reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witajcie kochane:-)
standardowo zaleglosci nie do odrobienia:-(
no nie ma szans sie tak zorganizować żeby codziennie do Was zajrzeć :-:)-:)baffled:
co nie znaczy, że o Was nie pamiętam i nie myśle:tak:

my juz zdrowe tylko Julia ma nadal katarek ale to zadna tragedia

czytam coś o jak8eś zabawce "kto w worku" i cholera nie wiem o co chodzi- poszukam na allegro może znajde:sorry2:

dzisiaj na 13 do pracy ale wczesniej idziemy z mala na cwiczenia wiec juz pewnie nie uda mi sie do Was zajrzeć ale jutro mam wolne i obowiązkowo tu zawitam:happy:

milego dnia życzę

Dzien dobry:-)
Mialo byc pieknie a nie jest a mi sie spacer nad morze marzyl. Nic to - opatule Staska i tak pojdziemy!
Mnie tez zanitrygowal kot w worku.:-p
Carioca - z tego co pamietam bylas kiedys w Osrodku Zabaw Edward czy jak to sie tam nazywa. My tez chcemy sie wybrac, warto?
No i co z naszym dancingiem:rofl2::-)
Nuska - co z dancingiem?

WItam:-)
ale pogoda:wściekła/y: nie mam weny do pisania więc się tylko witam i będę podczytywać :tak:
Asia wyslalam ci wiadomość na NK na profil wrześiowe mamy 2007 na temat zdjęcia Mateuszka bo nie ma go w galerii

Witam się i ja!
Ja znowu w pracy ale przede mną perspektywa wolnego wekendu + jeszcze poniedziałek bo koleżanka potrzebowała się zamienić. I dobrze to skoczę w poniedziałek odebrać dowód bo na dziś mam termin. Już zpomniałam o tym że mi cały portfel zwinęli i znowu złe wspomnienia wróciły i żal kaski bo M mi przypomniał o tym dowodzie:-(Ale cóż przebolałam już stratę. U nas ostatnio wszystko ok!Mała przkochana przedwczoraj to byłam w szoku przespała mi w dzień 3,5h:szok: wczoraj 2,5. Wreszcie załapał że bajeczki nie są do jedzenia i teraz lata za nami i każe sobie czytać. Jak jedną skończy to przynosi drugą no i wczoraj załapała i pokazuje ile ma kłopotów łapie się jedną rączką za główkę i mówi aja jaj. Mówię Wam komedia.

A i mam pytanie co za ankiety wypełniacie bo w sumie to w pracy mam dużo czasu a przydałoby się coś dorobić.

Witam sie i ja ale na chwileczke tylko bo mam mase roboty w domu.
Dzisiaj idziemy tez do lekarza po wynik rtg bioder.I juz sie boje.
Nocka u nas super mala znowu grzecznie spala.
No to do wieczorka chyba ze uda mi sie zajrzec wczesniej.
anetasa ja rozsylam linki do badan jak chcesz to podaj swoj email do mnie na priva to Ci przesle.

Ostatnia edycja:
reklama
Mam tyle pracy w domu ze nie wiem gdzie rece wlozyc a mala jak na zlosc nie chce zasnac.
Po biegunce odpukac narazie sladu nie ma.Ogolnie po szczepieniu nic sie nie dzialo mimo ze szczepili z katarem:tak:
majandra mialas nie wspominac truskaweczki:-p

Do góry