tak tak wiem o co chodzi i nie wydaje mi sie by to wjakis sposob szkodziloPchacze moze i tak, nawet fifi ma takiego z FP, ale mnie chodzi o siadanie na takiej lokomotywie i odpychanie sie nozkami, to mnie martwi
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Cina, w piątek spytam rehabilitantki, bo Maciuś ma taką samą lokomotywę.
Moje drogie bBebony, chciałabym tylko wspomnieć, ze jestem wsiowe dziewczę, ze wsi pochodze, wieś kocham i wsiowych ludzi szanuję. Gdybym miała możliwość to pięciu minut bym się nie zastanawiała tylko mieszkała w najbardziej wsiowej malowniczej wsi, w bardzo wsiowym domku, pod którego okanami rosną malwy.
Proszę o zastanowienie się nad kontekstem użytym do słów wsiok i wieś. Osobiście się nie gniewam, bo wiem ze nie chodziło o obrazanie kogoklolwiek z nas, ale walczę z .. no cóż ... bezmyślnym używaniem słowa wies w analogii z czymś obciachowym, brzydkim, głupim.
Pewnie Wasze temperamenty nie pozwolą na ocean spokojny, ale zmierza ku dobremu. Super trzymam kciuki baaardzo mocno. Pozdrowienia dla J jeśli czyta :-)
Proszę o zastanowienie się nad kontekstem użytym do słów wsiok i wieś. Osobiście się nie gniewam, bo wiem ze nie chodziło o obrazanie kogoklolwiek z nas, ale walczę z .. no cóż ... bezmyślnym używaniem słowa wies w analogii z czymś obciachowym, brzydkim, głupim.
Ale wraca do Polski!!!!!!!!! Na stale!!!!!!! Napisze po krotce ze postawilam sprawe jasno, czego chce a na co zgodzic sie nie moge i nie bede...jak nie to...zegnal Pamelo!
I wraca!!!!!!! .
Pewnie Wasze temperamenty nie pozwolą na ocean spokojny, ale zmierza ku dobremu. Super trzymam kciuki baaardzo mocno. Pozdrowienia dla J jeśli czyta :-)
donkat
Fanka BB :)
Moje drogie bBebony, chciałabym tylko wspomnieć, ze jestem wsiowe dziewczę, ze wsi pochodze, wieś kocham i wsiowych ludzi szanuję. Gdybym miała możliwość to pięciu minut bym się nie zastanawiała tylko mieszkała w najbardziej wsiowej malowniczej wsi, w bardzo wsiowym domku, pod którego okanami rosną malwy.
nie wiem dokladnie o co chodzi z ta wsia, bo nie czytalam , ale zgadzam sie z Carioca w 1000000%
jestem przeczulona na naduzywanie tych slow i wysmiewanie ludzi pochodzacych ze wsi:-(
reklama
hej. jeśli chodzi ci o mnie to ja wcale nie uwazam ze wsiok musi byc ze wsi. sama jestem z malej wioski... chodzilo mi o zachowanie tych ludzi o to ze cwaniakuja a zaden sie nie przyzna za jaka cene musial zdobyc te pieniadze i jak nisko musial tam upasc. jesli cie urazilam to przepraszam pozdrawiamMoje drogie bBebony, chciałabym tylko wspomnieć, ze jestem wsiowe dziewczę, ze wsi pochodze, wieś kocham i wsiowych ludzi szanuję. Gdybym miała możliwość to pięciu minut bym się nie zastanawiała tylko mieszkała w najbardziej wsiowej malowniczej wsi, w bardzo wsiowym domku, pod którego okanami rosną malwy.
Podziel się: