reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
dzieki ze pytasz z powodu tego remontu na razie nie mysle o tych moich zawrotach... ale na razie mam spokoj tabletki dzialaja. a u ciebie jak? ta kolezanka dala ci juz spokoj??
od piątku się z nią nie widzialam pisala w niedzielę ale my jechaliśmy do mojej mamy, w poniedzialek wiedziala że mnie nie będzie , wczoraj pisala smsa chciala przyjść ale mnie również nie bylo, dziś również mnie nie bylo i ona mnie widziala jak jechalam no a jutro to juz jej chyba napisze żeby przyszla na kawkę namieszalam trochę co
a mozna wiedzieć jaka dzialalność zakladacie?? :-)wiekszosc zabawek jest tanszych. usmiejsz sie jak napisze, ze przywiezlismy zapas pieluszek pampers i Huggies, bo byly w promocji i tez tansze niz w PL
P juz dawno sie zdecydowal odejsc, wiec smutno mu nie jest. ja sie ciesze, ze troche pobedziemy razem. jednak nie mozemy sie rozleniwaic, bo trzeba sie wziac w garsc i zaczac dzialac
dzis odpoczywalismy i od jutra zaczynamy sie rozgladac za lokalem do wynajecia i zakladaniem dzialalnosci:-(
nom troszkeod piątku się z nią nie widzialam pisala w niedzielę ale my jechaliśmy do mojej mamy, w poniedzialek wiedziala że mnie nie będzie , wczoraj pisala smsa chciala przyjść ale mnie również nie bylo, dziś również mnie nie bylo i ona mnie widziala jak jechalam no a jutro to juz jej chyba napisze żeby przyszla na kawkę namieszalam trochę co
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
O to rzeczywiście nie próżnujecie, a myślałam, że trochę dłużej poodpoczywacie.dzis odpoczywalismy i od jutra zaczynamy sie rozgladac za lokalem do wynajecia i zakladaniem dzialalnosci:-(
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Cześć dziewczyny wpadam tylko się przywitać dzisiaj mam jakiś okropny dzień cały czas chce mi się płakać chyba mi hormony szwankują tym bardziej że parę miesięcy temu przestałam brać lekarstwa ale w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa bo od porodu jeszcze nie byłam
mam nadzieję że Zuzia ładnie prześpi noc podejrzewam że przyczyną tego braku apetytu i budzenia się w nocy są jednak zęby
Cina nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale jeżeli to jest takie jakby autko do odpychanie nogami to nie wiem w czym problem sama coś takiego kupiłam Zuzi fakt że nie powinno się wkładać dzieci do chodzików ale do przecież nie jest chodzik tylko jeździk oj chyba jesteś cięta na tą swoją teściową
Luandzia masz problemy z tarczyca?Jesli tak to mozemy sobie rece podac w nieszczesciu.Ja mialam nadczynnosc i leczenie jodem radioaktywnym.
Nie użył. Ale potrafi:-( Powiedział,że chyba mi odbiło i że za karę buzi nie dostanę i jak wróci to wlosy mają byc znowu długie
To na ile on wyjechal ;-) na rok:-)
Donkat ja tez myslalam o Tobie dzisiaj i smutno mi ze nie wpadlas bo nastepnego razu pewnie nie bedzie:-(
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Cześć babeczki!
Uff, ja dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy ale tylko dlatego, że byłam praktycznie sama na obsłudze. Oczywiście wszyscy chcieli załatwić wszystko na raz i to takie rzeczy, jakich nie robiłam jeszcze odkąd wróciłam do pracy. Na szczęście chyba jakoś dałam radę, mam nadzieję, że nic w praniu nie wyjdzie, ehh
Dzieciaki już śpią, a ślubny wybył do teściów coś im tam przy kompie pogrzebać. Tak że mam wolny wieczór ale już czuję, że długo nie popiszę, bo już mi tak jakoś ciężkawo się robi...
Majandra - cieszę się, że Maciuś jakoś sobie poradził z gorączką. Naprawdę to pierwsza gorączka w jego życiu? Przy ząbkach brak apetytu to normalka, ja bym mu nie wciskała nic na siłę do jedzenia, jak zgłodnieje to da ci znać na pewno;-) Za to ważne jest pojenie, często ale w niedużych ilościach. A jakbyś nie widziała poprawy do końca tygodnia to w piątek na wszelki wypadek skonsultowałabym to z pediatrą (choróbska lubą nawracać na weekend i to ze zdwojoną siłą, nie wiem od czego to zalęży ale u mnie to normalka). Trzymam kciuki, żeby wszystko się jednak rozeszło po kościach.
