reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
rozumiem Gabdis, czyli tydzien nerwówy przed Toba.

Moja przyjaciolka jest trzeci raz w ciązy, dwie pierwsze poronila, wczoraj miala lekkie plamienie, proszę o pozytywną energię i kilka cieplych myśli w jej kierunku. Nie wiem jak ona przezylaby kolejna strate, w dodatku jej mama ma raka i okazalo sie ze wyniki robia sie bardzo, bardzo zle.
oj przeżywalam niedawno podobną sytuację z koleżanką i wiem co czuje i ona i TY:-(mam nadzieje że twojej przyjaciolce uda się dotrwać do końca ciąży i urodzić tego upragnionego dzidziusia no i żeby z jej mamą się polepszylo:tak:trzymam kciuki:tak:

Gabdis - dziecko 4letnie miało próchnicę, nie dał sobie robić zębów u dentysty to zdecydowano sie leczyc przy pełnej narkozie. Okazalo sie ze chlopczyk byl uczulony na narkoze i zmarł.

Carioca ja też mam nadzieję że koleżanka doczeka się dzidziusia ale na pewno będzie musiała bardzo uważać (jak nie leżeć) do końca ciąży ale czego się nie robi żeby mieć upragnione dziecko...
Monia a właśnie co z Twoją koleżanką?

Gabdis - dziekuje bardzo
Luandzia - to polecam wizytę u fryzjera, mnie na poczucie zaniedbania najbardziej pomaga.

umówiłam się z moją kuzynką która jest fryzjerką na piątek:tak:

Carioca ja też mam nadzieję że koleżanka doczeka się upragnionego dzidziusia ale na pewno będzie musiała bardzo uważać (jak nie leżeć) do końca ciąży ale czego się nie robi żeby mieć upragnione dziecko...
Monia a właśnie co z Twoją koleżanką?
niestety poronila ale już czuje się lepiej choć napewno w środku jeszcze cierpi:-(mam nadzieje że następym razem jej się uda, w czwartek ma iść do kontroli i będzie się pytac kiedy mogą zacząć starać się o dzidzie:tak:

w expresie reporterów było o tym jak 4 latek nie wybudził się z narkozy podczas zabiegu u stomatologa buuuuuuu a Szymuś miał 2 narkozy w tym roku wyć mi się chce bo była szansa na uratowanie chłopca ale nie było leku który kosztuje 7000 zł ileś tam ampułek i ważny jest na 2 lata taka strata kochaany pierwsy synek o jejku

reklama
Oj mały dał mi popalić. Nie wiem dlaczego, ale przy usypianiu strasznie płakal ( podobnie jak z tą lalką. Zawsze wychodziłam jak go już położyłam do łóżka a dziś był płacz i to taki prawdziwy ze szlochaniem i łzami. Usypiałam go leżącego na sobie 1,5 godziny.
A Maja leżała mi na kolanach. Nie wiem co mogło dloegać małemu, bo budził się średnio co 3 min z płaczem. Uczepił sie jak rzep psiego ogona i za Chiny nie chciał puścić.
W końcu usnął a ja leżałam pod łóżeczkiem z ręką w szczebelkach trzymając jedo rączkę

Do góry