reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witaj Inez i nie stresuj sie za dużo:)
Lulu nie pal!!!! ;) a ja wybieram sie do lekarza jutro, już mam nawet kubeczek na mocz i ide sprawdzić co sie tam dzieje.
ps. Harsharani dublin to bardziej polski jest niz warszawa;)

reklama
Hej Lulu, dopiero się 'wkręcam' na tym forum:)
Który tydzień u Ciebie? Bo ja podejrzewam u mnie 3-4. Do palenia też mnie strrrasznie ciągnie...ale staram się być twarda:) Trzymam za Ciebie kciuki:)

Inez... Ja tez jestem poczatkujaca na forum... mi sie zaczol 5 tydzien. dziekuje za trzymanie kciukow staram sie nie palic... ale sama dobrze wiesz jak to jest;-)

Blimka... dobrze ze idziesz do lekarza lepiej wiedziec dlaczego Cie boli. Ja tez dzisiaj bylam oddac mocz i robilam badania krwi i z wynikami w srode do lekarz.

A ja może się jakoś bliżej przedstawię:)
We wrześniu 2006 wyszłam szczęśliwie za mąż. W zasadzie jeszcze nie planowaliśmy z Mężem Dzidziusia, ale wyszło tak, jak jest:) I choć jeszcze w ubiegły piątek, kiedy się dowiedziałam, byłam w lekkim szoku, to teraz już coraz spokojniej o tym wszystkim myślę.
Mieszkam w Lublinie, od półttora roku mam stałą pracę, której jedynym minusem jest to, że prawie cały czas siedzę przy komputerze.
I to chyba tyle, na początek:)

Inez... fajnie ze jestes z nami. Gratuluje udanego meza oraz malzenstwa. i oczywiscie przyszlego malenstwa. Ja tez dowiedzialam sie o mojej ciazy pare dni temu, nie docieralo to do mnie bo od roku staralismy sie o dzidziusia i nic. A jak odpuscilismy sobie nagle buuum jeste w ciazy. Cieszymy sie strasznie.:-D Ja jestem z Katowic

w 2gim miesiącu nie powinno być jeszcze nic widać. Przytyłaś na wadze, czy bez przyrostu wagi masz brzuszek?

tak przytyłam :nerd:

Blimka i Miecia jeśli chodzi o folik to lepiej go brać przez cały 1 trymestr. Kwas foliowy jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego.Podawanie kwasu foliowego, przed planowaniem ciąży, zmniejsza ryzyko wystąpienia u noworodków wad rozwojowych ośrodkowego układu nerwowego (rozszczep kręgosłupa oraz inne defekty ośrodkowego układu nerwowego powstające w wyniku zaburzenia procesu tworzenia się cewy nerwowej)

Tygrysek i Inez witajcie u Nas :-) :-D

fajnie dziewczyny że coraz Nas więcej się dopisuje :laugh2: :laugh2: :laugh2:

piszcie jak po wizytach u lekarza i co z Waszymi fasolkami

Ja do lekarza idę za trzy tygodnie, ze Mną wszystko w porządku nie mam mdłości tylko nieraz kłuje Mnie w jajnikach raz z jednej raz z drugiej strony:baffled: :baffled: :baffled:

czesc dziewczyny. Ja mialam dzis rajd po lumpeksach i stwierdzam ze nic nie ma w sklepach ;) Ale w normalnych tez.
generalnie to sie super czuje tylko zaczyna mi brakowac stanikow;) Zaden nie jest juz dobry. Jutro telefon do lekarza czy mnie przyjmie w srode w koncu czy nie.
Ide sie najesc :)

Witam, padam z nóg cały dzień w pracy mdłosci Towarzysze nic o ciąży nie wiedzą a mnie mdliło na widok mojego śniadania, jak je robiłam to było ok.
Jutro ide na wyniki a w czwartek to gina

reklama
mam problemy z netem tyle postów mi "zwiało".
coś o mnie: mam 26 lat od 5 jestem szczęsliwa meżatka mam synka Szymona (07.09.2003) i teraz mój B maży o Weronice mi co do płci to obojetne lubię i chłopców i dziewczynki (brat ma 2 córki).
Od 3 lat pracuje jako urzędnik (ARiMR). z OM i z moich wyliczeń to jestem 7/8tygodni w ciąży

Do góry