Hruda - no wreszcie jakieś lepsze wieści. Bądź twarda i nie popuszczaj chłopu! Liga chroni - Liga radzi - Liga nigdy cię nie zdradzi!
Och, musze kończyć bo się Tymo budzi...
Uff, ja dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy ale tylko dlatego, że byłam praktycznie sama na obsłudze. Oczywiście wszyscy chcieli załatwić wszystko na raz i to takie rzeczy, jakich nie robiłam jeszcze odkąd wróciłam do pracy. Na szczęście chyba jakoś dałam radę, mam nadzieję, że nic w praniu nie wyjdzie, ehh
Dzieciaki już śpią, a ślubny wybył do teściów coś im tam przy kompie pogrzebać. Tak że mam wolny wieczór ale już czuję, że długo nie popiszę, bo już mi tak jakoś ciężkawo się robi...
Majandra - cieszę się, że Maciuś jakoś sobie poradził z gorączką. Naprawdę to pierwsza gorączka w jego życiu? Przy ząbkach brak apetytu to normalka, ja bym mu nie wciskała nic na siłę do jedzenia, jak zgłodnieje to da ci znać na pewno;-) Za to ważne jest pojenie, często ale w niedużych ilościach. A jakbyś nie widziała poprawy do końca tygodnia to w piątek na wszelki wypadek skonsultowałabym to z pediatrą (choróbska lubą nawracać na weekend i to ze zdwojoną siłą, nie wiem od czego to zalęży ale u mnie to normalka). Trzymam kciuki, żeby wszystko się jednak rozeszło po kościach.
Hruda - no wreszcie jakieś lepsze wieści. Bądź twarda i nie popuszczaj chłopu! Liga chroni - Liga radzi - Liga nigdy cię nie zdradzi!
Och, musze kończyć bo się Tymo budzi...
luandzia1
Entuzjast(k)a
Luandzia masz problemy z tarczyca?Jesli tak to mozemy sobie rece podac w nieszczesciu.Ja mialam nadczynnosc i leczenie jodem radioaktywnym.
Tak i nie tylko z tym że ja mam niedoczynność jeden płat mi obumarł a drugi też działa ledwo ledwo ciekawe jak ja żyję bez tych hormonów
donkat
Fanka BB :)
a mozna wiedzieć jaka dzialalność zakladacie?? :-)
zdecydowalismy sie na sklep
O to rzeczywiście nie próżnujecie, a myślałam, że trochę dłużej poodpoczywacie.
nie ma czsu na odpoczynek, bo jescze przez m-c P beda placic, a potem czas zarabiac na nowo, zeby nie zyc z oszczednosci
Donkat ja tez myslalam o Tobie dzisiaj i smutno mi ze nie wpadlas bo nastepnego razu pewnie nie bedzie:-(
gabids, nie smutaskuj nigdy nie wiadomo, gdzie nas los rzuci i co sie zdarzy, wiec zawsze jest nadzieja.
juz bylam tak zmeczona ta droga ( w 3 dni zrobilismy ponad 3200km!)ze na mysl o przedluzeniu trasy mam ciarki.
spieszylismy sie ze wzgledu na julitke. to jej drugi raz, gdy zostala bez nas. po pierwszym razie sie troche rozchorowala z przezycia. balam sie jak bedzie teraz, tym bardziej, ze nie bylo na duzo dluzej.
jestem mile zaskoczona, bo po 1sze: mala byla przeszczesliwa u diadkow,
po 2gie: nie robila histerii na nasz widok, gdy wrocilismy. ucieszyla sie umiarkowanie, tak jak by nas nie bylo godinke, a nie 4 dni! znow brala tesciowa za reke i chciala sie z nia bawic, a na nas nie zwracala zbytnio uwagi
w domku tez sie zachowywala normalnie i juz dawno grzecznie spi.
widze jednak, ze jest juz rozpuszczona no coz, cos za cos
reklama
Wreszcie doczytałam co tu napłodziłyście przez cały dzień. Ja muszę się pochwalić plan minimum zrealizowany okna w sypialni i kuchni wymyte i firanki wyprane:-) ale z parapetem w sypialni walczyłam z dobre pół godziny cho....ne gołębie go za...łyTuśka już śpi od godziny a ja spadam się szybciutko wykąpać ale jeszce pewnie tu wrócę
Podziel się: