reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry- czyżbym była dzisiaj pierwsza:szok::szok:
W pracy mam juzdługi wekeeend i chyba umre z nudów( chyba, że cos sie zmieni albo pójde na miasto obfotografowac nasze zabytki:blink: )

Carioca wszystkiego naj, naj, naj!!!!:tak::tak::tak:
Justyna jaki dzisiaj widok na pieluszce- mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
Teraz uciekam poczytac co natworzyłyscie wieczorna porą.
Miłego dzionka życzę.

reklama
dziękuję bardzo za życzonka :happy2:

Justyna - oj to infekcja bakteryjna na bank. Ale pewnie chwile grozy wczoraj przezylas.

Mam kaca i ide sprzątać i gotować i wcale nie jest fajnie :angry:

No i nic:-) A może to był jakiś błąd pieluszkowy?? Rozbroiłam później pampersa, żeby zobaczyć,czy dużo poleciało,ale to była tylko plamka na powierzchni, na tej warstwie co z dupką ma styczność i minimalnie pod nią.
A propos pampersów. W niedzielę kupiłam w LIDLU pieluszki TOUJOURS, duża paka kosztowała coś ponad 20zł i naprawdę są dobre.

No i nic:-) A może to był jakiś błąd pieluszkowy?? Rozbroiłam później pampersa, żeby zobaczyć,czy dużo poleciało,ale to była tylko plamka na powierzchni, na tej warstwie co z dupką ma styczność i minimalnie pod nią.
No to super. :-)
A propos pampersów. W niedzielę kupiłam w LIDLU pieluszki TOUJOURS, duża paka kosztowała coś ponad 20zł i naprawdę są dobre.
A czym są pokryte? Takim "materiałem" jak Pampersy? Czy takim raczej foliowym?

to super że wszystko ok:tak::-)
Carioca wszystkiego naj naj lepszego!Spełnienia marzeń i oby mały lokator szybko zamieszkał w Twoim brzuszku!:tak:
od nas też wszystkiego naj naj naj:tak::-):-)

reklama
Justyna, a ile jest sztuk w tej paczce i jaki przedział wagowy kupiłaś? Ja kupuję Dada z Biedronki i też jestem z nich zadowolona, ale 54 szt. kosztują ok. 30zł, więc te z Lidla tańsze.

Do góry