reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej!

Urwałam sobie 15 min wolnego przed obiadem :-)

Wiesz donkat - co lekarz to szkoła. Ja mam 2 lekarzy którzy mówili że do 2 a nawet 3 r.ż jaknajmiększe buty a gdzie się da to skarpety z abs-em lub skarpetokapcie (byle się nie ślizgały).
I że krzywe stawianie nóżek to fizjologia i mądrość organizmu (tak łatwiej złapać równowagę).

reklama
Hej!

Urwałam sobie 15 min wolnego przed obiadem :-)

Wiesz donkat - co lekarz to szkoła. Ja mam 2 lekarzy którzy mówili że do 2 a nawet 3 r.ż jaknajmiększe buty a gdzie się da to skarpety z abs-em lub skarpetokapcie (byle się nie ślizgały).
I że krzywe stawianie nóżek to fizjologia i mądrość organizmu (tak łatwiej złapać równowagę).

ano widzisz, i badz madra, jak kazdy mowi co innego:-(

Donkat, Zawitkowski też pisze żeby jak najwięcej dziecko chodziło boso. Myślę że nie powinnaś się przejmować że Julitka "krzywo" stawia stopy.

U nas dzisiaj była całkiem ładna pogoda, z tego co widzę to niekoniecznie wszędzie tak. Posprzątałam całe mieszkanie, łącznie z przemeblowaniem u Oskarka w pokoju :-) Spodobało się mu, ma w nowym miejscu łóżeczko, jak go dałam do niego to był bardzo zadowolony i śmiał się w głos, bo teraz ma widok na cały pokój ;-)
Teraz właśnie zarobiłam ciasto drożdżowe, będzie aza jakieś 1,5 godziny, zapraszam :tak::-D Placek z truskawkami i kruszonką :tak:

Doti na placek to ja sie piszę.:tak:

My dzis mielismy dzień dobry. Zaraz po sniadanku pojechalismy do Szczecinka na zakupy.
Mai kupiłam drugie kozaki sobie też , takie na płaskim obcasie do latania i do auta, bo ja nie potrafię jeździć w obcasach. Kupiłam sobie też golf: jeden z długim rękawem a drugi z krótkim ale z to grubszy i dłuższy jakby tunikę z paskiem. Podoba mi się bardzo. Zaszalałam trochę, ale też mi sie należy cos , prawda?????:tak:
Nie wiem dlaczego od kilku dni bolą mnie piersi, czyżby najgorszy scenariusz. :-:)szok:Robilismy to dzień po @ bez zabezpiecznia:sorry2:. Czy to mozliwe????????:wściekła/y::wściekła/y: Oby nie.

Doti na placek to ja sie piszę.:tak:

My dzis mielismy dzień dobry. Zaraz po sniadanku pojechalismy do Szczecinka na zakupy.
Mai kupiłam drugie kozaki sobie też , takie na płaskim obcasie do latania i do auta, bo ja nie potrafię jeździć w obcasach. Kupiłam sobie też golf: jeden z długim rękawem a drugi z krótkim ale z to grubszy i dłuższy jakby tunikę z paskiem. Podoba mi się bardzo. Zaszalałam trochę, ale też mi sie należy cos , prawda?????:tak:
Nie wiem dlaczego od kilku dni bolą mnie piersi, czyżby najgorszy scenariusz. :-:)szok:Robilismy to dzień po @ bez zabezpiecznia:sorry2:. Czy to mozliwe????????:wściekła/y::wściekła/y: Oby nie.

A jak długie masz cykle? My ostatnio prawie trafiliśmy w 7dc :tak: Bo mi się cykl skrócił...

Ogólnie zaraz po @ nic nie powinno się wykluć,ale... Trzymamy kciuki,żeby jeszcze;-) nie.
U nas dziś ładny dzionek. Roladki na jutro sie pyrtolą. S śpi. Mati też padł. Bez kaszki,ale dzisiaj nie miał normalnej drzemki. Chwilkę kimnął w samochodzie. S jednak ma długi weekend,bo nie rozładowali go dzisiaj do kańca. W poniedziałek ma wypłatę, mam nadzieję,że w miarę rano, to pojedziemy do Poznania na zakupy. Cenowo rozeznałam się na Allegro i zabaczymy co kupimy.

My do Poznania wybieramy sie też w przyszłym tygodniu, ale po weekendzie.

AsiaKC
cykle mam co 28 dni tylko ostatni okres przyszedł 3 dni wcześniej

Ostatnia edycja:
reklama
Witam;-) i o zdrowie pytam:-)

No właśnie mnie też się skrócił... :?
A ja nadal jestem bez @:shocked2: w grudniu minie dwa lata!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Niedawno wróciliśmy z małej nasiadówki i M poszedł zezłoszczony spać-hehehe Było powiedziane, ze jesteśmy w gościach do 19 i nie chcę słyszeć marudzenia o pozostaniu dłużej; posiedzieliśmy do 20 ( bo była kumpela, z którą widziałam sie ostatni raz rok temu) ale obowiązki wzywały i do domu- M chyba myślał, że ja zmienię zdanie i on zostanie a ja grzecznie pójdę z dzieckiem lulać, no i się chłopina przeliczył i teraz sfochowany śpi:-D:-D:-D:-D
Ponadto Damian już coraz częściej się sam puszcza a trzymany za rączkę po prostu biega a nie chodzi:shocked2::dry:
Na obecną chwilę to tyle bo przyszłam tylko poczytać:sorry2:

Do góry