reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

mdłosci dla mnie to nowość druga ciaża i całkiem inna, w pierwszej to tylko spałam, ale wtedy niepracowałam a teraz zrywam sie z rańca do pracy mały do przedszkola i potem siedze przed kompem grzebie w papierach i myśle co tu zrobic żeby nikt sie nie zorientował i co tu zjeśc żeby było lepiej

reklama
U mnie się zaczyna.
Najpierw była tylko gula w gardle, a teraz odrzuca mnie na myśl o jakimś jedzeniu :-( A piersi się zrobiły niedotykalskie i coraz większe, a małe nie były od chyba od 7 klasy szkoły podstawowej. Ciekawe co to będzie z nich za kilka miesięcy :confused:

Carioca co się martwisz dużymi piersiami, niektóre sobie specjalnie powiększają a my będziemy miały przyrost naturalny :-)
chociaż moje jakoś ostatnio mniej wrażliwe się zrobiły, na samym początku bolały nawet przy chodzeniu a teraz przeszło
bierzecie jakieś witaminy ciążowe? mi ginka zaproponowała Maternę

Blimka Tobie juz lekarka przepisała witaminy ?? a chodzisz prywatnie czy państwowo ??

Carioca77 i Harsharani Ja też mam problem z biustonoszem chciałam sobie kupić ostatnio na targu ale były drogie :confused: :confused: :confused: :confused: dość że cycorki duże to jeszcze większe się zrobiły

dziewczynki a jak robiłyście badania to robiłyście glukozę ??

POnoc wlasnie trzeba..ostatnio czytalam dyskusje o tym ale nie wiem gdzie..Chyba na staraczkach. ja wiem ze zrobie ;)
ja tylko napisze ze dodalam dziewczyny do listy :)
Dobranoc

reklama
Pozdrowienia dla Wrześniówek 2007 od Wrześniówki 2006:-) Widzę , że Wasz wątek tętni życiem , my też jesteśmy nadal bardzo aktywne pomimo tego , że mamy już nasze maluchy obok siebie:-) Ja miałam termin na 8 września ale urodziłam prawie dwa tygodnie wcześniej , na koniec sierpnia :-D tak to czasem bywa ale na forum pozostałam z Wrześniówkami.Życzę Wam spokojnej ciąży i powodzenia:-)

Do góry