reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ja oczywiście też dziś zaglosowalam na wszystkich :tak:i też mi od kilku dni nie chcą wskakiwać zdjęcia w Bebiko ale szukam w galerii nasze dzieciaczki i glosuję:-)
Doti na mój glosik możesz liczyć:tak:
Justyna na ciebie też codziennie oddaje glosiki:tak:

reklama
Dzięki za głosiki. Na ten projekt można zagłosować tylko raz. Przynajmniej ja mogę raz, jak ktoś ma dynamiczne IP to może uda się mu kilka razy?
Anetasa, może faktycznie bebiko tylko do 18? Spróbuję jutro rano.

CZeeeść :) tak zajrzałam kontorlnie wieczorkiem :-)

Carioca wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, uśmiechu na codzień, pogody w sercu!
ufff zdążyłam 8)

U mnie tak,ale miałam o to samo zapytać Doti:tak:
Proszku nie miałam. Proszki zazwyczaj kupuję w Biedronce,bo często mają dobre w jakiś promocjach. Ogólnie lubię LIDLA, jak jakieś większe zakupy to tam. No i te ich niemieckie słodkości...
Słodkości bomba!!!! Wszelkie!
A pieluchy w sumie ok, tanjie ale jak ni e lubię huggisów tak i te mi nie podpasowały.

witam się sobotnio ze starego kompaoj jak ja nie lubie tej klawiatury i tej myszki buuuuuuuuuuuu nas wszystko ok dzieci zdroweno może nie jak rybki alemała chrybka czy jednodniowy katar to nie chorobami ból gardła tezpowoli przechodzi tylko wydaje mi się żenie usunięto mi całego zęba cośmnie kłuje w dziąśle i nie wiem co ale idę10 znów to pokażelaptek mi się wysypałtz system a jeszcze pare dni temu się dziwiłam że tak długo chodzi bez formatowania i wykrakałamw pracy zaczyna się kocioł zabrano mi urlop 3 w przyszłym tygodniu i takie tam zadania na wczoraj

I ja witam się z rana!U nas noc minęła spokojnie mała właśnie grasuje po całym domu choć humorek ma dziś nie specjalny ciągle marudzi:baffled: ale ja też do specjalnie szczęśliwych dziś nie należę bo za oknem szaro i ponuro to może i jej się to udziela:tak:

reklama
witajcie kobietki!!!

niunka spi, P pali w piecu a ja mam przerwe w sprzatanku;-)

jutro przybywa moja siosta z mama. :-)

oj, zimno u nas, zimno. wieje i w ogole niemilo jest.

wczoraj znow polowlalam na kozaczki dla Julitki i na razie bez efektu. nie chce brac na sile, poki nie ma mrozu. nie spotkalam nic, co by odpowiadalow 100%. albo za jasne, albo za waskie:-(

wiecie co, kolezanka (2dzieci) spojrzalal jak Julitka stawia krzywo noze/ki i powiedzialal, ze zle robie nie nakladajjac jej po domu bucikow. mowi, ze nie powinna chodzic boso, czy w skarpetkokapciach po twardym (po piasku tak). juz sama nie wiem co myslec.
13.11 ide na USG bioderek, wiec spytam, a do tego casu niech mala biega w bucikach i juz.

Do góry