reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziękujemy!

Klavell na Twoją siostre też!Jakoś bardzo konkursowo się tu oststnio zrobiło! A co z tym konkursem co dałaś te słodkie zdjęcia Hani na plaży?Zrezygnowałaś z udziału?

I ja sie witam.Nocka spokojna tylko mnie cos znowu przeziebienie lapie bo juz nosem ciagne i gardlo mnie boli:crazy:
U nas slonecznie ale i wietrznie,wiec raczej ni wyjde nigdzie z mala.

Wybaczcie ide sie polozyc zeby mnie jeszcze bardziej nie rozlozylo.

Wiecie, że ja jeszcze siedzę w piżamie a J grabi liście na podwórku.
Musze się powoli zbierać, bo na 14:30 po Maję.

Nie pisałam jak było w nocy bez mleka. Więc mały obudził sie przed 1 i dałam mu aż 180 ml mleka z nadzieją, że dłużej pośpi a tu dupa. Więcej już tak nie zrobię , bo i tak to nic nie pomaga.

reklama
Te jesienne przeziębienia to jakieś przekleństwo. Ja też czuję się coraz gorzej a tak naprawdę to dopiero jakiś tydzień minął od kiedy przestałam kaszleć po ostatnim przeziębieniu. A tu jeszcze zima przed nami i do lata daleko buuuuuuuuuu:wściekła/y::-(

Do góry