz z nowiusienkim Tobi Kurcze ale sie ciesze Glupol ze mnie przeca to tylko fotelik
Biore do walizy dvd bo Tv to se tam nie poogladam...mam cala serie Lostow na dlugie noce. Ze tez musiala wyjsc ta cala akcja z Babilonem;-) Buziaki
Pewnie masz rację, po prostu tracę już wiarę w siebie. Zobaczymy, może mi też dadzą kopa to nie będzie wyjścia i coś zrobię ze swoją edukacją. Tylko jak zwykle będzie problem z kasą. Nie wiem, ile musiałabym zarabiać, żeby mnie było stać na studia i nie bidować do ostatniego.Atru, jeszcze miesiąc temu przyznałabym Ci rację, że zmiana kursu zawodowego w tym wieku to już późno. Ale już teraz nie Ja właśnie szukam dla siebie nowego kursu zawodowego, bo praca w przemyśle jako logistyk już mi po ostatnich zdarzeniach nokiem wyszła. Wymyśliłam żeby nauczyć się programów graficznych i do składu tekstów i pójść w tym kierunku. Już byłam dziś na pierwszej lekcji, mam pełno książek tylko zamiast się uczyć zasiadłam na forum.. Nigdy nie jest za późno. Mój tato też właśnie kilka miesięcy temu rozpoczął całkiem nową działalność, a on jest trochę starszy niż my :-)
Za bardzo skomplikowany temat z tą moją pracą. A historia... tak, chyba zostanie po prostu moim hobby.Atru - jesli sie dobrze w bankowosci czujesz, to zycze sukcesow. Nie bede cisnąć Ciebie do podjecia wymarzonych studiow, skoro teraz nie podolalabys finansowo. Zawsze mozna miec po prostu hobby .