reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam kochane ale za Wami tęskniłam, już mnie denerwowało że w sumie od środy wieczorem jestem w domku a jeszcze do Was nie zajrzałam.

W malutkim skrócie napiszę że urlop udany było gorąco słonecznie no muszę się przyznać że poza jednym dniem to była niedziela było pochmurno no i nawet padało ale to tylko jeden dzień bo reszta była cudna 32 stopnie i cały czas słoneczko. Muszę się pochwalić że Igorek był dzielny lot zniósł wzorowo żadnego marudzenia ani płaczu tylko uśmiech powiem szczerze że to ja mam większe problemy gdy samolot podchodzi do lądowania( różnica ciśnień i ten okropny ból w uszach) za to mój synuś był dzielny a na wakacjach to prawdziwy turysta wszystko obserwował z wielkim zaciekawieniem, a baseny woda to, to co "tygryski lubią najbardziej" był zafascynowany woda i cieszył się jak "dziki" i oczywiście uśmiech od ucha do ucha, poznaliśmy nowych znajomych z Polski starają się właśnie o dziecko i byli zauroczeni Igorkiem ponoć nie widzieli tak grzecznego dziecka:-) ależ ja byłam dumna jak to usłyszałam:zawstydzona/y::-), zdjęcia powklejam jak nadrobię zaległości no bo przecież muszę poczytać co tam u Was się działo przez ten tydzień.

A jutro mamy wielka imprezkę Igora roczek (przenieśliśmy na sobotę) tak że w niedzielę naskrobię jak się udało trzymajcie kciuki całuje i do poczytania idę nadrabiać.

reklama
Witam kochane ale za Wami tęskniłam, już mnie denerwowało że w sumie od środy wieczorem jestem w domku a jeszcze do Was nie zajrzałam.

nuska, juz sie martwilam, ze cie jakis turek przechwycil i do nas nie wrocisz:-D:szok::cool:

milo czytac takie relacje z wakacji. z kazdego slowa tryska radosc! siwetnie, ze udalo wam sie odpoczac. dla igrka wielkie gratulacje!:-)
na jutro zyczymy ladnej pogody, dobrych nasrtojow i udanej imprezki!:tak:

Nuśka - witaj!!!! Tęskniłyśmy i czekamy na fotorelację!!! Całusy dla Igorka!

Agulka - subcio nie? :-D

Donkat - areobowa szóstka Weidera, wzięlam się za brzuszysko.

Ja się żegnam, Stasio ostatnio śpi fatalnie w nocy, dzieki temu mam z 5 godzin przerywanego snu, tak bylo jak piersią karmiłam. Ząbkowanie :baffled:

agulka, jak wykombinowalas, ze jestes aktywna, a nie siweci sie twoje swiatelko na zielono? zarowka sie spalila, czy co??:-D:-D:-D

Donkat - areobowa szóstka Weidera, wzięlam się za brzuszysko.

Ja się żegnam, Stasio ostatnio śpi fatalnie w nocy, dzieki temu mam z 5 godzin przerywanego snu, tak bylo jak piersią karmiłam. Ząbkowanie :baffled:

tak mi sie cos kolatalo po glowei, ale woalalm sie upewnic, bo wyglada tajemniczo :cool:

ja mam zawsze sen przerywany przez mala, tylko moze troche wiecej godzin

Nuśka witaj po wczasach:tak:pewnie opalona.,wypoczęta i pelna życia:cool2:
no i witam też pozostale kobitki:-D jakoś się ostatnio nie udzielam bo jakaś taka do dupy jestem od kilku dni i nic mi się nie chce:no:ale namiętnie was czytam caly czas wiec zaleglości nie będzie;-)

Nuśka witaj po wczasach:tak:pewnie opalona.,wypoczęta i pelna życia:cool2:
no i witam też pozostale kobitki:-D jakoś się ostatnio nie udzielam bo jakaś taka do dupy jestem od kilku dni i nic mi się nie chce:no:ale namiętnie was czytam caly czas wiec zaleglości nie będzie;-)

monia, zapros usmiech na buzie i bedzie milej!

moze jak sobie popiszesz z nami, to troszke humorek wroci?

reklama
już mi trochę lepiej jednak to nasze BB potrafi poprawić humor:tak:;-)
wlaśnie szukam jakiegoś szampana bo za chwile skoczy mi 1000post:-)i będziemy pić:tak: a może wolicie winko??

Do góry