reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobryyyy podczytywałam Was w pracy i już nie wiem co komu chciałam odpisać:baffled::rofl2:

No to widze ze rozbisurmanila sie szajka...milusinskich naszych.:szok: Teraz sie zacznie: proba sil, proba charakteru i proba wszystkiego...o rraaany!:wściekła/y::szok::dry:

Musiałam przeliterować :-D:-D:-D ale niezłe określenie

Ja myślę,że są Polacy,którzy jadą tam żeby zostać,a inni żeby się dorobić i wtedy faktycznie żyją w kiepskich warunkach żeby jak najwięcej odłożyć.
Byłam u fryzjera,ale nie u koleżanki tylko weszłam z biegu do salonu. jestem średnio zadowolona:baffled: to co mi się podobało okazało się nie bardzo możliwe,bo miałam boki cieniowane,a powinny być równe. Chciałam móc zrobić kitkę więc są dłuższe,a nie klasyczna bombka. W domu zrobiłam sobie odrosty, ułożyłam i sama nie wiem. S wpadnie dziś przelotem do domu i powie,że wyglądam jak pojebana,bo będzie zły,że obcięłam włosy.

No mam nadzieje że nie użyje takich słów bo ja bym się obraziła:-:)zawstydzona/y::-p

Cina - mysle ze dla roczniaka ktory w dodatku chodzi to nic zlego. a czy twoj synek sam siada i zasuwa po pokojach? Bo moj Stas ma takowe pojzady nawet sztuk2 ale na razie sluza mu do ciagniecia raczka po pokojach...posadzony sie nie odpycha i schodzi. Wiec moze same dziecko wyznacza sobie kiedy jest na cos gotowe a kiedy nie?
Carioca - rozumiem twoje oburzenie...wiele slow opacznie mowimy. Ale slusznie, upominaj nas/mnie:zawstydzona/y::tak:Zreszta ile u nas w Miescie wsiokow mieszka hehe
a ocean...spokony nie bedzie..predzej mu do morza karaibskiego z tymi wszytskimi sztormami i huraganami...ale po burzy przychodzi dzien i jakze piekny:-)

:tak::tak::tak:a prawda święta prawda:-) ja tez często używam takiego określenia ale nigdy nie mam na myśli ludzi mieszkających na wsi tylko pewna grupę osób zachowujących się w charakterystyczny sposób ale może i masz rację że to kogoś może urazić będę uważać ale za dużo nie obiecuję :-)

Hrudzia A co do powrotu Twojego J do Polski superrrrr oby tylko wypaliły Wam wszystkie plany trzymam kciuki i pozdrawiam J;-):-)

Głosowałyście dzisiaj na Adasia??????

a oczywiście że tak:-)

?

reklama
Cina nie obraź się, ale dziwnie upierasz się przy swoim. Mylisz chodzik (który faktycznie nie jest zalecany dla dzieci,które dopiero uczą się chodzić ponieważ nabierają złych nawyków) z pchaczem czy pokrewnym pojazdem. Taka lokomotywa o której piszesz to zapewne coś jak samochodzik. Można to pchać lub usiąść okrakiem i odpychać się nóżkami. Przecież dziecko które nie stoi, nie chodzi nie wsiądzie na takie coś i potrzebuje też czasu żeby załąpać jak się poruszać tym. Jeśli Filip opanował tą sztukę, to znaczy,że jest już na to gotowy. Mateusz ma taki samochodzik do odpychania się nóżkami i nie widzę w tym nic złego. Myślę,że powinnaś odpuścić tym razem teściowej:sorry2:
Przesadzilam z tym jabluszkiem na zatwardzenie bo teraz jest biegunka.:sorry2:
No tak jak nie urok to sraczka:-D:-D
Kurna dziewczyny ile mam prasowania:szok: To biorę sie za nie,bo po 23 na TVNie jest ZEJŚCIE, super horror

