reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jutro jest ognisko z pracy J. Idziemy na 14 do nocy, będą tańce, grochówa, bigos, kiełbacha , sałatki, schabowe, i picie..... róznego rodzaju.
Na szczęście wszystkich znam no i moi rodzice i brat z rodzinką będą, bo oni pracują wszscy razem w jednej firmie

czy to jakis podstep y jego stronz_

julitka mi yamienila y z z, jak mam odkrecic_
spróbuj użyć przycisku insert

co o smoczków i kciuków to Szymek oduczył się smoczka jak miał 2 latka bo brata córka wtedy 3-letnia zerwałą z tym nałogiem a on ją zawsze małpował i też zrezygnoiwał
za to Wiki od urodzenia nie toleruje smoczków już pisałam o różnorodności firm i form jakie próbowaliśmy i tak ssie kciuk namiętnie zawsze jak zasypia i jak jej źle bądź jest głodna i nawet teraz znów jej kupiłam smoczka takiego samego jak ma dziecko mojej koleżanki (Wiki ostatnio mu go zabrała i ssała) i co possała z 10 minut i wywaliła i znów paluch to jest mękka

reklama
spróbuj użyć przycisku insert

co o smoczków i kciuków to Szymek oduczył się smoczka jak miał 2 latka bo brata córka wtedy 3-letnia zerwałą z tym nałogiem a on ją zawsze małpował i też zrezygnoiwał
za to Wiki od urodzenia nie toleruje smoczków już pisałam o różnorodności firm i form jakie próbowaliśmy i tak ssie kciuk namiętnie zawsze jak zasypia i jak jej źle bądź jest głodna i nawet teraz znów jej kupiłam smoczka takiego samego jak ma dziecko mojej koleżanki (Wiki ostatnio mu go zabrała i ssała) i co possała z 10 minut i wywaliła i znów paluch to jest mękka

kiedys slyszalam, ze gorzej jest odzwycaic od kciuka, niz od smoczka na moj chlopski rozum, to chyba dlatego, ze kciuk jest zawsze pod reka:-D

Do góry