reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka!!!! :-D A nie mówiłam???? ;-)
Właśnie o Tobie pomyślałam że mówiłaś to samo:-)

Nuśka będzie dobrze i będziemy trzymać kciuki.
Dobrze, ze z Igorkiem wszystko w porządku.

Trzymajcie trzymajcie :-)

Ja się zastanawiałam czy nie kupić podwójnego wózka haha:tak::tak::-D

Kupić kupić myślę że to bardzo dobry pomysł jest ich coraz więcej na ulicach.

nuska:
1. zyczymy dalszej poprawy zdrowka dla malego:tak:
2. leccie spokojnie i wypoczywajcie ile sil. co najwazniejsze, to naladujcie akumulATORKI SLONCEM, BO U NAS BEDZIE CIEZKO:-D
3. oby to pareo doszlo i wszystko bylo jak sobie zaplanowaliscie:happy:
4. czekamy na gorace relacje i fotki:-D:-D

my dzis nie zalatwilysmy okulistki, bo.....p.dr skonczyla przyjmowac godz przed czasem sie nie zdazylam!!:angry::angry:zawsze sie wyczekalam jak glupia tyle bylo ludzi, wiec teraz przyszlam pod koniec, a tu masz ci babo placek:angry::angry: znow na ten mroz musze jutro dziecko wlec i jechac:angry::angry:
Kochana jesteś :-) a co do pareo niestety nie doszło no może jeszcze rano dojdzie a jak nie to kit z tym.

A co do służby zdrowia to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Nuśka trzymaj się tam przede wszystkim zdrowo. A reszta, jakos będzie.

Donkat pozory

Kasia witaj bo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecnosci.

Majandra kończ pierdolic i zabieraj sie do roboty, im prędzej zaczniesz tym prędzej skończysz.

Doti u nas tez jedna piguła robi takie "siniaki" zastrzyki. Ciekawa jestem jaka będzie jak Adasia szczepic będziemy.

Adas dziś znów odmówił mleka, gdzie mój "dojec"

dziewczyny, gdzie sie podziewacie? seriale chyba sie juz skonczyly?:-D:-D
zaraz ja zmykam, bo kladziemy sie wszysycy razem sac, moze niunia szybciej usnie:sorry2:

kobietki, jak dlugo nalezy stosowac oliwke/mleczko po kapieli dla naszych maluszkow?
niedlugo mi sie skonczy i nie weim, czy inwestowac w kolejne

Ja Maję do tej pory oliwkuję. Oczywiście nie wszędzie, ale buzię, ręce i nogi tak

A ja własnie skończyłam bawic się w fryzjerkę, musiałam mojego J obciąc bo wyglądał ajk z buszu

reklama
Wkoncu od 2 dni mamy fajna,sloneczna pogode, oby tak zostalo. Mozna normalnie wyruszyc z domu, bo do tej pory przez 3 tygodnie ciagle lalo. Normalni zglupialam...ogladalam dzis ogniem i mieczem :-D

Do góry