Cina nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale jeżeli to jest takie jakby autko do odpychanie nogami to nie wiem w czym problem sama coś takiego kupiłam Zuzi fakt że nie powinno się wkładać dzieci do chodzików ale do przecież nie jest chodzik tylko jeździk :baffled:oj chyba jesteś cięta na tą swoją teściową

Cina
nie gniewaj się ale ja też tak uważam

Ale wraca do Polski!!!!!!!!! Na stale!!!!!!! Napisze po krotce ze postawilam sprawe jasno, czego chce a na co zgodzic sie nie moge i nie bede...jak nie to...zegnal Pamelo!
I wraca!!!!!!! Nawet ma calkiem rozsadny plan zalozenia wlasnej firmy, zaimponowal mi! nie chce sie za nadto euforowac bo wiele razy z mojego nad wymiar entuzjazmu d...wyszla. Ale nie ukrywam ze jest milo.:-)

.

Super że wszystko zaczyna wam się ukladacno i że będziecie już razem bo ja uwazam że malżeństwo powinno byc razem:tak::-)

taka lokomotywa na kolkach, na ktora maluch siada,
no ja uwazam ze takie ospychanie sie malucha nozkami znieksztalca jago biodra tym bardziej ze fifi swietnie juz chodzi i szkoda by terz niszczyc nawyki samodzielnego chodzenia

Cina moja córka jeździla na takim autku bardzo dlugo i nawet teraz jeszcze niekiedy pojeździ i nic jej nie jest, nie ma nic znieksztalconego i nie zabraniam ani Oli ani Mateuszkowi jeździc na tym autku. :no::no::no:

Alusia a jak ty sie czujesz ???

Dziewczyny ja już ostatni raz proszę o glosiki na Mateuszka:tak::tak::tak:

Nie użył. Ale potrafi:-( Powiedział,że chyba mi odbiło i że za karę buzi nie dostanę i jak wróci to wlosy mają byc znowu długie:sorry2:

No powiedz mu że nie ma sprawy tylko doczepianie włosków jest bardo kosztowne:-D:-D:-D to od razu zmieni zdanie. Justynka a gdzie fotka dla nas???

Jej weszłam tu tylko na chwilkę powiedzieć cześć i co godzina mi znowu uciekła doba jest zdecydowanie za krótka:-)

Super że wszystko zaczyna wam się ukladacno i że będziecie już razem bo ja uwazam że malżeństwo powinno byc razem:tak::-)

Cina moja córka jeździla na takim autku bardzo dlugo i nawet teraz jeszcze niekiedy pojeździ i nic jej nie jest, nie ma nic znieksztalconego i nie zabraniam ani Oli ani Mateuszkowi jeździc na tym autku. :no::no::no:

Alusia a jak ty sie czujesz ???

Dziewczyny ja już ostatni raz proszę o glosiki na Mateuszka:tak::tak::tak:
dzieki ze pytasz :) z powodu tego remontu na razie nie mysle o tych moich zawrotach... ale na razie mam spokoj tabletki dzialaja. a u ciebie jak? ta kolezanka dala ci juz spokoj??

reklama
Donkat, no właśnie z tego co Gabids pisze nie raz o cenach w UK to zabawki rzeczywiście są tam tańsze. Nie wiem jak reszta rzeczy. A jak się mąż teraz czuje jako bezrobotny? Smutno mu czy raczej nie?;-)

wiekszosc zabawek jest tanszych. usmiejsz sie jak napisze, ze przywiezlismy zapas pieluszek pampers i Huggies, bo byly w promocji i tez tansze niz w PL:-D:-D:-D:szok:

P juz dawno sie zdecydowal odejsc, wiec smutno mu nie jest. ja sie ciesze, ze troche pobedziemy razem. jednak nie mozemy sie rozleniwaic, bo trzeba sie wziac w garsc i zaczac dzialac:tak::sorry2:
dzis odpoczywalismy i od jutra zaczynamy sie rozgladac za lokalem do wynajecia i zakladaniem dzialalnosci:-(

Do góry