reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Mężus właśnie przyniósł mi a kolację , zrobił sałatkę. Mówi, żebym się od Was nie odrywała
jaki troskliwy
a mój mi właśnie przyniósł lampkę szampana
Jutro jest ognisko z pracy J. Idziemy na 14 do nocy, będą tańce, grochówa, bigos, kiełbacha , sałatki, schabowe, i picie..... róznego rodzaju.
Na szczęście wszystkich znam no i moi rodzice i brat z rodzinką będą, bo oni pracują wszscy razem w jednej firmie
Na szczęście wszystkich znam no i moi rodzice i brat z rodzinką będą, bo oni pracują wszscy razem w jednej firmie
donkat
Fanka BB :)
Mężus właśnie przyniósł mi a kolację , zrobił sałatkę. Mówi, żebym się od Was nie odrywała
czy to jakis podstep y jego stronz_
julitka mi yamienila y z z, jak mam odkrecic_
Donkat alt+shift
a podstęp, NIe wczoraj było dzis sobie odpuszczam,
Chyba coś będzie
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
spróbuj użyć przycisku insertczy to jakis podstep y jego stronz_
julitka mi yamienila y z z, jak mam odkrecic_
co o smoczków i kciuków to Szymek oduczył się smoczka jak miał 2 latka bo brata córka wtedy 3-letnia zerwałą z tym nałogiem a on ją zawsze małpował i też zrezygnoiwał
za to Wiki od urodzenia nie toleruje smoczków już pisałam o różnorodności firm i form jakie próbowaliśmy i tak ssie kciuk namiętnie zawsze jak zasypia i jak jej źle bądź jest głodna i nawet teraz znów jej kupiłam smoczka takiego samego jak ma dziecko mojej koleżanki (Wiki ostatnio mu go zabrała i ssała) i co possała z 10 minut i wywaliła i znów paluch to jest mękka
Chyba coś będzie
reklama
donkat
Fanka BB :)
spróbuj użyć przycisku insert
co o smoczków i kciuków to Szymek oduczył się smoczka jak miał 2 latka bo brata córka wtedy 3-letnia zerwałą z tym nałogiem a on ją zawsze małpował i też zrezygnoiwał
za to Wiki od urodzenia nie toleruje smoczków już pisałam o różnorodności firm i form jakie próbowaliśmy i tak ssie kciuk namiętnie zawsze jak zasypia i jak jej źle bądź jest głodna i nawet teraz znów jej kupiłam smoczka takiego samego jak ma dziecko mojej koleżanki (Wiki ostatnio mu go zabrała i ssała) i co possała z 10 minut i wywaliła i znów paluch to jest mękka
kiedys slyszalam, ze gorzej jest odzwycaic od kciuka, niz od smoczka na moj chlopski rozum, to chyba dlatego, ze kciuk jest zawsze pod reka
Podziel się: