reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Doti ciesze sie ze powoli dochodzisz do siebie.A o spotkanie z kuzynka sie nie martw ona napewno zrobi wszystko zeby nie obudzic w Tobie przykrych wspomnien.
ja za tydzien spotykam sie wkoncu z przyjaciolka o ktorej pisalam ze stracila dzidziusia na polmetku ciazy.
ja za tydzien spotykam sie wkoncu z przyjaciolka o ktorej pisalam ze stracila dzidziusia na polmetku ciazy.
oj, z ta odwaga to u nas wlasnie jest problem! inaczej juz dawno bysmy sie za cos wzieli. jednak, trzeba w koncu sprobowac. raz sie zyje!!
u mnie tez brak odwagi a szczególnie kasy Mały budzi ie co chwilę, dałam mu czopka ale widocznie ból ząbka mu dokucza. A ja dziś w końcu włosy pofarbowałam i teraz Maja mówi, że jesteśmy bardzo do siebie podobne, bo mamy taki sam kolor włosów.
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
Ja już wykąpana i nabalsamowana tylko dla kogo?:-(skoro M poszedł na mecz do mojego ojca.
Donkat zastanawiałam się kiedy wrócisz a branża strzał w dziesiątkę mam nadzieję u nas w ciąż zamało takich sklepów przynajmniej jak dla mnie zapkupoholiczki
tez nie macie TV, czy w towarzystwie lepiej mu sie oglada?
oby tak bylo
Kurna dziewczyny ile mam prasowania To biorę sie za nie,bo po 23 na TVNie jest ZEJŚCIE, super horror
Wcale nie jest superr taki sobie i nie jest straszny a te stworki:-)
donkat
u mnie tez brak odwagi a szczególnie kasy Mały budzi ie co chwilę, dałam mu czopka ale widocznie ból ząbka mu dokucza. A ja dziś w końcu włosy pofarbowałam i teraz Maja mówi, że jesteśmy bardzo do siebie podobne, bo mamy taki sam kolor włosów.
agulka, wy pakujecie kaske w dom, a my chcemy najpierw ja rozmnozyc, zeby bylo co pakowac
doti80
Wrześniowe mamy'07
Idę oglądać you can dance i prasować bo mam małą stertę a wolę być na bieżąco. Może jeszce zajrzę ale narazie się żegnam i życzę dobrej nocy!
Dzielna kobieto! Ja znowu mam cały kosz. I pranie w pralce do powieszenia, właśnie sobie przypomniałam... Ale olewam to, powieszę i idę spać.
agulka, wy pakujecie kaske w dom, a my chcemy najpierw ja rozmnozyc, zeby bylo co pakowac
no tak, ale "jak ma sie palec to sie chce całą rękę" wiem, że tak nie mozna, ale marzenia są
reklama
donkat
Wcale nie jest superr taki sobie i nie jest straszny a te stworki:-)
Dobrej nocki pa pa :-)
nie lubie horrorow
milej nocki nuska;-):-)
Podziel się: