reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Heh a co do zimy to musi byc ostra i dluga bo ja chce isc na sniezki i sanki z moja corka
Jak dla mnie wystarczy kilka dni sniegu, mrozu i slonca. I Staskowi tez powinno strarczyc.:sorry2:;-)
Kitty - tak sobie mysle (i nie tylka ja sama) ze ty kiedys bylas tu u nas na forum, jako truskaweczka chyba i bardzo nie ladnie z nami pisalas - te pokretne posty, klamstewka no i wyzwiska:crazy:...dziwne ze tak teraz sobie z nami spokojnie piszeszi udajesz ze nic sie nie stalo, he?A my wiemy ze to ty:sorry2:
Co nie znaczy ze pisac nie mozesz bo to ogolnodostepne forum ale byloby milo gdybys wyjasnila to i tamto ia nastepne probowala sie z nami zzyc. Tak po prostu wypada.

Ostatnia edycja:
Hrudzia nam też by starczyło kilka dni żeby się wyszaleć ale w sumie to wołała bym już śnieg i mrozik kilku stopniowy niż jakąś pluche.:tak:
W pozostałej części Twojego posta też się w pełni z Tobą zgadzam!

Ostatnia edycja:
Czy wiecie co się dzieje z Atru? Smutno tu jakoś bez niej a ja bardzo lubię czytać to co ona pisze.:tak:Mam tylko nadzieję że to nie jakieś kłopoty w pracy ją zdołowały na tyle że nawet tu nie zagląda do nas no i co najważniejsze nie kłopoty z chłopakami.

Tak jak mówiła, mężus jęczał ale juz przed spacerem. Cyt: czy Ty wiesz, że ze dwie godziny nas nie będzie. Szok.
W markecie dzis musieli sie rąbnąć, ale mam to w d..., bo kupiłam twaróg smietankowy Presidenta 0,5kg za 1,90. Jak mam wracała od nas zajechała tam i juz była inna cena 4,99.
Wiedziałam, że tak będzie dlatego wziełam 4 opakowania, bo mam zamiar robic na weekend serniczek.

Oj Agulka ale mi smaka narobiłaś na sernik ale ja to leń jestem jeżeli chodzi o ciasta więc chyba skończy sięna kawłku do kawy z osiedlowej cukierni:tak:;-)

W obciął Zuzi grzywkę ale tak krzywo i krótko że chyba przez miesiąc nie będę jej pokazywać ludziom :rofl2: dobrze że młoda jeszcze nie jest świadoma tego jak wgląda.. rodzony ojciec ją tak urządził ;-)

reklama
W obciął Zuzi grzywkę ale tak krzywo i krótko że chyba przez miesiąc nie będę jej pokazywać ludziom :rofl2: dobrze że młoda jeszcze nie jest świadoma tego jak wgląda.. rodzony ojciec ją tak urządził ;-)

Dobre:-D moja za to to jakiś łysielec i o ile z tyłu jakby się uparł to może i by coś się dało sciąć o tyle o grzywce można zapomnieć jak jej w takim tempie jak do tej pory włosy będą roznąć to pierwszej wizyty u fryzjera doczekamy się przed osiemnastką:-D

Do góry