***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
A ja dzis aktywnie oblookalam miasto w poszukiwaniu pracy...i powiem Wam ze jest tego troche..tyle ze jak gadalam z pracownicami biura podrozy to byl usmiech i krecenie glowa -' niestety nikogo nie potrzebujemy...' zalezy mi zeby bylo to blisko mojego domu, mieszkam w scislym centrum wiec te oferty to max 3 min drogi od chalupy, generalnie mam na celu zasmakowac troche niezaleznosci finansowej tylko jeden minus to fakt ze zlapalam sie na przeliczaniu zarobkow tu i na wyspach i bylam przerazona...jak bedzie zle to zawsze moge zrezygnowac, przydaloby mi sie 'wyjsc' do ludzi...tylko nie wiem jak po paru dniach zniose nieobecnosc malej...w koncu zostanie z rodzicami wiec w tej kwestii martwic sie nie bede.
hruda co do tego typu instytucji fajna sprawa bo u nas na przyklad nie ma nic oprocz miejskich zlobkow i przedszkoli cos mi sie obilo o uszy o jednym prywatnym ale na necie nei znalazlam informacji wiec chyba jakas kila bo prezentacja placowki na necie to podstawa. Dzis w dzien dobry tvn byl ciekawy temat o nianiach i potrzebach rodzicow tak, ze to co Ty mowisz to standart, rodzice chca aby wplywac na malucha w tej fazie rozwoju stymulujac jego inteligencje aktywnosci kreatywnosc, roznymi sposobami tj zabawa, muzyka itp. Mysle ze to do nas powoli wchodzi a tych placowej wyspecjalizowanych bedzie przybywac.
hruda co do tego typu instytucji fajna sprawa bo u nas na przyklad nie ma nic oprocz miejskich zlobkow i przedszkoli cos mi sie obilo o uszy o jednym prywatnym ale na necie nei znalazlam informacji wiec chyba jakas kila bo prezentacja placowki na necie to podstawa. Dzis w dzien dobry tvn byl ciekawy temat o nianiach i potrzebach rodzicow tak, ze to co Ty mowisz to standart, rodzice chca aby wplywac na malucha w tej fazie rozwoju stymulujac jego inteligencje aktywnosci kreatywnosc, roznymi sposobami tj zabawa, muzyka itp. Mysle ze to do nas powoli wchodzi a tych placowej wyspecjalizowanych bedzie przybywac.