reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oglądałyście kiedykolwiek?
[video=google;7775070075383965138]http://video.google.com/videoplay?docid=7775070075383965138[/video]
był jeszcze ok. 1,5 roku temu cudny wywiad prowadzony przez Agatę młynarską w TVNStyle,ale nie mogę nigdzie znaleźć

reklama
Justyna - widzialam i to z Mlynarska i u Wojewodzkiego ze slynnym 'golebiem':-D...oj przezabawna istotka z tej Fryci hehehe:-D a wszytsko dlatego ze probuje byc kims innym niz jest.
Asia - jak sie czujesz? Jakas cholerna epidemia...zdrowka zycze!
Larcia - i jak? i jak? mozesz juz po legalu smignac na autostrade?

A moje dziecko spi juz ponad druga godzine, a musimy jeszcze na poczte skoczyc bo przyszly chyba dzinsy z allegro dla Stachulaca:-)...a dla mamusi kamizelka:-)
...poza tym zlapalam jakis filmw zwiazku z wyborami w USA...i przepowiedniami...:baffled:

Ja nieźle - wczoraj taka kiepska byłam...

Dziś się spotkaliśmy na spacerku z grudniową koleżanką :-)
Było miło choć krótko.

Ach... i mieliśmy wyjechać aleeee... nie wyjeżdżamy :baffled:
Z jednej strony się cieszę, z drugiej mi smutno. Zostajemy bo mój A naprawdopodobniej w sobotę wyjeżdża. Znaczy trzeba się cieszyć bo dostał fajną pracę ( i to szybko bo zaczął szukać tydzień temu). I smucić bo marne są szanse na wspólne swięta w domu.

Najprawdopodobniej ja wyjadę z chłopakami w niedzielę na kilka dni ale to też niepewne. Jak będzie kiepska pogoda to zostaniemy w domu.

Larcia gratuluje:blink::blink::blink:

Ja juz w domku.Zjedlismy z mezem na obiad(pozny obiad)pizze.A teraz zmykam ogarnatroche pokoik i pranie mi sie skonczylo prac.

Prosze pamietajcie o oddanie glosika na Naomi.

Witajcie BBonki kochane
wpadam, żeby się przywitać i oznajmić, że u nas wszystko ok:-) nie wiem czy wczesniej wspominałam, mój synuś od jakichś 2 tyg. coraz sprawniej drepta:tak::-D w sumie to on nie chodzi tylko biega:szok: i nie sposób za nim nadążyć. Ma jeszcze problemy z równowagą i chyba..odwagą:-D ale ogólnie całkiem sprawnie sobie radzi, choć nadal najpewniej czuje się raczkując. Dzisiaj wybrałam się do Niemiec i zakupiłam Olafkowi kombinezon, kilka cudnych bodziaków ze Snoopym w roli głównej oraz buciki na zimę.
Jestem trochę smutna, bo mój kochany starszy braciszek, a zarazem najlepszy przyjaciel wyjechał do Gdańska.. chyba na stałe:-( Zawsze nosił się z zamiarem, że w końcu wyjedzie z tej dziury ale nie sądziłam, że aż tak daleko. Pocieszam się faktem, że w końcu będę miała rodzinke nad morzem;-) Dla nas południowo-zachodowców morze to prawdziwy rarytas:-D
Przepraszam, że nie odpisuję ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości. Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze maluchy i życzę duużo zdrówka i uśmiechu.
Atru-ziomalko kochana dziękuję za pozdrowienia:-)
Gabids-dziękuję za miłe słowa:tak:

no, no, niezle Cejrowksi pojechal po gaciach frytce:-D:-D:-D z otwartymi uszami i oczami sluchalam jak odwaznie ja wypytuje, ale przez jej nieinteligencje mial ulatwione zadanie:-D

Ach... i mieliśmy wyjechać aleeee... nie wyjeżdżamy :baffled:
Z jednej strony się cieszę, z drugiej mi smutno. Zostajemy bo mój A naprawdopodobniej w sobotę wyjeżdża. Znaczy trzeba się cieszyć bo dostał fajną pracę ( i to szybko bo zaczął szukać tydzień temu). I smucić bo marne są szanse na wspólne swięta w domu.

asiu, gratuluje pracy A, a jednoczesnie wspolczuje samotnych swiat. szkoda, ze musi daleko wyjezdzac:-(

Witajcie BBonki kochane
wpadam, żeby się przywitać i oznajmić, że u nas wszystko ok:-) nie wiem czy wczesniej wspominałam, mój synuś od jakichś 2 tyg. coraz sprawniej drepta:tak::-D w sumie to on nie chodzi tylko biega:szok: i nie sposób za nim nadążyć. Ma jeszcze problemy z równowagą i chyba..odwagą:-D ale ogólnie całkiem sprawnie sobie radzi, choć nadal najpewniej czuje się raczkując. Dzisiaj wybrałam się do Niemiec i zakupiłam Olafkowi kombinezon, kilka cudnych bodziaków ze Snoopym w roli głównej oraz buciki na zimę.
Jestem trochę smutna, bo mój kochany starszy braciszek, a zarazem najlepszy przyjaciel wyjechał do Gdańska.. chyba na stałe:-( Zawsze nosił się z zamiarem, że w końcu wyjedzie z tej dziury ale nie sądziłam, że aż tak daleko. Pocieszam się faktem, że w końcu będę miała rodzinke nad morzem;-) Dla nas południowo-zachodowców morze to prawdziwy rarytas:-D
Przepraszam, że nie odpisuję ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości. Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze maluchy i życzę duużo zdrówka i uśmiechu.
Atru-ziomalko kochana dziękuję za pozdrowienia:-)
Gabids-dziękuję za miłe słowa:tak:

shinead, ucaluj olafka od nas:tak: i pogratuluj biegania:-D:-D
oj, brat juz dalszego zakatka polski nie mogl sobie znalezc? przeciez to od was kaaaaawal drogi i jescze dalej!!

reklama
kobietki a jak wasze zdrowko i waszych pociech? przechodza te chorobska, czy nic?

hrudzia, co postanowilas ze zlobkiem? znalazlas jescze cos innego?

Do góry