reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja mam dziś małego doła (nie związanego z Maćkiem:no:). Chyba sobie też jakiś film walnę.
Ja tez mam dola co do Stacha...bo jest mega-niegrzeczny, histeryczny - w skrocie maly diabelek. A ja przy nim trace nerwy, opanowanie i cierpliwosc:zawstydzona/y::no:
Filmu nie mam wiec wino, faja, poki co tv...a potem...ten izraeslki moze sie w koncu doczeka hehe:-p:-D

reklama
Aneczka nie zazdroszczę, dzieki Bogu mam to juz dawno za sobą i już nie pamiętam.

Chyba posucha, nic tu po mnie dobrej nocki.

Ostatnia edycja:
No w koncu mam chwilczke.
Majandra bylas na tych zakupach ?co kupilas ciekawego dla Maciusia?
Hruda ja wole jak mala jest przykryta bo jenak nad ranem jest chlodno.A jak sie dziecko odkryje to sie samo nie przykryje kolderka.
Aneczka ale mialas dzien :no::nerd:

dzieki za 'wyrazy wspolczucia'... hruda to tylko licencjat:sorry2:
wypilam litr mleka i zarzucam glupi horror joy ride...moze sie przynajmniej posmieje aaa i dziewczyny mam prosbe, napiszcie jakie modele fotelikw do samochodu macie bo musze w nastepnym tygodniu kupic a nie mam glowy do sprawdzania funkcjonalnosciu tysiaca sztuk. dzieki :*

Majandra bylas na tych zakupach ?co kupilas ciekawego dla Maciusia?
Byłam. I jestem zła, bo kupiłam buty bez małego i nie mogę ich założyć. Za wysokie podbicie ma i jutro musimy go ciągnąć z nami. Kupiliśmy też mu niekapka-butelkę z Aventu, butelkę 330 ml, bo ostatnio już się mleko nie mieściło w 260 ml, szczoteczkę do zębów, bo już nie pozwalał sobie myć tą na palec, teraz "myje" sobie sam, 2 nowe smoczki (miały świecić w ciemności, a nie świecą) i termos na butelki, bo Maciuś stary zepsuł. Czyli zakupy udane i nieudane. A, i upatrzyłam sobie nową kuchenkę, bo ta co mam mnie wkurza. I jutro jedziemy ją zakupić.:-)

Miałam iść dziś wcześniej spać i co? Siedzę z Wami.

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczka ja mam Britax Renaisance.
Majandra u nas zakupki nie wypalily no poza spozywczymi.Mezulek zobaczyl na masce samochodu ze mu ptaszek narobil wiec meska duma nie pozwolila mu tak jechac.Jak sie wziol za scieranie tej kupy tak caly samochod umyl i jeszcze odkurzl:baffled:Zanim skonczyl bylo po 6.:wściekła/y:

Do góry