reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
http://upload.wikimedia.org/wikiped...zes.jpg/300px-Veuve_clicquot_bottle_sizes.jpg
i oto szampan powinno wystarczyć dla wszystkich:-);-)
a z tym konkursem to się zawzielam i...wysylam ludziom na NK adres stronki na której jest Mateuszek i glosują
mialy byc szampany a wyszlo coś takiego
i oto szampan powinno wystarczyć dla wszystkich:-);-)
a z tym konkursem to się zawzielam i...wysylam ludziom na NK adres stronki na której jest Mateuszek i glosują

luandzia1
Entuzjast(k)a
a ja już drugi raz zagłosowałam na Mateuszka a myślałam że można tylko raz
ale może dlatego że mam neostrade
dziewczyny mam pytanie Zuzi od jakiegoś czasu łuszczy się skóra na stopkach (od spodu głównie w okolicach palców) boje się że może na tej plaży czymś się zaraziła i to przez to ...ale nie ma żadnych zaczerwienień
Majandra hop hop wracaj do nas :-)

dziewczyny mam pytanie Zuzi od jakiegoś czasu łuszczy się skóra na stopkach (od spodu głównie w okolicach palców) boje się że może na tej plaży czymś się zaraziła i to przez to ...ale nie ma żadnych zaczerwienień
Witaj Nuśka super, że urlop super i Igorek super, że ...... wszystko super.
nuska, juz sie martwilam, ze cie jakis turek przechwycil i do nas nie wrocisz
milo czytac takie relacje z wakacji. z kazdego slowa tryska radosc! siwetnie, ze udalo wam sie odpoczac. dla igrka wielkie gratulacje!:-)
na jutro zyczymy ladnej pogody, dobrych nasrtojow i udanej imprezki!![]()
Nuśka - witaj!!!! Tęskniłyśmy i czekamy na fotorelację!!! Całusy dla Igorka!
Nuśka witaj po wczasachpewnie opalona.,wypoczęta i pelna życia
![]()
Jak mi miło takie powitania to aż się cieplutko na serduszku robi:-):-):-)
Zapomniałam się pochwalić ze Igor chodzi :-):-) rozchodził sie już na dobre na tym urlopiku dobra zmykam nadrabiać czytanie.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Witaj Nuśka no i gratulacje dla Igorka :-):-):-)
donkat
Fanka BB :)
igorek, dzielny chlopak!!
luandzia, w sumie to nie wiem, co ci poradzic. a przed urlopem tego nie miala? moze zuzia ma wysuszona skorke na stopkach-jesli to mozliwe oczywiscie.
kurcze, oby nie zlapala zadnego paskudztwa, bo to trudne do wyleczenia takie zmiany skorne sa
a ja już drugi raz zagłosowałam na Mateuszka a myślałam że można tylko razale może dlatego że mam neostrade
luandzia, w sumie to nie wiem, co ci poradzic. a przed urlopem tego nie miala? moze zuzia ma wysuszona skorke na stopkach-jesli to mozliwe oczywiscie.
kurcze, oby nie zlapala zadnego paskudztwa, bo to trudne do wyleczenia takie zmiany skorne sa
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Jak mi miło takie powitania to aż się cieplutko na serduszku robi:-):-):-)
Zapomniałam się pochwalić ze Igor chodzi :-):-) rozchodził sie już na dobre na tym urlopiku dobra zmykam nadrabiać czytanie.
GRATULACJE DLA IGORKA:-):-):-)
a ja już drugi raz zagłosowałam na Mateuszka a myślałam że można tylko razale może dlatego że mam neostrade
dziękuje za glosiki no i wydaje mi się że tam idzie glosować codziennie bo ja też już to zauważylam że idzie zaglosowac więcej razy

Donkat udanej imprezki weselnej. Weź wygodne buty i tańcz do bialego rana

Ostatnia edycja:
reklama
agulka, jak wykombinowalas, ze jestes aktywna, a nie siweci sie twoje swiatelko na zielono? zarowka sie spalila, czy co??![]()
nic nie kombinowałam ( jeszcze, a mozna ) wychodzę co chwilę z BB bo mój J dziś jakoś aktywy jest przy necie i nie chę by nas podczytywał
Podziel się: