Iwoneeczka
Fanka BB :)
majandra & gabdis ja siedze czesto na mlode mamy.... i fakt ze ta "truskaweczka" pojawila sie na kilku forach... a co ona takiego zrobila... bo wiekszoc z was nie przepada za nia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carioca - z tego co pamietam bylas kiedys w Osrodku Zabaw Edward czy jak to sie tam nazywa. My tez chcemy sie wybrac, warto?
No i co z naszym dancingiem:-)
Nuska - co z dancingiem?
Witam sie i ja ale na chwileczke tylko bo mam mase roboty w domu.
Dzisiaj idziemy tez do lekarza po wynik rtg bioder.I juz sie boje.
Nocka u nas super mala znowu grzecznie spala.
No to do wieczorka chyba ze uda mi sie zajrzec wczesniej.
.
Wiecie, że truskaweczka znów się pojawiła. Tym razem jako kitty86. Siedzi na forum "młode mamy ...." I już tam doszły, że to ona.
A na jak długo jedziecie??? I nie martw się z dziadkami nic jej nie grozi pamiętaj "o wnuki martwi się dwa razy bardziej niż o swoje dzieci" tak zawsze mówi moja mama i faktycznie biga za małym krok w krok, aż czasami jej mówię że ma dać spokój przecież on sobie nic nie zrobi co najwyżej nabije sobie guza, a od tego i tak się nie uniknie bo wszystkiego nie da się przewidzieć co siedzi w takiej małe główce.w sumie to sie cieszymy. sam zrezygnowal, bo juz nie mogl dluzej tego zniesc, a teraz trzebaby w razie czego pakowac pol domu i jechac do pracy do UK na cala zime az do wiosny.
tylko nie spodziewalismy sie, ze przyjma rezygnacje tak szybko. zdecydowalismy sie jechac samochodem i julitke zostawiamy u tesciow. boje sie tego jak cholera! tak dlugo to bez nas nie byla!:-( a na dodatek pewnie ja rozpuszcza na maxa i bedziemy prostowac przez kolejny miesiac
.
Hej dziewczyny pamietacie jeszcze mnie
Normalnie nie mam czasu, aby usiąść i pożadnie wejść na forum, czyt poczytać i poodpisywać.
Te nowe suwaczki z liczbą ząbków rewelacja!!!!
U Nas wszystko po staremu. Ja pracuje, R też choć chyba zmieni prace. Kubala jest niezastapiony i niepowtarzalny!!!! Rośnie i rozwija się znakomicie choć ostatnio mamy problemy z jedzeniem bo nie chce :/ podejrzewam, że to przez zębory bo ma całe dziąsła opuchnięte.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki oczywiście!!!!
Dzięki dziewczyny za info co używacie za witaminki.
Hruda - trzymam kciuki, dasz radę, kto jak Kto, ale Ty tak. Oby w pobliżu był przyzwoity żłobek, jestem pewna że Stasio szybko się dostosuje.
Serdecznie pozdrawiam Bebony, życze spokojnej nocki.
Nie zapytałam bo Zuzia dostała histerii na widok pielęgniarki w dodatku lekarka powiedziała że jest przeziębiona i nie zaszczepili małej no i przez to wszystko zapomniałam zapytać
na mój gust to Zuzka nie jest jakoś specjalnie chora fakt że była dziś trochę jęcząca ale nie kaszle ani nie ma kataru była trochę rozpalona ale to raczej przez te krzyki no ale nie będę polemizować z panią doktor... mamy przyjść we wtorek
U nas dobre wiesci.Rtg wyszlo dobrze z bioderkami wszystko w porzadku.
Moja mama to chyba jest odstepstwem od reguly. Znana jako osoba przerazliwie rozsadna, zrownowazona i powazna...a tym czasem przy wnuczku glupieje. Nie naklada mu czapki jak jest cieplo, pozwlala samemu chodzic po schodach i dala do sprobowania piane z piwa...rock'end'rollowa babciaA na jak długo jedziecie??? I nie martw się z dziadkami nic jej nie grozi pamiętaj "o wnuki martwi się dwa razy bardziej niż o swoje dzieci" tak zawsze mówi moja mama i faktycznie biga za małym krok w krok, aż czasami jej mówię że ma dać spokój przecież on sobie nic nie zrobi co najwyżej nabije sobie guza, a od tego i tak się nie uniknie bo wszystkiego nie da się przewidzieć co siedzi w takiej małe główce.
Oj to fajowo..u nas tez sa takie ogniska ale dla dzieci powyzej 2 lat... niestety.Dzisiaj bylam z mala na zajeciach Tootsie Time w bibliotece.Organizowane sa co piatek i sa dla da dzieci od 0 do 5 lat.Jest czytanie ksiazeczek,spiewanie,granie na instrumentach.Angelina byla zachwycona i siedziala jak zahipnotyzowana:-)A szczegolnie podobaly sie jej zajecia muzyczne i muzyka grana na gitarze.Dla mnie rewelacja i bede chodzic tm co piatek.