reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cina wydaje mi sie ze nie ma co robic wyrzutow tesciowej przeciez nie chcial zle jak ci ta lokomotywa przeszkadza to schowaj ja i wyciagnij jak Fifi podrosnie

No wlasnie nie chce robic wyrzutow, dlatego pomysl na artykuly zeby tesciowa sama zdecydowala ze to moze nie jest najlepsze z tym chodzikiem
nie moge schowac bo wtedy awantura murowana

Kurcze musze zmykac bo fifi sie buntuje chyba dzisiaj chc eisc wczesniej spac,
Jak maci ejakies pomysly to bardzo mi to pomoze , wpadne pozniej poczytac pozdrawiam.

Moje drogie bBebony, chciałabym tylko wspomnieć, ze jestem wsiowe dziewczę, ze wsi pochodze, wieś kocham i wsiowych ludzi szanuję. Gdybym miała możliwość to pięciu minut bym się nie zastanawiała tylko mieszkała w najbardziej wsiowej malowniczej wsi, w bardzo wsiowym domku, pod którego okanami rosną malwy.

Proszę o zastanowienie się nad kontekstem użytym do słów wsiok i wieś. Osobiście się nie gniewam, bo wiem ze nie chodziło o obrazanie kogoklolwiek z nas, ale walczę z .. no cóż ... bezmyślnym używaniem słowa wies w analogii z czymś obciachowym, brzydkim, głupim.

Ale wraca do Polski!!!!!!!!! Na stale!!!!!!! Napisze po krotce ze postawilam sprawe jasno, czego chce a na co zgodzic sie nie moge i nie bede...jak nie to...zegnal Pamelo!
I wraca!!!!!!! .

Pewnie Wasze temperamenty nie pozwolą na ocean spokojny, ale zmierza ku dobremu. Super :tak: trzymam kciuki baaardzo mocno. Pozdrowienia dla J jeśli czyta :-)

Moje drogie bBebony, chciałabym tylko wspomnieć, ze jestem wsiowe dziewczę, ze wsi pochodze, wieś kocham i wsiowych ludzi szanuję. Gdybym miała możliwość to pięciu minut bym się nie zastanawiała tylko mieszkała w najbardziej wsiowej malowniczej wsi, w bardzo wsiowym domku, pod którego okanami rosną malwy.

Proszę o zastanowienie się nad kontekstem użytym do słów wsiok i wieś. Osobiście się nie gniewam, bo wiem ze nie chodziło o obrazanie kogoklolwiek z nas, ale walczę z .. no cóż ... bezmyślnym używaniem słowa wies w analogii z czymś obciachowym, brzydkim, głupim.

nie wiem dokladnie o co chodzi z ta wsia, bo nie czytalam , ale zgadzam sie z Carioca w 1000000%:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jestem przeczulona na naduzywanie tych slow i wysmiewanie ludzi pochodzacych ze wsi:-(

reklama

Pewnie Wasze temperamenty nie pozwolą na ocean spokojny, ale zmierza ku dobremu. Super :tak: trzymam kciuki baaardzo mocno. Pozdrowienia dla J jeśli czyta :-)
hej. jeśli chodzi ci o mnie to ja wcale nie uwazam ze wsiok musi byc ze wsi. sama jestem z malej wioski... chodzilo mi o zachowanie tych ludzi o to ze cwaniakuja a zaden sie nie przyzna za jaka cene musial zdobyc te pieniadze i jak nisko musial tam upasc. jesli cie urazilam to przepraszam :) pozdrawiam

Do góry