reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dobranoc dziewczyny jutro rano muszę wcześniej wstać bo zawożę do mojej mamy Zuzię ma u niej zostać do niedzieli rano ale nie wiem jak to będzie bo już się waham ...
nigdy wcześniej nie rozstawałam się z nią na tak długo i tak mi jakoś miękko:zawstydzona/y:
nie wiem co będzie jak za tydzień pojadę do szkoły już mi się chce ryczeć :sad:
w niedzielę przyjęcie Zuzi kupiłam balony itd tort zamówiony obiad będzie jednak u mamy w restauracji ale wezmę z pokoju Zuzinki dywan ze zwierzątkami i zabawki żeby dzieci miały się gdzie bawić no i żeby było tak bardziej domowo trzymajcie kciuki

dobranoc dziewczyny jutro rano muszę wcześniej wstać bo zawożę do mojej mamy Zuzię ma u niej zostać do niedzieli rano ale nie wiem jak to będzie bo już się waham ...
nigdy wcześniej nie rozstawałam się z nią na tak długo i tak mi jakoś miękko:zawstydzona/y:
w niedzielę przyjęcie Zuzi kupiłam balony itd tort zamówiony obiad będzie jednak u mamy w restauracji ale wezmę z pokoju Zuzinki dywan ze zwierzątkami i zabawki żeby dzieci miały się gdzie bawić no i żeby było tak bardziej domowo trzymajcie kciuki

udanej zabawy

i tez dobranoc wszystkim

Jeszcze jedno, dostałam niespodziankę za ten konkurs. Książeczkę z filmem DVD Disneya " Chipp i Dile" Czy tak jakoś sie pisze. Maja ma radoche

Ostatnia edycja:
Skończyłam przygotowywania na jutrzejszych gości. Jestem nakropiona:shocked2: Mały śpi. Męża jeszcze nie ma. Chyba w niedzielę wieczorkiem zajrzę. Idę pod prysznic. Mam nadzieję,że też macie taką ładną pogodę jak my.

Może jestem wyrodną mamą,ale jak mam zostawić Mateusza u którejś z babć to jest mi smutno,a później cieszę się,że jest pod dobrą opieką i,że mogę trochę czasu pobyć sama. Może egoistka przemawia przeze mnie,ale czuję się wtedy podwujnie odprężona:zawstydzona/y:

Majandra nie opuszczaj nas bo bez Ciebie i Maciusia te nasze BB już nie jest takie same:no::no::no:Nie przejmuj się tym tak bo przecież każda z nas ma swoje inne zdanie na temat wychowywania i rozwoju dziecka :tak:i nie możemy się obrażac tylko dlatego że ktoś ma inne zdanie na jakiś tam temat.Wiadomo każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej i ty wlaśnie jesteś taką mamusią że chce dla Maciusia dobrze. WRACAJ BO SMUTNO TU BEZ CIEBIE:tak::tak::tak:

Majandra nie obrazaj sie nie badz zla bo przeciez nieo to nam chodzilo by cie urazic bardzo cie lubimy niektore z nas poprostu maja inne zdanie co nie znaczy ze ty racji nie masz kochana nie wyglupiaj sie i wracaj do nas

Majandra napewno nikomu nie chodzilo o to żeby Cię poniżyć:no:może to tylko tak wyszlo że ktoś w ostry sposób wyrazil swoje zdanie,:sorry2:

reklama
Majandra jeśli ja Cie uraziłam to przepraszam, nie miałam zamiaru skrzywdzić Cię.
Forum to jet wyrażanie własnych opinii, gdyby każdy tak reagował to nie potrzebne by było forum, bo nikt nie udzielałby się. My sie wszyscy tu lubimy , pomagamy, ale również czasami krytykujemy, każdy dzieli się własnym zdaniem, ale zawsze trzymamy się razem bo tak jest fajnie i każda z nas tego potrzebuje. Jesteśmy paczką nie do zdarcia.

Donkat
moje dziecko było dziś w nocy takie jak Twoje wczoraj, MASAKRA

Ostatnia edycja:
Do góry