reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć.
Witam się z wszystkimi. Wiecie, że nie dam rady Was przeczytać do tyłu, więc wybaczcie jeśli jakieś nowości mnie ominęły.
U nas wszystko ok. Mały dzis pokazał na co go stać i kiedy byłam w łazience podstawił sobie krzesło do stołu kuchennego i na niego wlazł. Wyobraźcie sobie moje przerażenie w oczach jak to zobaczyłam. Mały alpinista mi rośnie czy co?????

Komputer dostaliśmy dzis spowrotem ( jak widać) ale jestem na maxa wk***** bo wzięli 70 zł a nic nie dział poprawnie czyli jest jak było. J się wpienił i zadzwonił do gościa i w poniedziałek znów do serwisu. AAAAAAAAAAAAAA

Ok trochę Was może poczytam.

reklama
dziękuję bardzo za życzonka
szampan.JPG

A goście już sobie poszli, smakowałe te potrawy które robiłam wczoraj po pijaku.
Tylko, że ja wczoraj się ubąbliłam, okres miał dzisiaj przyjść wszystko na to wskazywało: obniżenie temeperatury właściwej (bo prowadzę wykres), zaczęłam plamić. A okresu nie ma.

Dobra, kończę bo mąż mnie do lekcji wygania :baffled::sorry2::dry: (jutro są zajęcia).

Dokladnie ile to nie pamiętam,ale w Hagisach 4+ jest 60,a to było opakowanie takiej wielkości. Akurat kupiłam 5.
Mikołaj jest "na służbie",bo szwagierka do Budapesztu pojechała. I powiedziałam teściowej,żeby przyprowadziła go jak pójdzie do pracy jak chce. No i przyprowadziła. Bawili się razem w pokoju i było w miarę. Wyszłam na sekundę do kuchni po rogalika i słyszę uderzenie. Wchodzę do pokoju,a Mateusz leży na pleckach plackiem i zaczyna wyć. Myślałam,że gnojka rozszarpię. Mikołaj bawił się Mateusza krzesełkiem uczydełkiem i Mateusz szedł w jego stronę z książeczką,a żeby temu zasrańcowi nie przeszkadzał to podszedł do niego i go pchnął. Sam mi to powiedział,bo zapytałam ze spokojem co się stało. Oczywiście Mikolaj zaczął ryczeć,a ja jeszcze mu wpieprzyłam. No cóż mało wychowawczo,ale wkońcu sobie na smarku użyłam,bo już nie dzierżę jego zachowania:angry::angry: Teściowa jak weszła i zobaczyła,że Mikołaj płacze to aż się czerwona zrobiła:-pA mój synuś jaki zaborczy.. Nie dał przytulić Mikołaja,bo odpychał go. Myślę,że to było też w zamian za wyżądzoną krzywdę,bo tak się na niego patrzył, z takim żalem:-(

Hej, witam się wieczorkowo :-)
U nas wszystko dobrze, byliśmy z Oskarkiem na koncercie i bardzo mu się podobało. Mi też :-)

Próbuję od wczoraj na was głosować na bebiko ale jak klikam na linki to nic żadne zdjęcia mi się nie pokazują:baffled::confused:

A ja też proszę o głosy. Moja dobra znajoma wymyśliła projekt aktywizacji mam osób niepełnosprawnych. Wziął udział w konkursie o dofinansowanie i przeszedł do finału. Teraz głosy ludzi będą decydować, który będzie miał dofinansowanie. Trzeba pomóc tym kobitkom, Olga (ta moja znajoma) z nimi ma styczność i mówi że naprawdę jest im szalenie trudno i potrzebują pomocy. Bardzo Was więc proszę o głosy.
Warto być za
Można też wysłać sms pod numer 7138, treść WARTO18 (kosztuje 1 zł)

Justyna, muszę zobaczyć na te pieluchy z Lidla... Mam blisko pod nosem. Właśnie się zastanawiam czy tam ichni kupić proszek do prania. Miałaś kiedyś?

Ja wpadłam się tylko przywitać bo padam na pyszczek jak dziś rano wstałam i w świetle dziennym zobaczyłam moje mieszkanie to mało się nie rozpłakałam. Przed wczoraj wszystko wysprzątałam i 1 dzień jak była w pracy pozwolił zasiać takie spustoszenie. Jak zapytałam M co tu się działo to powiedział że nie wie o co mi chodzi:angry: Zaznaczyłam że jeśli tak będzie znowu to mu wytłumaczę dokładnie wręczając szmate w łapę:angry:.A no i się pochwalę Tuśce wyszła brakująca do kompletu czwórka ale suwaczek zmienię już jutro:tak:
Justyna kamień z serca że z małym ok:tak:
Agulka witaj choć na chwilę!Smutno bez Ciebie ale na Adaśka dzielnie głosuję:tak:
Doti wszystko dotarło w poniedziałek puszczę dalej faxem:tak:i na głosy możesz oczywiście liczyć. A jak chcesz głosować na bebiko to trzeba chyba do 18 jeśli się nie mylę bo potem zapada tam noc i nie ma głosowania.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie tak,ale miałam o to samo zapytać Doti:tak:
Justyna, muszę zobaczyć na te pieluchy z Lidla... Mam blisko pod nosem. Właśnie się zastanawiam czy tam ichni kupić proszek do prania. Miałaś kiedyś?
Proszku nie miałam. Proszki zazwyczaj kupuję w Biedronce,bo często mają dobre w jakiś promocjach. Ogólnie lubię LIDLA, jak jakieś większe zakupy to tam. No i te ich niemieckie słodkości...

Do góry