reklama
Inez... Ja tez jestem poczatkujaca na forum... mi sie zaczol 5 tydzien. dziekuje za trzymanie kciukow staram sie nie palic... ale sama dobrze wiesz jak to jest;-)
Blimka... dobrze ze idziesz do lekarza lepiej wiedziec dlaczego Cie boli. Ja tez dzisiaj bylam oddac mocz i robilam badania krwi i z wynikami w srode do lekarz.
Blimka... dobrze ze idziesz do lekarza lepiej wiedziec dlaczego Cie boli. Ja tez dzisiaj bylam oddac mocz i robilam badania krwi i z wynikami w srode do lekarz.
A ja może się jakoś bliżej przedstawię
We wrześniu 2006 wyszłam szczęśliwie za mąż. W zasadzie jeszcze nie planowaliśmy z Mężem Dzidziusia, ale wyszło tak, jak jest I choć jeszcze w ubiegły piątek, kiedy się dowiedziałam, byłam w lekkim szoku, to teraz już coraz spokojniej o tym wszystkim myślę.
Mieszkam w Lublinie, od półttora roku mam stałą pracę, której jedynym minusem jest to, że prawie cały czas siedzę przy komputerze.
I to chyba tyle, na początek
We wrześniu 2006 wyszłam szczęśliwie za mąż. W zasadzie jeszcze nie planowaliśmy z Mężem Dzidziusia, ale wyszło tak, jak jest I choć jeszcze w ubiegły piątek, kiedy się dowiedziałam, byłam w lekkim szoku, to teraz już coraz spokojniej o tym wszystkim myślę.
Mieszkam w Lublinie, od półttora roku mam stałą pracę, której jedynym minusem jest to, że prawie cały czas siedzę przy komputerze.
I to chyba tyle, na początek
Inez... fajnie ze jestes z nami. Gratuluje udanego meza oraz malzenstwa. i oczywiscie przyszlego malenstwa. Ja tez dowiedzialam sie o mojej ciazy pare dni temu, nie docieralo to do mnie bo od roku staralismy sie o dzidziusia i nic. A jak odpuscilismy sobie nagle buuum jeste w ciazy. Cieszymy sie strasznie. Ja jestem z Katowic
w 2gim miesiącu nie powinno być jeszcze nic widać. Przytyłaś na wadze, czy bez przyrostu wagi masz brzuszek?
tak przytyłam
Blimka i Miecia jeśli chodzi o folik to lepiej go brać przez cały 1 trymestr. Kwas foliowy jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego.Podawanie kwasu foliowego, przed planowaniem ciąży, zmniejsza ryzyko wystąpienia u noworodków wad rozwojowych ośrodkowego układu nerwowego (rozszczep kręgosłupa oraz inne defekty ośrodkowego układu nerwowego powstające w wyniku zaburzenia procesu tworzenia się cewy nerwowej)
Tygrysek i Inez witajcie u Nas :-)
fajnie dziewczyny że coraz Nas więcej się dopisuje
piszcie jak po wizytach u lekarza i co z Waszymi fasolkami
Ja do lekarza idę za trzy tygodnie, ze Mną wszystko w porządku nie mam mdłości tylko nieraz kłuje Mnie w jajnikach raz z jednej raz z drugiej strony
H
Harsharani
Gość
czesc dziewczyny. Ja mialam dzis rajd po lumpeksach i stwierdzam ze nic nie ma w sklepach Ale w normalnych tez.
generalnie to sie super czuje tylko zaczyna mi brakowac stanikow Zaden nie jest juz dobry. Jutro telefon do lekarza czy mnie przyjmie w srode w koncu czy nie.
Ide sie najesc
generalnie to sie super czuje tylko zaczyna mi brakowac stanikow Zaden nie jest juz dobry. Jutro telefon do lekarza czy mnie przyjmie w srode w koncu czy nie.
Ide sie najesc
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Witam, padam z nóg cały dzień w pracy mdłosci Towarzysze nic o ciąży nie wiedzą a mnie mdliło na widok mojego śniadania, jak je robiłam to było ok.
Jutro ide na wyniki a w czwartek to gina
Jutro ide na wyniki a w czwartek to gina
H
Harsharani
Gość
ojjj..mdlosci to paskudztwo jest..wiem cos o tym...
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
mam problemy z netem tyle postów mi "zwiało".
coś o mnie: mam 26 lat od 5 jestem szczęsliwa meżatka mam synka Szymona (07.09.2003) i teraz mój B maży o Weronice mi co do płci to obojetne lubię i chłopców i dziewczynki (brat ma 2 córki).
Od 3 lat pracuje jako urzędnik (ARiMR). z OM i z moich wyliczeń to jestem 7/8tygodni w ciąży
coś o mnie: mam 26 lat od 5 jestem szczęsliwa meżatka mam synka Szymona (07.09.2003) i teraz mój B maży o Weronice mi co do płci to obojetne lubię i chłopców i dziewczynki (brat ma 2 córki).
Od 3 lat pracuje jako urzędnik (ARiMR). z OM i z moich wyliczeń to jestem 7/8tygodni w ciąży
Podziel się: