reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wlasnie dzwonila do mnie moja przyjaciolka ze zmarla jej mama...:sad::sad::sad:po 10 letniej walce z rakiem...o rany, wyc mi sie chce...:-(a najgorsze jest to ze nie wiem jak w takich sytuacjach pomagac...

jakś czas temu przezylam rozstanie z bardzo bliska mi osoba po walce z rakiem, pomoca napewno bexdzie normalna rozmowa na przyziemne tematy, ne nalezy caly czas tylko i wylacznie mowic o tym co ta osobe boli, zwykla rozmowa o byle czym i obecnosc przyjaciela to bardzo duza pomoc.

reklama
Mały usypia w łóżeczku w swoim pokoiku a ja mam dylemat: spać czy nie, oto jest pytanie??????? No dobra idę sie zdrzemnąc.

Hrudzi
przykro mi i ja również nie wiem jak pomagać w takiej sytuacji, ja przeważnie milczę

hej!!!

oj, nastawilam sie an piekny tydz taki jak byl wekened, a tu zimno i ponuro. z domu sie nie chce wychodzic, bbrrr!!!!

julitka ladnie spala, dojadla tylko w nocy troszke, bo przed snem zjadla malo. czyzyby wychodzila na prosta ze spaniem i jedzeniem???

AsiaKC, Donkat, mam nadzieję, że przyjedziecie, bo ja okna myję;-):-D

ja caly czas gotowa do wyjazdu. juz zapomniaalm, ze mala miala katarek. szybciutko minal, bo byl deliaktny i w pore zareagowalalm:tak:

pozniej przeanalizujemy z P trase i dam znac

Witam się i ja!
Dziś znów w pracy wczoraj dzień minął bardzo szybko i sympatycznie choć pogoda już nie była taka super jak w sobotę. Po obiadku pojechaliśmy na groby a później do Tuśkowej prababci. Babcia była nią tak zachwycona że zapomniała że upiekła ciasto i potem dzwoniła i płakała jak ona tak mogła nas przyjąć i zapomnieć o tym cieście tak jakby ciasto było dla nas najważniejsze a nie ona;-) Było sympatycznie a mała wyszalała się bo u babci miała gdzie pobiegać. Ze zdrówkiem niby lepiej trochę jeszcze ten katarek ją mączy ale mi już ręce opadają i nie mam pojęcia co robić chyba już wszystkiego próbowałam:-(jutro przejdę się z nią do lekarza to zobaczę co powie bo już zadługo ją ten katar męczy.
Z tatą na szczęście ok wczoraj już czuł się dużo lepiej także ulga. Miłego dnia dziewczyny!

anetasa, moja mama nie raz nas tak ugoscila:-D:-D:-D
ilez razy pozniej plakala do sluchawki, ze w swieta nie podalla ananasa i zgnil w szafce, albo czegos innego:-D:-D

a jak sie czuje tato? zapomnial juz o bolu?

Nie mówiłam Wam dziewczyny, że ten czerwony płaszczyk oddałam.
A dlatego, że pod pachą był za bardzo wszyty i ciągnęły szwy. Facet pisał, że może mi wymienić, albo zwrot kasy. Ja wzięłam kasę, bo w tym roku juz sobie nie pochodzę w nim, a na wiosnę może jakiś nowy fason będzie modny.
Ale tak czy owak facet I klasa i pieniążki mam już na koncie, nawet koszty przesyłki zwrócił.

Bosiu jak mi się chce spać, w domciu cieplutko więc mnie łózko woła a mały jeszcze na chodzie, na razie grzecznie bawi sie klockami

eee, to sprzedawaca super!! nie ten co od zabawki dla Adasia, no nie?

Agulka, Maja oczywiscie pieknie wyglada w nowej fryzurce, bo sliczna z niej dziewczynka. jednak ja wole ja w dluzszych wloskach. choc wiem, ze warto obcinac, zeby sie wzmocnily:tak:

Wlasnie dzwonila do mnie moja przyjaciolka ze zmarla jej mama...:sad::sad::sad:po 10 letniej walce z rakiem...o rany, wyc mi sie chce...:-(a najgorsze jest to ze nie wiem jak w takich sytuacjach pomagac...

to straszne. a z tym pocieszaniem to jest bardzo delikatna sprawa i w sumie to tez nie weim jak sie zachowac:-:)-(

Cześć dziewczyny
co do pogody to u nas jest nawet dość ładnie Zuzka była już dwa razy na spacerze
z niania bo ja miałam dzisiaj od rana dużo spraw do załatwienia między innymi byłam na badaniach bo dzisiaj pierwszy raz od ponad roku idę do endokrynologa ciekawe co mi powie ?:sorry2:
dzisiaj stał się prawdziwy cud bo Zuzka zjadła na śniadanie całą miskę kaszki i do tego jeszcze pół bułki :-) bardzo mnie to cieszy bo od jakiegoś czasu nie chciała jeść kaszek
Doti ,Iza jeszcze raz potwierdzam dzisiaj o 14 :-)
Agulka Mai bardzo ładnie w nowej fryzurze :-)
a co do obcinania włosów to kiedyś w jakiejś gazecie o dzieciach czytałam że to mit że po obcięciu dzieciom włosy się wzmacniają fakt że z wiekiem włosy staja się gęściejsze ale nie na skutek obcinania tylko tak po prostu jest a to czy ktoś ma gęste włosy zależy głownie od genów
ale ja się na tym nie znam

Donkat tato już w porządku tylko musi być na diecie. Nie wiem z czego mu się mogło tak porobić podobno jadł wszystko to samo co mama. Ale cóż najważniejsze że już jest ok.

Donkat tato już w porządku tylko musi być na diecie. Nie wiem z czego mu się mogło tak porobić podobno jadł wszystko to samo co mama. Ale cóż najważniejsze że już jest ok.

tak bywa, ze wiele osob je to samo i inaczej reaguja. najwaznijesze, ze nic groznego:tak::-)

wlasnie sprawdzilam kupon toto-lotka z 31.10, bo bylo 15mln do wygrania. liczby tragiczne no i znow nikt nie trafil. teraz pewnie bedzie gdzies ok 18mln do wygrania:szok:

reklama
Ostatnio wogóle takie dziwne te liczby losują jakieś to podejrzane:baffled: ale cóż i tak zagram ja to nawet tych wszystkich milionów bym nie chciała 1 bym mi też wystarczył. Ach pomarzyć można:tak:

Do góry