reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

etka99 - no oglądałam ten filmik... płakałam na końcu jak bóbr... Kurcze nie wiem czy to ciąża czy przejedzenie... naszło mnie i wszamałam prawie 2 paczki chrupek Twistos.... tak mi smakowały...:baffled: a teraz od 3 godzin mnie muli strasznie.... :baffled: to drugi raz w tej ciąży... ale żeby tak wieczorem??? dziwne to... może po prostu się za bardzo obżarłam i mój żołąd tego nie wytrzymał....:tak:
a w ogóle od kilku dni mam dołka... nie huśtawki nastrojów a permanentny dołek... nie wiem czy to pogoda, czy tęsknota za M... wszyscy to zauważyli... zwalam to na pogodę i tęsknotę, ale może to też sprawka hormonów :confused:
miecia - trzymaj sie dzielnie, jesteśmy z Tobą :-)

reklama
Witajcie w niedzielę:-)

Coś Was dzisiaj nie ma?Gdzie się podziałyście dziewczyny???Na WOŚP już poszłyście???

Meldujcie się po kolei i dajcie znać że jest wszystko ok:tak: :tak: :tak:

Hej! Dziewczyny! Gratuluję i z rozrzewnieniem wspominam jak rok temu też taki wątek zaczynałyśmy.... oj a teraz moje maluchy mają już 4 miesiące... nawet nie wiecie jak to szybko minie... cieszcie się swoimi ciążami! Gratulacje raz jeszcze!

Hej dziewczyny, mam maly problem i nie wiem co zabardzo zrobic!!!! Juz prawie od tygodnia mam biegunke to nie jest normalne:no: nie wiem czy isc do lekarza czy sprobowac i wziasc wegiel. Co wy na ten temat myslicie bo ja juz sama nie wiem:baffled: Czekam na jakies porady od was.​

hej dziewczynki :-) :-)

byliśmy w piątek u rodziców Ł. i bardzo ale to bardzo się ucieszyli że będą mieli wnuka albo wnuczkę albo jedno i drugie :baffled:
Obawiam się że możemy mieć bliźniaków bo u Łukasza w rodzinie byli:szok: a myślę tak dlatego że mam duzy brzuch jak na 8-9 tydzień i nie wiem co mam myśleć jestem trchę przerażona samą myślą a co dopiero jakby to była prawda:szok: :szok: powiedzcie to normalne mieć widoczny już w 2 miesiącu brzuszek ??????????

witam, tez sięwreszcie doczekałam, maleństwa we mnie ale mamobawy i stresy co do tej mojej juz drugiej ciąży, ale generalnie jestem zadowolona. termin na 3 września 2007 to juz bedzie prawie 8 tydzień

reklama
czesc dziewczyny :)
mam bardzo rodzinna niedziele ze tak powiem ;)

Witam Nowa wrezesnioweczke :)

Blimka, a ty skad jestes? Moze z UK? To bysmy juz 3 byly :)

Jezeli chodzi o pecherz itp to ja radze zawsze jak najszybciej isc do lekarza bo w takich sytuacjach to jest tylko gorzej, nawet jesli wydaje nam sie ze przechodzi, to w najblizszym czasie infekcja moze pojawic sie znow i to o wiele silniejsza. Wiem bo sama walcze z nerkami teraz a zaczelo sie od pecherza itp...
Co do biegunki, to tydzien wydaje mi sie strasznie dlugim okresem. Moze to jest twoj objaw ciazowy, ale ja poszlabym jednak do lekarza. W ogole mam takie jakies przeczulenie ze cokolwiek sie dzieje ze mna zle teraz, kiedy jestem zafasolkowana, to powinnam jak najszybciej zawsze widziec sie z lekarzem. Moze nie do przesady, ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi ;)

melek, ja dokladnie z Poznania nie jestem, ale mozna powiedziec ze mieszkalam w Poznaniu kiedys :) Do lekarza pojde w swojej miejscowosci. Kurcze...mam nadzieje ze bedzie dobrze wiesz? W koncu nie mialysmy obie silnego plamienia..A tylko Ci anglicy to takie konowaly ;)

W ogole staram sie odpisywac tak czesto jak moge, ale to jest dosc trudne.

Nie mam tutaj juz swojego komputera (rodzenstwo rozebralo na czesci) i musze pisac z kompa braci...a do tego nie moze sie nikt jeszcze nic dowiedziec, bo mam takie jakies dziwne mysli, taki glupi przesad ze jednak im wiecej wie osob, to tym bardziej moze sie ne powiesc ;) Dlatego wie moj facet i moja babcia tylko..No i przyjaciolka ;)

A w ogole dziewczyny to mi prawie mdlosci minely. Ciesze sie, bo mam mnostwo rzeczy pysznych do jedzenia tutaj :)

Co do smakow, to ja jadlabym caly czas ostre potrawy i owoce. Wstret do mleka ;) A to niezdrowo ;)

czekam strasznie na wizyte u gina

Do góry